Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Oyuncu elleştirilerine hele ki burada yapılan şekilde eleştirilerin çoğuna da ben de katılmıyorum. Bu nedenle konuları takip ediyorum ama mesaj atmak gelmiyor içimden. Güiza'nın bitiriciliği 2 puan düşse herkes rahatlayacak, oyun sorunsuz olacak herhalde. Aydın'da yazmış diğer konuya, Güiza öyle goller kaçırdı ki dün oynarken aynı gerçekteki gibi yorumunu yaptık ikimizde. Kaleci ile karşı karşıya kalıp kaçırmalar ya da ceza sahası içinden çok zayıf etkisiz vuruşlar ve yavaşça dışarıya giden top. Ha abartılar varsa elbette düzeltilecek ama bunu oyunun en büyük sorunu gibi görmek saçma. Ee Güiza'yı yerin dibine sokalım, 2. devre 10-15 gol atarsa ne olacak? Hadi yükseltelim özelliklerini vs vs.

Oyuncu transferi konusunda da dediklerine katılıyorum, forumdaki kariyerlere de bakıyoruz, Türkiye'ye belki tatile bile gelmeyecek oyuncuların transferi olabiliyor. Ama buna ses çıkaran ya da bu tür şeylerin düzelmesi için fikir yürüten sayısı Güiza çok abartılmış diyenlerin yarısı kadar ya vardır ya yoktur.

Serkan bana göre mükemmel yazmışsun hani derdimi kime anlatsam anlamıyor diye düşünmeye başlamıştım ki en azından sana anlatabilmişim..

kimi arkadaşlarımız sanıyorki Guiza nın 1-2 puan düşmesine fenerbahçeli olduğumuz için karşı çıkıyoruz..veya oyuncu araştırmasında oyunculara ilişkin yapılan eleştiriler yapılmasınmı deniyor ...

hayır hepsi olsun ama dediğim şu ki Gerçekcilik konusunda derede takılırken denizi ihmal ediyoruz..

dediğin gibi türkiyeye tatile gelmeyen adamlar adrianolar Hatta fenerbahçeye Bojan krikici alan gördüm artık pes ya..

ama Serkan kardeşim bu konuda ilk yazı yazarkende demiştim...

İnsanlar işlerine gelmeyenleri eleştiriyor...Galatasarayın menejeri iken guizayı durduramayıp Fenere yenilen soluğu sitede alıyor..Bu guiza abartılı.ortada doğru düzgün bir anlatım ..yok gerekçe yok.....Ama aydın gibi bilincli FM oynayanlar aynısını demiyor....

öte yandan türkiyeye gelmeyecek adamları getirmek herkesin işine geliyor..aguerolarla bojanlarla oynamak işlerine geliyor bu yüzden kimseden çıt çıkmıyor..Sözleşmesi biten oyuncularla oyunda servet yapılıyor adeta bir bug olmuş bu.. yine eleştiri yapılmıyor ..çünkü herkes memnun bundan..

yani oyunda bir gerçekcilik sorunu özellikle 2009 da hat safhada..

ben bank asyada 3 yıl dört yıl Süper lige çıkamadığımı hatırlarım..

Şimdi 6 ayrı takımla denedim...

sadece Güngörenle çıkamadım ondada ilk altıya girip yarı finalde kaybettim..

aman sakın biri bunuda yanlış anlamasın...

kendimizi anlatmak için yazmadık oyun gözle görülür bir şekilde kolaylaşmış..dediğim o dur..
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    bence reputation konusuna değinmek istiyorum. fenerbahçe ile ilk sezonda cl de gruplardan elenmeme rağmen ara transfer döneminde gökhan inler,pandev,gago(transfer listesindeydi),darijo srna,cristian zapata,caceres(transfer listesindeydi) aldım. ayrıca arshavin,tymoschuk,pazzini,gilardino,corluka gibi isimler bana gelebiliyordu.sezon sonunda ise 84 puanla şampiyon oldum.

ikinci sezon porto,roma ve metalist in olduğu gruptan porto ve ben 13 er puan aldık ve averajla grup lideri oldum. devre arsında 172 ca lı dünyada yılın futbolcusu seçilen aguero yu ve 175 ca lı guardado yu aldım, ayrıca robinho yu almaktan vazgeçtim.bu arada takımda pandev ve srna 176,gago da 173 ca ya yükseldiler.takımda 2 tane world class oyuncu var(srna,aguero).

