Ermenistan maçının tarihi ne zaman? Uygun olurse gelebilirim
Ermenistan maçının tarihi ne zaman? Uygun olurse gelebilirim
Koltukların renk ve şekil olarak tasarımları bana göre berbat. Gerisi gerçekten güzel.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
12.02.09
NOT:Alıntıdır [wowturkey.com]
Gerçekten herşey çok güzel ama koltuklar olmamış![]()
Koltukların dizilimini bende pek sevmedim ama öyle çok çok kötü birşayde yok kanımca zaten taraftar dolduracağından stadı koltuklar görünmeyecektir umarım
bu arada Kayserispor - Fenerbahçe maçı 8 Mart pazar günü saat 19.00da oynanacakmış
umarım şu çiler değişir stad mükemmel ama nbirde zemini guzel olursa çok iyi olur u çimler tarla gibi![]()
Deniz sen bilirsin Kayseray'da aktarma falan var mı mesela otobüsten indik aynı biletle de kayseray'a binebilirmiyiz?
14 Subat ...
14.02.09
NOT:Alıntıdır [kayserispor.com]
hakikaten süper bir stad yapmışlar kayseriye tebrikler
İlk vuruşu Özhaseki yaptı!
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan , 32 bin 500 kişilik Kadir Has Şehir Stadı'nda çim döşeme çalışmaları tamaman bitti. Büyükşehir Belediye ve Kayserispor onursal başkanı Mehmet Özhaseki de dikilen kaleye ilk vuruşu yapan ve çim sahada top koşturan ilk isim oldu. Türkiye'nin en modern stadı olarak dikkatleri üzerine çeken ve açılışı merakla beklenen Kadir Has Şehir Stadı'nda çim döşeme çalışmaları tamamlandı.
Drenaj, alttan ısıtma ve çim döşeme çalışmalarının tamamlanmasıyla kapılarını futbol dünyasına açmaya hazırlanan stadda, topu çimlerle buluşturan ilk isim de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki oldu. 8 bin metrekarelyik çim alana kale direklerinin de dikilmesinin ardından şut atan Başkan Özhaseki, topu filelerle buluşturarak önümüzdeki dönemde bu modern stadda oluşacak futbol heyecanını şimdiden yaşattı.
70 milyon TL'ye mal olan Kadir Has Stadı 8 Mart'ta oynanacak Kayserispor- Fenerbahçe maçıyla gayri resmi olarak açılacak. Açılış töreni ise, Türkiye- Ermenistan maçıyla, her iki ülkenin Cumhurbaşkanının katılımıyla gerçekleştirilecek
15.02.2009Kaynak : DHA
Avrupai tarzda stadlara benziyor, tebrikler Kayserispor'a ve tüm stad çalışanlarına.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
yahu bende diyorum ne eksik kaleler konmamış daha
bencede harika bir stad. kayserispor a hayırlı olsun.
O çimler niye öyle?
Bench yapmamışlar daha, umarım FIFA'nın tavsiye ettiği gibi zemin seviyesinin altına yapılır (örn: Şükrü Saraçoğlu).
Boya-badana lazım, herşey güzel ama harfiyattan çıkmış yeni ev gibi duruyor.Zemin boşlukları o şekilde bırakılmaz umarım.
250 koltuk portatif tribün ile halledilir, saçmalık yaptıkları.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
klagenfurt - 32000
salzburg - 30000
innsbruck - 30000
bern - 32000
cenevre - 30084
zurih - 30000
bunlar euro 2008 in oynandığı 8 stadyumdan 6 sı...
kayserili arkadaşlar kırılmasın ama inşallah fenerbahçe maçı da adanada oynanır =)) ondan sonra her maç sizin zaten
çok güzel oldu stadyum.. ben oraya daha inşaatın yarısındayken gitmiştim üniversite gezisi vesilesiyle..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
birşeyi merak ettim tribün neden gökkuşağı gibi yapılmış
bu stadyumu kayseri'liler dolduramaz. ama milli maçlar ve mimarı açıdan iyi.![]()
Hiç komik değil
Neden dolduramasın herkesin kafasında bu oluşmuş seyirci yüzdelerine baktığınızda bu yıl kayserisporun seytirci ortalaması eski stadda 15000ini altına inmiyor eski stadımızda diğer anadolu şehirlerine göre kapastiesi çok büyük olduğundan stad boş gibi görünüyor ama baktığımızda bir eskiheri stadıda 15000 kişi falan snaırım onların stadı ise full dolu görünüyor.yeni stadla birlikte inşallah artık kış yaz farketmeyecek hep futbola müsayit bir ortam olacak bu taraftar saysını dahada artıracaktır benm tnaıdğım çok kişi var havalar çok soğuk olduğundan aça gelemeyen artık böyle bir dert olmayacak
yeni resimler var mı?
kayserinin taraftar sitesi üyelikli olmuş oraya da bakamıyorum artık üye olmadan...
en son bir yerde resim gördüm kaleler takılıyodu.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.