Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 162 sonuç

Konu: Hocam Arrigo Sacchi Rehberim Tt&f 4-4-2 [Atak Taktiği Eklenmiştir]

atak taktiği sayesinde 17.sıradaki fiorentinayı 5. sıraya çıkardım.BU taktiği mutlaka deneyin arkadaşlar.şiddetle tavsiye ederim.Juventus.Milan gibi takımlardan bile gol yemeden kazanmayı başardım bu taktik sayesinde.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

yasadigim sehirde 4 lu turnuva yaptik odulle bu taktikle , machester city ile sampiyon oldum 4 macda 1 gol yedim 11 gol attim sizinde isine yaradigina cok sevindim dostlar

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Öncelikle taktiği daha önce kullanmış ve resimleri eklemiştim. Şimdi birde Ajax ile bu kez biraz editleyerek denedim ve daha iyi sonuçlar aldım. Editlemek derken oyuncu komutlarını eldeki oyunculara göre ayarlamaya çalıştım ufak nüanslar yani.

Neyse sezona başlarken ilerisi için Sabic'i aldık free olarak, kadro derinliği amacıyla Ricksen'i Zenit'ten kiraladık ve yine Zenit'ten Sirl'i aldım. Devre arasında Huntelaar'ın Madrid'e gitmesiyle yerini doldurmak adına Marquinhos'u aldım birde genç bir oyuncu Eriksen'i kadroya kattım.

Hazırlık maçları müthiş geçti takımım açısından, defansımızın ne kadar sağlam olduğunu göstermiş olduk tüm rakiplerimize zaten birazdan göreceğiniz resimlerde ne kadar sağlam savunma yaptığımızı göreceksiniz.

Hazırlık maçlarını gol yemeden 23 gol atarak geçirdikten sonra lige hazırdı takım ama beraberlikle başladık lige ve biraz bocaladık. Toplu halde maçları gösteren resimleri ve bazı önemli maçları koyayım.

UEFA Kupasında gruplara kalmayı başardım ve ilk grup maçında Valencia'yı 3-1 yendim. Bu serieki en kötü maç PSV'ye kaybettiğimiz maç oldu.

Fikstürün diğer kısmında alınan toplu sonuçlar;

Aston Villa'dan 4 yedik. Dnipro'ya 5 attık ve Sivas maçınıda kazanarak UEFA grubundan çıkmayı başardık.

UEFA'da gruptan çıkarken ligde de iyi gittik arada kaybettiğimiz Vitesse ve Groningen öaçları oldu.

Bir sonraki fikstür daha zorluydu çünkü lige asılıp bir yandan da UEFA'da üst turu zorlamaya çalışacaktık ve arada Hollanda Kupası maçları oynayacaktık. Fikstürün bu kısmında ligde hiç maç kaybetmedik. UEFA Kupasında Fiorentina'yı eledik ve Galatsaray ile eşleştik ve ilk maçı 3-0 kazandık. Hollanda Kupasında da Yarı finale çıktık.

Fikstürün geri kalanında Galatasaray'a deplasmanda 1-0 yenildik ama üst tura çıkmayı başardık ve Valencia ile eşleştik. Valencia'yı 1-0 yenip 2-1 yenilerek deplasman kuralı ile eledik ve yarı finale çıktık. Yarı finalde rakip Totenham. Ligd oynadığımız 6 maçı da kazandık ve sadece 1 gol yedik. Şampiyonluğumuzu da ilan etmiş olduk. Lig kupasında da Finale çıktık rakip Twente.

Önümüzde zorlu bir mücadele var UEFA kupası ve lig kupası için. Geriye kalan fikstürümüz şöyle.

Bu lig tablosu son oluşan.

31 maçta sadece 15 gol yedik ve en yakın rakibimize 11 puan fark attık. Gerçekten savunmamız gıpta edilecek bir performans gösteriyor. Bireysel alanlarda oyuncularımız öne çıkmasa da takım olarak her alanda 1.yiz ve süper bir oyun oynuyoruz. Gol kralı yada asist kralı çıkaramayacağız belki ama müthiş gdiyoruz.

UEFA'da 3 İngiliz'in arasında kaldık ama hepsini dize getirmesini biliriz.

Sezon tamamlanınca geri kalan resimleri de eklerim. UEFA Kupası ve Hollanda Kupasını kazanabilecek miyiz bakalım? Takıma güveniyorum bu kupaları da kazanıp sözleşme uzatmayacağım yeni maceralara yelken açacağım

Sağlam bir taktik deyip teşekkür etmeme gerek kalmadı sanırım artık Remzi resimler herşeyi anlatıyor.

ve adımız Real MAdrid ile anılmaya başlandı

mukemmel bir sezon gecirmissin emre UEFA yida alirsan herhalde daha iyisini yapamazdin bir sezonda

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    mukemmel bir sezon gecirmissin emre UEFA yida alirsan herhalde daha iyisini yapamazdin bir sezonda
    Atak taktiğiyle aldığı sonuçlar mı hocam?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Atak taktiğiyle aldığı sonuçlar mı hocam?
    zannedersem standart taktik ile oynadi emre

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    zannedersem standart taktik ile oynadi emre
    anladım.. şuan bende dortmund kariyerimde bazı maçlara senin standartla çıkıyorum ufak tefek düzeltmeler yaptım sadece oyuncu özelliklerime göre...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    anladım.. şuan bende dortmund kariyerimde bazı maçlara senin standartla çıkıyorum ufak tefek düzeltmeler yaptım sadece oyuncu özelliklerime göre...
    ewet baktim sampiyonlugu kacirmissin 2 puanla

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben standart taktik üzerinden oynadım arkadaşlar.