acaba bu reputation olayı oyunculara mı yanlış veriliyor yoksa takımlara mı? çünkü sezon başında yanlış hatırlamıyorsam bir reputation sorunu olmuştu,forumda türkiye deki takımların reputation larının az olduğu tartışmaları vardı.aldığım oyuncuları geçiyorum almadığım arshavin,corluka gibi oyuncular bile türkiye ye gelmez. ya da gago yu istersen madrid kadro dışı bıraksın ,transfer listesine koysun yine de bence türkiye ye gelmesi imkansız.
    Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Fenerbahce ve Galatasaray'in taninirliklari kesinlikle yükseltilmeli. Yeni bir oyun actim sözlesmesi 12.2008 de bitecek olan Thiago Silva'ya teklif götürüyorum yillik ne kadar verebiliyorsam verdim 3,5 milyon € veriyorum kabul etmiyor! üstelik kendisine teklif götüren tek kulüp ben olmama ragmen teklifimi kabul etmiyor kendi kulübü ilede sözlesme yenilemiyor.. bunun gibi bir kac örnek daha var. Sahsen bu lige Ispanya Ligi gol krali geliyorsa Roberto Carlos gibi bir dünya stari geliyorsa Kewell ve Baros gibi Ingiltere'de Liverpool'da oynamis starlar geliyorsa neden bir Thiago Silva gelmiyor ? sizcede bu durum sacma degil mi ??
    Bu iki kisi arasinda celiski varsa eger, demek ki reputation konusunda pek de sorun yok..

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu iki kisi arasinda celiski varsa eger, demek ki reputation konusunda pek de sorun yok..

Ömer abi kaç gündür niye anlatamıyorum sana düşüncemi ya..

önceden çok daha ayrı düşündüğümüz konularda bile beni anladığını düşünürdüm katılmazdın ama en azından demek istediğim anlaşılırdı...

bu konuda artık kendimi eletireceğim belki de yazı yazma konusunda bir süre bir köşeye çekileceğim..

abi paputation demek sadece fenerbahçe galatasarayın istediğni alması veya alamaması mevzuumu...

abi şöyle bir örnek vereyim...

sen bu oyunu bizim bildiğimizden de ötesinde biliyorsun..

önceden Bank asyadan birinci lige çıkmak ne demekti..

ölüp ölüp dirilirdik.

Peki Süper Lige ilk sezon çıkan takımların durumu ne olurdu..

Süper ligde tutunmak için atla deveyi seçerdik...

abi şimdi oyun açılırken bir sürü iyi oyuncuyu ucuza alabiliyorsun..

bir sürü oyuncuyu bedavaya alabiliyorsun..

Kariyer bölümüne bir göz at abi..

Serkan Çalıkla oynayan alt lig takımlarını göreceksin..
    Manisasporla oyun kuruyorum 5 milyon dolar oyuncu satışından kazanıyorum ...

abi elbetteki oyuncuların fiziksel teknik mental özellikleri eleştirilsin..Bunu zaten bende çok yapıyorum...Ama oyunda bir iki oyuncunun bazı değerlerindeki abartıların çok daha ötesinde çok daha önemli hususlar var gerçekliğe aykırı..

Hep mevzuu oldu abi son defa söyleyim...Guizanın finishingi abartılı 18 yüksek..yani buna takmış değilim her oyuncuya göre istenilen düzenleme yapılacaktır zaten..

ama yine diyorum...

Guizanın finishinginde ki yüksekliği oyunun en büyük gerçekciliğe aykırı hususu değildir..Seneye 15 yapılır olur biter...
    ama

oyun bu derece kolaylaşınca oynanabilirlik azalıyor...Bakın diğer menejerlik oyunlarının teknik alp yapısı görsel grafiklerinin FM den hiçbir eksiği yok hatta fazlası var...

ama neden FM kadar onlar rağbet görmüyor...

birincisi oyuncu profilleri konusunda ki hatalarmı...

evet elbette onunda payı çok ama

en büyük neden saçma seviyesinde kolay olmaları...
    Fenerbahçeye ikinci senesinde leonel messiyi getirirsem o zaman benim bu takımda yapamayacağım şey kalmaz...

