Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Turğay Yetkin Ş.urfaSpor'da Başarılı Oldumu ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Evet

32 80.00%
  • Hayır

1 2.50%
  • Başarıya daha çok var

7 17.50%
Sayfa 10 / 22 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 641 sonuç

Konu: Dünya Karması Ş.urfaSpor İle 8.Sezon Geride Kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by nannar View Post
    kullandıgın türkçe yama sorunsuz mu ? sorunsuz sa özelden yaz bana ... sorunlu yamaysa hiç verme arıza çıkardımı sinir oluyorum çünkü...

abi Yüzde Yüz Sorunsuz Yama. Ben Simdiye Kadar Hata Almadım. Gönderim İstersen

Abi Silmişim Ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    abi Yüzde Yüz Sorunsuz Yama. Ben Simdiye Kadar Hata Almadım. Gönderim İstersen

Abi Silmişim Ya.
    siteyi biliyorsan özelden site yaz bana
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by nannar View Post
    siteyi biliyorsan özelden site yaz bana
    yazdım abi

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hazırlık Kampı Süreci Mükemmel Gecti Diyebiliriz. Takımdaki uyuma Hayran Kaldım

Ve Uefa Kupasındaki Rakip Belli Oldu

Hocam geçersin bu rakibi [Hocam birde skini bir türlü bulamadım bir iki yerden indirdim ama bozuk çıktı sağlam bir link biliyorsan özelden atabilirmisin]

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by chastityguard View Post
    Hocam geçersin bu rakibi [Hocam birde skini bir türlü bulamadım bir iki yerden indirdim ama bozuk çıktı sağlam bir link biliyorsan özelden atabilirmisin]
    Az Bekle Atayım
    Zaten Rakibi İlk Mac 2-0 La Gectim.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

uRFaSpor İlk Avrupa Kupası Macıından GalibiyetLe DönDü

Yetkin Chelsea Li yöneticilerede Kapıyı Gösterdi

UrfaSpor Uefa Kupasında Turladı.. Macı Net Skorla Kazandı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UrfaSpor a Uefada Zorlu Kura

Last edited by MoNToLiVo_ : 16.Şubat.2009 at 23:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Hocam Link için teşekkürler Dinamo Kiev'de biraz zorlanırzın belki ama bunuda geçersin

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by chastityguard View Post
    Hocam Link için teşekkürler Dinamo Kiev'de biraz zorlanırzın belki ama bunuda geçersin
    Rica Ederim. Bakalım Simdi Macları Oynayacam İnş. Geceriz..

Abim Urfa yine süper durumda tramsferler felan çok güzel. Geleceğe yatırımda yapıyosun. Zaten bu durum senin urfada kalıcı olduğunu gösteriyor. Bide ben fm2009 oynayamadım.Bişey sorcam 3d güzelmi?

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by ridvan95 View Post
    Abim Urfa yine süper durumda tramsferler felan çok güzel. Geleceğe yatırımda yapıyosun. Zaten bu durum senin urfada kalıcı olduğunu gösteriyor. Bide ben fm2009 oynayamadım.Bişey sorcam 3d güzelmi?

Rıdvan Dur Birazdan 3d Görüntü Koyayım Güzel Macta KimiN ne Yaptıgını Görüyosun Bu Bile +

walla kardesim dinamo okadarda zor degil yine diger rakiplere gore biraz daha kolay bi kura.ilk macta en azindan gol yemeden bi galibiyet alirsan gerisi rahat merakla bekliyoruz ss leri...

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by iunal03 View Post
    walla kardesim dinamo okadarda zor degil yine diger rakiplere gore biraz daha kolay bi kura.ilk macta en azindan gol yemeden bi galibiyet alirsan gerisi rahat merakla bekliyoruz ss leri...

iunal Hastaneden Geliyorum Simdi.. Bakalım Kız arkadasım Aradı Morali BozukMus Az Onunla Konusayım Ssleri Koymaya Baslarım..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

aynen kardeşim fm oynıcam diye sevgilini boş bırakma transferlerini beğendim regenler süper gerçekten diğer oyuncularda tecrübe katacaktır takıma..valla dinamo deme bana bjk ile oynarken yarı finalde çıktı karşıma iki maçtada 90+ da gol atıp elediler arızayım onlara...şu türkçe yama harbiden sorunsuzsa zahmet olmazsa banada site veya link verirsen özelden sevinirim...hadi bol şans sana

Talking

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Rıdvan Dur Birazdan 3d Görüntü Koyayım Güzel Macta KimiN ne Yaptıgını Görüyosun Bu Bile +
    sağol abi bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

uefada güzel skor tüm dünya takımları seni istemeye başlamış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yokmu ss ?

çok güzel gidiyorsun dinamo'yu geçersin şafak 39 yıl

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    çok güzel gidiyorsun dinamo'yu geçersin şafak 39 yıl

Ssler Birazdan GEliyo Arkadaslar Özür.. Dün Gece Elimde oLmayan SebepLerden Dolayı Yoktum Ssler Birazdan. YoruM yapan ARkadaslara Tsk.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

SanLıurfaSpor Sahasında Berabere Kaldı. Acaba Rövans İcin Bu YeterLİ olacakMı .. .

