Milwall aslanları ile ilgili bir holiganizmi anlatan film izlemiştim. Taraftarları oldukça ateşli. Bol şanslar..
Milwall aslanları ile ilgili bir holiganizmi anlatan film izlemiştim. Taraftarları oldukça ateşli. Bol şanslar..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
bende aslında filmkoliğim abi ama direkt millwall'ı anlatan bir film izleyemedim daha doğrusu bi "yeşil sokak holiganları" adlı filmi seyretmiştim ordada daha çok west ham cephesinden bahsediyordu ama filmin sonlarına doğru millwall aslanları westhamları tokatlıyordusiz o filmi mi izlemiştiniz yoksa başka bir filmi adını biliyorsanız paylaşırmısınız
Bu arada arkadaşlar oyunun ekran görüntülerini yarın öğleden sonra felan eklerim bilgilerinizee..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
the football Factory olma ihtimali yüksek olabilir aslında ama merakla bekliyoruz filmin adınıve sana katılıyorum tangocu arkadasım
yesil sokak holiganları mükemmel ötesi bir film
![]()
Last edited by bilal396 : 18.Şubat.2009 at 02:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)