FM allaha şükür ki henüz bu seviyelerde değil...inşallah ta omayacak...Ama artık biraz el atılması lazım abi..

oyun içerisinde 8-10 tane büyülü oyuncu var.. Hangi kariyerimi açsam bakıyorum 5-6 sene sonra kadrom neredeyse aynı..vukcevic..witsel..leo ..oscar cardozo..keirson..falan falan..

peki diğer insanlar ne yapıyor diye bakıyorum...Kariyerleri okuyorum...aynı...durum aynı...parası olan gider GARAYI alır defans sorunu biter...

ha bu oyuncuların kalitesi ve bunlara bu kaliteyi veren ben değilim ne yapabiliriz diyebilirsiniz...

ama diyorum ki...

önceki yıllarda bu kadar basit değildi durum ...çünkü birincisi bedavadan oyuncuları alıp şişme finans artuışları transfer bütçeleri yapılamıyordu...

ikincisi ülkesinden yeni gelen oyuncu şak diye takımda döktüremiyordu...Bir alışma süresi vardı

önceden hangi oyuncuyu alırsan al bir fenerbahçe bir bursayı kayseriyi öyle kolay yenemiyordu...

şimdi oyuna sokmuşlar 3-5 tane oyucu keirson sisiner oldum sattım ya..geleni vur gol geleni vur gol..

gökhan inler 20 tane uzaktan gol attı bir sezonda ya..

Velhasıl abi sadece bunu fenerin galatasarayın istediği oyunxcuları alıp almaması kadar basit bir mevzuu değil..

türkiye liginin tümü için benzeri bir durum olduğu kanaatindeyim...

Şeyh Edebali

Quote Originally Posted by OMANA View Post

önceden çok daha ayrı düşündüğümüz konularda bile beni anladığını düşünürdüm katılmazdın ama en azından demek istediğim anlaşılırdı...

bu konuda artık kendimi eletireceğim belki de yazı yazma konusunda bir süre bir köşeye çekileceğim..

abi paputation demek sadece fenerbahçe galatasarayın istediğni alması veya alamaması mevzuumu...

abi şöyle bir örnek vereyim...

sen bu oyunu bizim bildiğimizden de ötesinde biliyorsun..

önceden Bank asyadan birinci lige çıkmak ne demekti..

ölüp ölüp dirilirdik.

Peki Süper Lige ilk sezon çıkan takımların durumu ne olurdu..

Süper ligde tutunmak için atla deveyi seçerdik...

abi şimdi oyun açılırken bir sürü iyi oyuncuyu ucuza alabiliyorsun..

bir sürü oyuncuyu bedavaya alabiliyorsun..

Kariyer bölümüne bir göz at abi..

Serkan Çalıkla oynayan alt lig takımlarını göreceksin..
    Manisasporla oyun kuruyorum 5 milyon dolar oyuncu satışından kazanıyorum ...

abi elbetteki oyuncuların fiziksel teknik mental özellikleri eleştirilsin..Bunu zaten bende çok yapıyorum...Ama oyunda bir iki oyuncunun bazı değerlerindeki abartıların çok daha ötesinde çok daha önemli hususlar var gerçekliğe aykırı..

Hep mevzuu oldu abi son defa söyleyim...Guizanın finishingi abartılı 18 yüksek..yani buna takmış değilim her oyuncuya göre istenilen düzenleme yapılacaktır zaten..

ama yine diyorum...

Guizanın finishinginde ki yüksekliği oyunun en büyük gerçekciliğe aykırı hususu değildir..Seneye 15 yapılır olur biter...
    ama

oyun bu derece kolaylaşınca oynanabilirlik azalıyor...Bakın diğer menejerlik oyunlarının teknik alp yapısı görsel grafiklerinin FM den hiçbir eksiği yok hatta fazlası var...

ama neden FM kadar onlar rağbet görmüyor...

birincisi oyuncu profilleri konusunda ki hatalarmı...

evet elbette onunda payı çok ama

en büyük neden saçma seviyesinde kolay olmaları...
    Fenerbahçeye ikinci senesinde leonel messiyi getirirsem o zaman benim bu takımda yapamayacağım şey kalmaz...