SanlıurfaSpor Ankaragücü İle Ligde Siftah Yaptı

Kiev Sahasında Buz Tuttu uRfadan SanLı Drenis Ve Azmin Zaferi 3 İsabetli Sut Ve 4 GoL

SanlıurfaSpor Lİgde Kaldıgı Yerden

Rıdvan 3d Den Görüntüler İstemişti İşte Bursa Spor Macından Bir Kac Kare..

uRfaspor Beşiktaşa Karsı Yine Sanssız..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İşte Uefa Kupasında Kİ grubumuz..

Last edited by MoNToLiVo_ : 17.Şubat.2009 at 18:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kiev i de elediğine göre uefayı alsan şaşırmambaşarılar

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by juanov View Post
    kiev i de elediğine göre uefayı alsan şaşırmambaşarılar

Kievin Sakatları Vardı Diye Sans eseri Eledim Zaten Öne Gecince Full atak oynadık diye 2.gol yedik. yoksa skora yatmayı sevmem. gol olunca iştahım kabarıyo full atak yapıyorum rakip kim olursa oLsun

arkadaşlar fırına gittim geldim yemek molası veriyorum birazdan gelcem. yeni ssler yarım saate kadar burada olur bu gece ligi bitirecem

walla olsun yine eledin kievi.bu grupta o kadar zor degil.panatinaikos maclari cok onemli onlardan istedigin skoru alirsan gruptan cikarisn.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by iunal03 View Post
    walla olsun yine eledin kievi.bu grupta o kadar zor degil.panatinaikos maclari cok onemli onlardan istedigin skoru alirsan gruptan cikarisn.

Ev Maclarında Cosuyoruz. Önemli Olan Deplasmanlar. deplasmandan İstediklerimizi Alırsak. Gruptan Cıkarız Gibime geliyo

sağol abim ya. Bu 3d harika bişeymiş diğer fmlerde felan en gıcık olduğum şeydi fauller. Maç sonunda gazetecilerin sorularına cevap veremezdim. Sallardım ve ceza alırdım. Şimdi bu dertten kurtarmış bizi fm. Bende alcaktımda ekran kartım desteklemiyor.Benimki fx5200 süper marioda bile tüm ayarlar düşük 640*480 çözünürlükte arada sırada takılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

sağol abim ya. Bu 3d harika bişeymiş diğer fmlerde felan en gıcık olduğum şeydi fauller. Maç sonunda gazetecilerin sorularına cevap veremezdim. Sallardım ve ceza alırdım. Şimdi bu dertten kurtarmış bizi fm. Bende alcaktımda ekran kartım desteklemiyor.Benimki fx5200 süper marioda bile tüm ayarlar düşük 640*480 çözünürlükte arada sırada takılıyor.

RıdVan O Zaman Sana Bir Ekran kartı alacaz Baska Cagremiz Yok

ya neyse bu ekran kartı meselesini kapatalım bende yaza doğru bişeyler almayı düşünüyorum zaten. Ekonomik kriz beni çok vurdu şuan alamıyorum. Bu arada maçlar yine güzel geçmiş.Uefa kupasında ise %100 gruptan çıkarsın gibi geliyor bana. İyi şanlar yolun açık olsun. Şampiyon Urfaspor

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

ya neyse bu ekran kartı meselesini kapatalım bende yaza doğru bişeyler almayı düşünüyorum zaten. Ekonomik kriz beni çok vurdu şuan alamıyorum. Bu arada maçlar yine güzel geçmiş.Uefa kupasında ise %100 gruptan çıkarsın gibi geliyor bana. İyi şanlar yolun açık olsun. Şampiyon Urfaspor
    eyw.. rıdvan. cıkmak icin gayret ediyorum su an transfer calısmaları yapıyoprum ve bi kac mac sonra ssleri eklicem.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

UrfaSpor Lige Döndü Ve Macta KayseriniN Bası Döndü

Uefada Urfasporun Bilegi Bükülmüyo

URfada Sanssız Beraberlik

UrfaSpor Fener MAcında Sac Bas YoLDurdu
    Arkadaslar Fenerin ilk Golu 35 Metreden. 2. Golü DAha Sacma 40 Metreden Selcugun Firikik Atısından Geldi.. Ben Böyle Sacmalık Görmedim Valla

UrFaspor Uefa Kupasında İddalı Konuma Geldi..

UrfaSporun Pasa Keyfi..

Ligde 7.Hafta Sonrası Puan Durumu

uEfa Kupasında Puan Durumu

UrfaSpor Dünya Capında Bir Oyuncu İle Prensip Anlaşmasına Vardı Klüpten Henüz Resmi Bir AcıKLama YapılmazKen. Turğay Yetkin'in Yüzünün GülMesi Ve Takımın Tek Forvete Dönmesi Akıllarda Soru işareti Bıraktı

KİM BU DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ... ????

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Jo.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Abi Turğay nasıl telaffuz ediliyor.
    Last edited by Sirius Black : 17.Şubat.2009 at 21:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 10 / 22 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri