Öncelikle taktiği daha önce kullanmış ve resimleri eklemiştim. Şimdi birde Ajax ile bu kez biraz editleyerek denedim ve daha iyi sonuçlar aldım. Editlemek derken oyuncu komutlarını eldeki oyunculara göre ayarlamaya çalıştım ufak nüanslar yani.
Neyse sezona başlarken ilerisi için Sabic'i aldık free olarak, kadro derinliği amacıyla Ricksen'i Zenit'ten kiraladık ve yine Zenit'ten Sirl'i aldım. Devre arasında Huntelaar'ın Madrid'e gitmesiyle yerini doldurmak adına Marquinhos'u aldım birde genç bir oyuncu Eriksen'i kadroya kattım.
Hazırlık maçları müthiş geçti takımım açısından, defansımızın ne kadar sağlam olduğunu göstermiş olduk tüm rakiplerimize

zaten birazdan göreceğiniz resimlerde ne kadar sağlam savunma yaptığımızı göreceksiniz.
Hazırlık maçlarını gol yemeden 23 gol atarak geçirdikten sonra lige hazırdı takım ama beraberlikle başladık lige ve biraz bocaladık. Toplu halde maçları gösteren resimleri ve bazı önemli maçları koyayım.
UEFA Kupasında gruplara kalmayı başardım ve ilk grup maçında Valencia'yı 3-1 yendim. Bu serieki en kötü maç PSV'ye kaybettiğimiz maç oldu.
Fikstürün diğer kısmında alınan toplu sonuçlar;
Aston Villa'dan 4 yedik.

Dnipro'ya 5 attık ve Sivas maçınıda kazanarak UEFA grubundan çıkmayı başardık.
UEFA'da gruptan çıkarken ligde de iyi gittik arada kaybettiğimiz Vitesse ve Groningen öaçları oldu.
Bir sonraki fikstür daha zorluydu çünkü lige asılıp bir yandan da UEFA'da üst turu zorlamaya çalışacaktık ve arada Hollanda Kupası maçları oynayacaktık. Fikstürün bu kısmında ligde hiç maç kaybetmedik. UEFA Kupasında Fiorentina'yı eledik ve Galatsaray ile eşleştik ve ilk maçı 3-0 kazandık. Hollanda Kupasında da Yarı finale çıktık.
Fikstürün geri kalanında Galatasaray'a deplasmanda 1-0 yenildik ama üst tura çıkmayı başardık ve Valencia ile eşleştik. Valencia'yı 1-0 yenip 2-1 yenilerek deplasman kuralı ile eledik ve yarı finale çıktık. Yarı finalde rakip Totenham. Ligd oynadığımız 6 maçı da kazandık ve sadece 1 gol yedik. Şampiyonluğumuzu da ilan etmiş olduk. Lig kupasında da Finale çıktık rakip Twente.
Önümüzde zorlu bir mücadele var UEFA kupası ve lig kupası için. Geriye kalan fikstürümüz şöyle.
Bu lig tablosu son oluşan.
31 maçta sadece 15 gol yedik ve en yakın rakibimize 11 puan fark attık. Gerçekten savunmamız gıpta edilecek bir performans gösteriyor.

Bireysel alanlarda oyuncularımız öne çıkmasa da takım olarak her alanda 1.yiz ve süper bir oyun oynuyoruz. Gol kralı yada asist kralı çıkaramayacağız belki ama müthiş gdiyoruz.
UEFA'da 3 İngiliz'in arasında kaldık

ama hepsini dize getirmesini biliriz.
Sezon tamamlanınca geri kalan resimleri de eklerim. UEFA Kupası ve Hollanda Kupasını kazanabilecek miyiz bakalım?

Takıma güveniyorum bu kupaları da kazanıp sözleşme uzatmayacağım yeni maceralara yelken açacağım
Sağlam bir taktik deyip teşekkür etmeme gerek kalmadı sanırım artık Remzi resimler herşeyi anlatıyor.
ve adımız Real MAdrid ile anılmaya başlandı