FM allaha şükür ki henüz bu seviyelerde değil...inşallah ta omayacak...Ama artık biraz el atılması lazım abi..

oyun içerisinde 8-10 tane büyülü oyuncu var.. Hangi kariyerimi açsam bakıyorum 5-6 sene sonra kadrom neredeyse aynı..vukcevic..witsel..leo ..oscar cardozo..keirson..falan falan..

peki diğer insanlar ne yapıyor diye bakıyorum...Kariyerleri okuyorum...aynı...durum aynı...parası olan gider GARAYI alır defans sorunu biter...

ha bu oyuncuların kalitesi ve bunlara bu kaliteyi veren ben değilim ne yapabiliriz diyebilirsiniz...

ama diyorum ki...

önceki yıllarda bu kadar basit değildi durum ...çünkü birincisi bedavadan oyuncuları alıp şişme finans artuışları transfer bütçeleri yapılamıyordu...

ikincisi ülkesinden yeni gelen oyuncu şak diye takımda döktüremiyordu...Bir alışma süresi vardı

önceden hangi oyuncuyu alırsan al bir fenerbahçe bir bursayı kayseriyi öyle kolay yenemiyordu...

şimdi oyuna sokmuşlar 3-5 tane oyucu keirson sisiner oldum sattım ya..geleni vur gol geleni vur gol..

gökhan inler 20 tane uzaktan gol attı bir sezonda ya..

Velhasıl abi sadece bunu fenerin galatasarayın istediği oyunxcuları alıp almaması kadar basit bir mevzuu değil..

türkiye liginin tümü için benzeri bir durum olduğu kanaatindeyim...
    Yazdıklarını okuyunca bende bir yorum getirmek istedim esasında aynı şeylerden bahsediyoruz.En basitinden geçen seneki oyunda 100 milyara her türlü takıma alınabilen Piatti reelde 13 trilyon gibi bir rakama Almeira'ya transfer oldu sezon başında.2-3 seneye kadar inanılmaz oyuncular gelebiliyor haklısın,yardımcı program kullananlar için oyun dahada basitleşiyor.

Ben Trabzonspor'a Feghouli'yi aldım 2. sezonun ortasında 5 trilyon bedelle,sezon sonunda Arsenal'e 55 trilyona sattım,bugun kralı bu işte,bunun gibi bir sürü örnek verebilir kendi oyunlarından sanırım herkes.Simülasyonlarda bu tarz şeylerin olmasına ben karşıyım sizin gibi.

Birde genç oyuncular 2009'da potabsiyellerine en geç 3 sezonda ulaşıyorlar,yaşları, PA'ları kaç olursa olsun,regen sorunu almış başını gidiyor.Kim bugünlerde 3 milyara 5 milyara oyuncu alıp 2-3 sezon sonra 20-30 trilyona satabiliyor? Kimse.Bu noktada hemfikiriz.

Bu sorunun çözmüde basit yıllardan beri söylüyoruz ama bunu yapmaya cesaret edemezler.Bu oyunun tamamen sıfırdan kodlanması gerekiyor,en ince ayrıntısına kadar.Yoksa 9.3.0 üzerinden çalışmaya başlayıp gelecek sezonki oyunu yazmaya,kodlamaya çalışıyorlar,buda sürekli klasik sorunları beraberinde getiriyor.

Zamanında İspanya liginde öyle bir bug vardıki akıllara zarar.A Takıma 3,B takıma 3 C takıma 3 yabancı oyuncu kaydettirip sadece 3 AB dışı oyuncuyu kadroda bulundurabilecekken 9 yabancı oyuncuyu bile ilk 11 de oynatabiliyorduk.Keza TSL'dede öyle kamyonla yabancı alıp 8 ine lisans ver gerisini sat,tüccar işine dönüyor bi yerden sonra olay.

Bu oyunu SI gerçekten simülasyon yapıp gerçekle çok yakın paralele getirmek istiyorsa gelecek sezon için yeni eklentilerle uğraşmak yerine çok çok iyi data çalışmalarının yanısıra gerçekçiliği bozan bu tarz etmenleride yeniden kodlayıp düzgün bir şekle getirmek zorunda.

Bunların yanında tüm bu karlı yolları tercih etmeyebiliriz zamanında Metin Oktay'ın Galatasaray'a karşı oynamayı reddedip,profesyonelliği reddettiği gibi ama o zamanda yönettiğimiz takımlarla 10-15 senede bir yerlere gelemiyoruz.

