tebrik ederim
tebrik ederim
45.maç
46.maç
bir belalı takımızda swindondan sonra leicester oldu
Puan Durumu
Oyuncu verileri
Yeni transferlerimizden Lee hughes millwall'a geldikten sonrada formundan birşey kaybetmedi 39 gol Lewis Graban son haftalardaki suskunluğundan dolayı asistte üçüncülüğe düştü
Ve işte verdiğim sözleri tutmaya geldi sıra lig bitti ödüller dağıtıldı biz yöneticiler ve oyuncular atladık ucağa geldik istanbul Kumkapı'yaa;
uçaktayken bir telefon bize on numara karşılama yapıldı bizim ingilizlere türk aşısını veriyordum artık bizim iki velet taner taktak ve kamil tevfik ise gurbet özlemiyle yanıp tutuşmaktan duygusal anlar yaşadılarr..
Başkanımız ikinci hanımıda alacak galibaAldı mikrofonu eline;
"old macdonald had a farm" şarkısını söyleme başladı
Bizim yakışıklı Lewis Graban dişine göre bir donsözle oynamaya başladılar..
Gecenin sonunda bütün oyuncuların omzunda dolaşıp şampiyon şampiyon diye bağırmaları beni çok gururlandırdı....
Başkanımız beni eğleceden sonra oteldeyken geldi yanıma ve;
"bu gece Harcadığımız parayla premier lig standartlarında iki oyuncu alırdık ama herşeye rağmen değdi çok teşekürler Bilal Abi sen eğlecenden anlıyorsun"dedi ve elimi öptü gitti odasına..
Yeni sezon için çalışmalar tarnsferler en yakın zamanda başlayacak yada ben kendime yeni bir takımda bulabilirim arkadaşlar sezon ortasında portsmuth istemişti ama kariyer yapıom diye gitmemiştim bilgilerinize en yakın zamanda görüşmek üzere