Evet
Hayır
Başarıya daha çok var
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hazırlık Kampı Süreci Mükemmel Gecti Diyebiliriz. Takımdaki uyuma Hayran Kaldım
Ve Uefa Kupasındaki Rakip Belli Oldu
![]()
Hocam geçersin bu rakibi [Hocam birde skini bir türlü bulamadım bir iki yerden indirdim ama bozuk çıktı sağlam bir link biliyorsan özelden atabilirmisin]
uRFaSpor İlk Avrupa Kupası Macıından GalibiyetLe DönDü
Yetkin Chelsea Li yöneticilerede Kapıyı Gösterdi![]()
UrfaSpor Uefa Kupasında Turladı.. Macı Net Skorla Kazandı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UrfaSpor a Uefada Zorlu Kura
Last edited by MoNToLiVo_ : 16.Şubat.2009 at 23:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hocam Link için teşekkürler Dinamo Kiev'de biraz zorlanırzın belki ama bunuda geçersin
Abim Urfa yine süper durumda tramsferler felan çok güzel. Geleceğe yatırımda yapıyosun. Zaten bu durum senin urfada kalıcı olduğunu gösteriyor. Bide ben fm2009 oynayamadım.Bişey sorcam 3d güzelmi?
walla kardesim dinamo okadarda zor degil yine diger rakiplere gore biraz daha kolay bi kura.ilk macta en azindan gol yemeden bi galibiyet alirsan gerisi rahatmerakla bekliyoruz ss leri...
aynen kardeşim fm oynıcam diye sevgilini boş bırakmatransferlerini beğendim regenler süper gerçekten diğer oyuncularda tecrübe katacaktır takıma..valla dinamo deme bana bjk ile oynarken yarı finalde çıktı karşıma iki maçtada 90+ da gol atıp elediler arızayım onlara...şu türkçe yama harbiden sorunsuzsa zahmet olmazsa banada site veya link verirsen özelden sevinirim...hadi bol şans sana
![]()
uefada güzel skor tüm dünya takımları seni istemeye başlamış![]()
yokmu ss ?
çok güzel gidiyorsun dinamo'yu geçersin şafak 39 yıl
SanLıurfaSpor Sahasında Berabere Kaldı. Acaba Rövans İcin Bu YeterLİ olacakMı .. .
SanlıurfaSpor Ankaragücü İle Ligde Siftah Yaptı![]()
Kiev Sahasında Buz Tuttu uRfadan SanLı Drenis Ve Azmin Zaferi 3 İsabetli Sut Ve 4 GoL![]()
SanlıurfaSpor Lİgde Kaldıgı Yerden
Rıdvan 3d Den Görüntüler İstemişti İşte Bursa Spor Macından Bir Kac Kare..
uRfaspor Beşiktaşa Karsı Yine Sanssız..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte Uefa Kupasında Kİ grubumuz..
Last edited by MoNToLiVo_ : 17.Şubat.2009 at 18:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kiev i de elediğine göre uefayı alsan şaşırmambaşarılar
Kievin Sakatları VardıDiye Sans eseri Eledim Zaten Öne Gecince Full atak oynadık diye 2.gol yedik. yoksa skora yatmayı sevmem.
gol olunca iştahım kabarıyo full atak yapıyorum rakip kim olursa oLsun
![]()
arkadaşlar fırına gittim geldim yemek molası veriyorum birazdan gelcem.yeni ssler yarım saate kadar burada olur bu gece ligi bitirecem
![]()
walla olsun yine eledin kievi.bu grupta o kadar zor degil.panatinaikos maclari cok onemli onlardan istedigin skoru alirsan gruptan cikarisn.
sağol abim ya. Bu 3d harika bişeymiş diğer fmlerde felan en gıcık olduğum şeydi fauller. Maç sonunda gazetecilerin sorularına cevap veremezdim. Sallardım ve ceza alırdım. Şimdi bu dertten kurtarmış bizi fm. Bende alcaktımda ekran kartım desteklemiyor.Benimki fx5200 süper marioda bile tüm ayarlar düşük 640*480 çözünürlükte arada sırada takılıyor.
ya neyse bu ekran kartı meselesini kapatalım bende yaza doğru bişeyler almayı düşünüyorum zaten. Ekonomik kriz beni çok vurdu şuan alamıyorum. Bu arada maçlar yine güzel geçmiş.Uefa kupasında ise %100 gruptan çıkarsın gibi geliyor bana. İyi şanlar yolun açık olsun. Şampiyon Urfaspor
UrfaSpor Lige Döndü Ve Macta KayseriniN Bası Döndü
Uefada Urfasporun Bilegi Bükülmüyo
URfada Sanssız Beraberlik
UrfaSpor Fener MAcında Sac Bas YoLDurdu
Arkadaslar Fenerin ilk Golu 35 Metreden. 2. Golü DAha Sacma 40 Metreden Selcugun Firikik Atısından Geldi.. Ben Böyle Sacmalık Görmedim Valla
UrFaspor Uefa Kupasında İddalı Konuma Geldi..
UrfaSporun Pasa Keyfi..![]()
Ligde 7.Hafta Sonrası Puan Durumu
uEfa Kupasında Puan Durumu
UrfaSpor Dünya Capında Bir Oyuncu İle Prensip Anlaşmasına Vardı Klüpten Henüz Resmi Bir AcıKLama YapılmazKen. Turğay Yetkin'in Yüzünün GülMesi Ve Takımın Tek Forvete Dönmesi Akıllarda Soru işareti Bıraktı
KİM BU DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ... ????
Jo.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi Turğay nasıl telaffuz ediliyor.![]()
Last edited by Sirius Black : 17.Şubat.2009 at 21:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)