Dünya çapındaki tüm araştırmalar daha sağlıklı ve geniş ekiplerle yapılsa,oyunda gerçekçi değerleriyle çok sayıda oyuncu olsada bizde insanüstü regenlerle falan uğraşmasak reel bir oyun oynayabilsek..Ama bunları yapmak değiştirmek cesaret işi.

Devrim demek 3D yi FM'ye sokmak değil,gerçekçiliği ön planda tutup bu tarz eklentileri 2. planda oyuna eklemektir.Ben 2010'dan umutluyum bakalım neler getirecek bizlere..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    Dusunceni anliyorum.. Yamalar da bu belirttigin sorunlar nedeniyle cikiyor.

Serkan Calik ve benzeri transferlerin olmasina itiraz ederken, alt yapidan oyuncular alt ligi kucuk gorup gitmese de sorun olur degil mi?

Ayrica iyi para verince gitmiyor mu alt liglere oyuncular? Altan gitmedi mi bu sene basi taa 2. Lige? Haa Serkan Calik kariyerini sona erdiriyor diyebilirsin. Olabilir.. bu da onun tercihidir.

Belki de super lig'den onun zayif fizigini goren takim begenmeyip almamistir mecburen alt liglere gitmek zorunda kalmistir.

Veya birdenbire Turkiye'de alt yapilardan cok muthis oyuncular cikmaya baslamis, Serkan ve benzerleri ancak alt liglerde is yapacak hale gelmistir.

Lig ile ilgili bir hatayi duzeltmek icin once firtinanin dinmesini beklemek gerekli. SI yeni bir transfer sistemi yazdi. Bununla beraber FM 2008'den beri yeni yaratilan oyuncular gerektiginden fazla kaliteli. Bu nedenle de oyunda oyuncu kalitesi birdenbire muhtesem artis gosteriyor. Bunu SI cozmeden, Turkiye ligi icin yapilacak herhangi bir ince ayar hic bir seyi cozmez.

Gibi adamlari oyun surekli yaratiyorsa, Serkan Calik gibi adamlar tabii ki alt liglere gidecek. Bu tip adamlar her alt yapidan cikiyorsa, tabii Serkan Calik'in herhangi bir degeri olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

bende regenlere kızıyorum turkıyede yılda 10 a yakın 170 ustu oyuncu cıkıyo regen sayısı gercekten fazla cok....

9.3.0 güncellemesinde para birimlerinde YTL yerine TL olacak mı?

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

olucakmıs engın abı omer abı solemıstı...

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    olucakmıs engın abı omer abı solemıstı...
    O zaman kusura bakmayın ben incelemeden yazmıştım,saol Rıdvan.

Aklıma geldi az önce.Türkiye liglerinde özellikle TSL'de ligin son maçını hep haziran aynının 1-6 sı arasında oynamak zorunda bırakıyor fikstürler bizi.

Yönetilen takım avrupa kupalarına katılsada katılmasada bu böyle,düzenleme yapılması mümkün mü?

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Aklıma geldi az önce.Türkiye liglerinde özellikle TSL'de ligin son maçını hep haziran aynının 1-6 sı arasında oynamak zorunda bırakıyor fikstürler bizi.

Yönetilen takım avrupa kupalarına katılsada katılmasada bu böyle,düzenleme yapılması mümkün mü?
    hakikaten bunu da bu sene gördük sürekli haziranda bitiyor sezon..

Şeyh Edebali

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Belki yeri değil ama,03'ün aşağı yukarı ne zaman çıkacağı belli mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gecen sene sevgililer gununde cikmisti bu senede asagi yukari o tarihte cikacaktir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by makalele81 View Post

9.0.3'da ozellikle maclarin ertelenmemesi icin bir duzeltme yapildi. Oyuncularin kiradan sezon bitmeden donmemesi icin de bir duzeltme yapildi. Surumden once elime beta gecerse buna tekrar goz atarim.

9.0.3'da ozellikle maclarin ertelenmemesi icin bir duzeltme yapildi. Oyuncularin kiradan sezon bitmeden donmemesi icin de bir duzeltme yapildi. Surumden once elime beta gecerse buna tekrar goz atarim.
    Mutlaka düzeltilmesi gereken birşey bu hata.