UEFA'yı ve Hollanda Kupasını aldım sezon başında Hollanda Süper Kupası ve Avrupa Süper Kupasını da aldım müthiş transferlerle yola devam. Akşam resimleri eklemeye çalışırım.
    Birde Ajax ile kontrat yeniledim. 2013'e kadar iyi para verdiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Ben standart taktik üzerinden oynadım arkadaşlar.

UEFA'yı ve Hollanda Kupasını aldım sezon başında Hollanda Süper Kupası ve Avrupa Süper Kupasını da aldım müthiş transferlerle yola devam. Akşam resimleri eklemeye çalışırım.
    Birde Ajax ile kontrat yeniledim. 2013'e kadar iyi para verdiler.
    kupa birakmadin yani , musait olunca ss eklersin emre

Kardeş atak taktiginin de tac. uzantılı olanını verirsen sevinirim

taktigi deniyorum. ama defans oyuncularının closing down ının çok fazla olması arkada boşluk bıraktırıyor. vede free role oynayabilecek kanat oyuncusu bulmak çok zor. o yüzden kanat oyuncularına free role vermiyorum. ama kadronuzda marquinhos gibi oyuncu varsa verin tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by stewie972 View Post
    taktigi deniyorum. ama defans oyuncularının closing down ının çok fazla olması arkada boşluk bıraktırıyor. vede free role oynayabilecek kanat oyuncusu bulmak çok zor. o yüzden kanat oyuncularına free role vermiyorum. ama kadronuzda marquinhos gibi oyuncu varsa verin tabi.
    illaki marquinhos yada bunonanotte gibi oyuncular olmasina gerek yok free role verebilmen icin , iyi bir aml yada amr , de cok iyi oynar free role le mesela city deki petrov tipik bir kanat oyuncusu ama bu taktikde mukemmel oynuyor , free rolu olmasi demek kanat oynamasinin yaninda mac icinde uygun pozisyonlarda bir amc yada forvet gibi hareket etmelerine izin verir

atak oyunda gözükmüyor tac. uzantısı vermiycek misiniz ?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    atak oyunda gözükmüyor tac. uzantısı vermiycek misiniz ?
    buyur dostum http://www.sendspace.com/file/n8450n

teşekkür ederim deniycem taktigi ..

9.0.3 de olur mu bu taktik ne diyorsunuz?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by juricevic View Post
    9.0.3 de olur mu bu taktik ne diyorsunuz?
    Denemeden bilemezsin. Aslında deneyip yazarsan herkes için iyi olur. Ama maç motorunda değişiklikler oldu ise ki olmuş küçük editler yapılabilir.

hocam emeğine sağlık, tac uzantılı atak taktiği vermişsin, sana zahmet bir de tac uzantılı giriş taktiği de verir misin, denemek istiyorum, teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by hsnn26 View Post
    hocam emeğine sağlık, tac uzantılı atak taktiği vermişsin, sana zahmet bir de tac uzantılı giriş taktiği de verir misin, denemek istiyorum, teşekkürler
    buyur dostum
    http://www.sendspace.com/file/clr6wc

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Default City

manchester city ile sadece standart taktik kullanarak oynadim , ilk sezon 3. bitirdim ligi buyrun buda 2. sezondan goruntuler

LIG

SAMPIYONLAR LIGI

bazi arkadaslar gol atamiyorum diyordu standart taktikle 33 macda 66 gol attim ve sadece 15 gol yedim s. liginde finalde penaltilarla elendim ,
    Last edited by izmer96 : 02.Mart.2009 at 02:27

dostum, tac uzantılı normal taktiği verdiğin için teşekkürler, denedim taktiğini gerçekten çok güzel, denizlispor la oynuyorum, senin taktiğinle beraber yükselişe geçtim, kutlarım seni..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sizce kadro-taktik uyumu nasil arkadaşlar ?

http://screenshot.xfire.com/screensh...62562b5240.png
    Delgado #10

Holosko ve Delgado yerine Lewandowski ve çift yönlü bir mc alırsan ya da sadece bir adet target striker ile çok başarılı olursun bence,Holosko Nilmar'la değişmeli olarak oynasa daha iyi olur gibi ama izmer hoca daha iyi bilir tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ölümüne BulancaK

bu taktiğin 9.3 versiypnu olacak mıdır arkadaşlar???

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by eleftropoulos View Post
    bu taktiğin 9.3 versiypnu olacak mıdır arkadaşlar???
    9.3.0 icin yeni bir taktik yaptim ,1-2 gun icinde vakit buldugumda ekliycem siteye gayet basarili oldu atak ustune kurulu bir taktik

Aslında 9.3'le daha iyi işliyor.Şu anda Denizli Bld.Spor'la ligde 15 maç sonunda 2.sıradayım.Uefa'da gruptan birinci olarak çıktım.

9.3.0 için yayınlayacağın taktiği merakla bekliyorum hocam.

Bu taktiği Atletico Madrid le 9.3.0 da denedim 12 maçta 6 galibiyet 6 mağlubiyet 25 go lattım 13 gol yedim

kardeş hangi version bu taktik ben 9.0.1 le oynayacamda bide sol mc barış özbek yada buonanotte var hangisini kullanayım

2.sezondayım kadrom aşağıdaki gibi sence ne gibi takviyeler yapmalıyım

GK:Volkan Demirel
    DR:Gökhan Gönül
    DL:Wederson
    DC:Lugano
    DC:Sokratis Papastathopoulos
    DMC:Rafael Carioca
    MC:Emre Belözoğlu
    MR:Pedro Leon
    ML:Ivan Rakitic
    FC:Guilherme
    FC:Semih Şentürk