1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Beyaz Aslanların Dirilişi "Millwall"

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

tebrik ederim

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    tebrik ederim
    Bende teşekkür ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    tebrikler
    teşürler dostum yeni eğlenceli ss'ler gelior simdi
    Last edited by bilal396 : 19.Şubat.2009 at 17:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

45.maç

bir belalı takımızda swindondan sonra leicester oldu
    46.maç

Puan Durumu

Oyuncu verileri

Yeni transferlerimizden Lee hughes millwall'a geldikten sonrada formundan birşey kaybetmedi 39 gol Lewis Graban son haftalardaki suskunluğundan dolayı asistte üçüncülüğe düştü

Ve işte verdiğim sözleri tutmaya geldi sıra lig bitti ödüller dağıtıldı biz yöneticiler ve oyuncular atladık ucağa geldik istanbul Kumkapı'yaa;

uçaktayken bir telefon bize on numara karşılama yapıldı bizim ingilizlere türk aşısını veriyordum artık bizim iki velet taner taktak ve kamil tevfik ise gurbet özlemiyle yanıp tutuşmaktan duygusal anlar yaşadılarr..

Başkanımız ikinci hanımıda alacak galiba Aldı mikrofonu eline;
    "old macdonald had a farm" şarkısını söyleme başladı

Bizim yakışıklı Lewis Graban dişine göre bir donsözle oynamaya başladılar..
    Gecenin sonunda bütün oyuncuların omzunda dolaşıp şampiyon şampiyon diye bağırmaları beni çok gururlandırdı....

Başkanımız beni eğleceden sonra oteldeyken geldi yanıma ve;
    "bu gece Harcadığımız parayla premier lig standartlarında iki oyuncu alırdık ama herşeye rağmen değdi çok teşekürler Bilal Abi sen eğlecenden anlıyorsun"dedi ve elimi öptü gitti odasına..
    Yeni sezon için çalışmalar tarnsferler en yakın zamanda başlayacak yada ben kendime yeni bir takımda bulabilirim arkadaşlar sezon ortasında portsmuth istemişti ama kariyer yapıom diye gitmemiştim bilgilerinize en yakın zamanda görüşmek üzere

Mesaj Yetkileri