Çünkü özellikle düşük profilli takımlara oyuncu almak için sezon sonu sözleşmesi biten yada serbest kalan oyuncularla ilgilenmemiz gerekebiliyor,kiradaki oyuncular sezon bitmeden kiradan dönünce doğal olarak sezon içinde ödenmeyen maaşlarıda maaş bütçesine eklenmiş oluyor,oyuncuyu satsak bile ödediğimiz maaştan ancak 1 temmuz itibariyle kurtulmuş bulunuyoruz.

Yada serbest oyuncularla anlaşabilsek bile bus efer maaş bütçesini aştığımızdan takıma katılacak yeni oyunculara serbest olasalar dahi yeteri kadar maaş teklifi yapamadığımızdan serbest olan gelecek oyuncuları alamıyoruz.

Sezonun geç bitmesinin dezavantajıda çok,yeni sezon bütçesinin açıklanmasına 15 gün varken mevcut sezon sona eriyor,bir karmaşa sözkonusu.

Küçük gibi görünebilir ama can sıkan bir hata,belirrtiğiniz gibi umarım düzeltilir yeni sürümde.

Teşekkürler.

Nesil
    2003

Ozellikle 2. Lig ve 1. Lig'de oynarken ben de fark ettim durumu.

Ancak SI'dan duzeltme istemelerini, duzeltmelerin dogru ve cabuk bir sekilde yapilmasi icin, kademe kademe istememiz gerekiyor. Aksi halde duzeltmelerde ya yeni hatalar ortaya cikiyor, ya da onem sirasinda geriye dusuyor ve bir sonraki surumde duzeltilecegi belirtiliyor.

Ozellikle 2. Lig ve 1. Lig'de oynarken ben de fark ettim durumu.

Ancak SI'dan duzeltme istemelerini, duzeltmelerin dogru ve cabuk bir sekilde yapilmasi icin, kademe kademe istememiz gerekiyor. Aksi halde duzeltmelerde ya yeni hatalar ortaya cikiyor, ya da onem sirasinda geriye dusuyor ve bir sonraki surumde duzeltilecegi belirtiliyor.
    Anladım,dediğim gibi belirtilen sorunları dikkate alır,hepsini en yakın güncelelme olan 9.3.0 a yetiştirirler umarım.

Semih Aydilek hakkinda bilgi istemistim.

G.Töre artik Chelsea'de olduguna göre rep'i artarmi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Liverpool da oynıyan Hakan Duyan ve Charlton da oynıyan Tamer Tuna .. İkiside sadece İngiliz vatandaşı olarak gözüküyor ama Hakan Duyan Türkiye U17 de oynamış ama Tamer Tuna hakkında bilgim yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by aniltorres9 View Post
    Liverpool da oynıyan Hakan Duyan ve Charlton da oynıyan Tamer Tuna .. İkiside sadece İngiliz vatandaşı olarak gözüküyor ama Hakan Duyan Türkiye U17 de oynamış ama Tamer Tuna hakkında bilgim yok.
    Ilk once bunlarin Turkiye ligleri ile alakasi olmadigini ve tamamen Ingiliz arastirmacilarin elinde oldugunu belirteyim. Elestiri veya yorum yapmadan son surumu kontrol edelim lutfen. 9.0.2'de Hakan Duyan'nin Turk vatandasligi var... Tamer Tuna icin ise Ingiliz arastirmacilara mesaj attim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Ilk once bunlarin Turkiye ligleri ile alakasi olmadigini ve tamamen Ingiliz arastirmacilarin elinde oldugunu belirteyim. Elestiri veya yorum yapmadan son surumu kontrol edelim lutfen. 9.0.2'de Hakan Duyan'nin Turk vatandasligi var... Tamer Tuna icin ise Ingiliz arastirmacilara mesaj attim...
    Evet Türk araştırmacılarının elinde olmadığını biliyordum sadece belirtmek istedim ve İngiliz araştırmacılara mesaj attığın için teşekkürler bu konularla ilgilenmemiz lazım ayrıca Semih Aydilek hakkında kendisi sanırım Türkiye U17 de oynamış 6 özel maçta ama U17 olduğundan eminde değilim sanırım beğenilmemiş ve birdaha çağrılmamış şimdi Almanya Ümit Milli de oynuyor diye duydum ve birde resim paylaşayım işte;

Fiziği çok iyi bir oyuncuya benziyor kaptırdığımıza üzüldüm

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Belki daha önceden farkeden vardır ama arama yaptım göremedim..

Antalyaspor yerine oyunda bazı yerlerde Antaylaspor yazılmış..

Bu sadece bir örnek..Birçok yerde yanlış yazılmış..

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

fark edildi ve düzeltildi, yeni yamada sıkıntı olmayacak inşallah, yine de paylaştığın için saol...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

yaaa ben yazacagım şeyin hangi konuyla alakalı oldugunu bilmedigim için buraya yazıyorum.türkiye liginde üçüncü sezonumda trabzonspor ve bjk küme düştü.3milyona 5 milyona yapılan transferler mevcut kadroya girmeden 20-30k ya takımdan gönderildi.böyle oluncada hiç gerçekçi durmuyo.inanın oynadıgım oyundan zevk alamadım şampiyon olmama ragmen oyunu sildim.bahsettigim takımlar lig pozisyonunda 6.lıktan düştügünde bunu başarısızlık olarak algılayıp teknik direktör değiştiren takımlar.neyin dogru neyin yanlış oldugu tartışılır ama kuluplerin transfer politikaları yada baskı altında kalma özellikleri falan yok mu acaba...warsa lütfen düzenleyelim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gargi_17 View Post
    yaaa ben yazacagım şeyin hangi konuyla alakalı oldugunu bilmedigim için buraya yazıyorum.türkiye liginde üçüncü sezonumda trabzonspor ve bjk küme düştü.3milyona 5 milyona yapılan transferler mevcut kadroya girmeden 20-30k ya takımdan gönderildi.böyle oluncada hiç gerçekçi durmuyo.inanın oynadıgım oyundan zevk alamadım şampiyon olmama ragmen oyunu sildim.bahsettigim takımlar lig pozisyonunda 6.lıktan düştügünde bunu başarısızlık olarak algılayıp teknik direktör değiştiren takımlar.neyin dogru neyin yanlış oldugu tartışılır ama kuluplerin transfer politikaları yada baskı altında kalma özellikleri falan yok mu acaba...warsa lütfen düzenleyelim.
    Pek rastlanan bir şey değil, bir kaç oyun daha deneyin denk gelmiş size..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mentalleri neden düşük veriyorsunuz neredeyse yerlerde sürünüyor bu değerler bütün oyuncularda?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Taylan çok şey bildiğini sanıyosun ama hiçbirşey bilmiyosun. Her araştırma konusuna girilip eleştiri yapmakla büyük Araştırmacı olunmaz. Sen kaç maçını izledin Anadolu takımlarının ? 6 - 7 dklık videolardan izlenerek oyuncu araştırması yapılmaz. Kaç kere gittin Ankaragücü'nün maçlarını izlemeye ? Veya herhangi bir Anadolu takımının ?

Ben bu seneki dataların tam ayarında olduğunu düşünüyorum. Geçen senelerde Servet'e 19 Heading 19 Marking 19 Tackling verilirken ama diğer özellikler yerlerde gezerken çokmu zevk alıyodun oyunu oynamaktan ? Bazen sınırı çok aşıyosun ve ne dediğini bilmiyosun.

perpetua yönetimindeki Araştırma Ekibine 9.3.0 yaması için teşekkürler. Tam ayarında olduğuna inanıyorum özelliklerin. Ayrıca eleştirenler özellikleri eleştiriyo ama CA - PA değerlerine hiç bakan varmı ? Gûiza'nın CA'sı düşmeye gitti ama herkes takmış Finishing yüksek. Baros'ta 13 finishing varmış. eee oyunda yüzlerce 20 finishing olan oyuncu var ama Baros kadar gol atamıyo hiçbiri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emin ol lütfen, biliyorum ki konusuyorum, eğer görev verilirse bende yapabilirm araştırmada bir takımı.. Kısa kesiyorum yarın devam ederim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Antalyaspor'un ismi düzeltilmiş mi acaba? Yamayı indiren birisi söyleyebilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ne biliyosun arkadaşım onu söyle o zaman ? Kamaman kaç kere duydun hayatında ? Kaç kere İsrail ligini izledin ? Youtube'dan futbolcu izlenmez.

Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri