1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Hybrid View

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Niye işimize gelmesin? Bu tip eleştirilere her zaman kapımız açık. Siz eleştireceksiniz bizde buna göre daha fazla özen ve önem göstereceğiz.
    Frekanslarımız uyuşmuyor bir türlü yada başka bir sorunumuz var,aynı noktada buluşamıyoruz.

Bu yeni ekip göreve geleli hatırısayılır bir zaman geçti.Türkiye ligleri şuan belkide en oynanabilir halde yapılmış,içerik olarak,kurallar olarak.Birtek hava durumlarında bir sıkıntı var o yıllardır çözülemeyen birşey neden bilmiyorum.

Fakat siz bu akdar olumlu işin yanında o kadar dökümana sahipken,sizlere bu kadar insan sayfalarca yazı yazıp,destek olmaya çalışmış ve her şekilde mantıklı olmasada iyi ayda kötü eleştiri yapmışken,sizden önce datayı hazırlayan insanlar acımasızca eleştirilmişken ve bunları görmüşken neden resmi araştırma forumlarında yazılanlara kendi kişisel görüşlerinize göre yarı yarıya önem vermeyip sadece sizin kafa yapınıza uygun olanları alı oyuncu profillerine işliyorsunuz ki?

Ben ve içinde bulunduğum diğer insanlar neden bu forumlara sürekli mesaj yazıyor fakat datanın çıkmasından itibaren sürekli eleştiri yağmuruna tutuluyorsunuz,yapılmak istenen herkesin gerçekçi bir TSL ligleri datasıyla oynamasıysa bu araştırmacıların görüşü + eleştiri ayda öneri tarzında resmi araştırmaya mesaj yazanlar bilgi aktaranlar + oyun kodlarının ve kurallarının izin verdiği ölçüler olmayacak mı?

Hadi şimdilik ben böyle düşünüyorum benim gibi düşünen birsürü insan var onlar neden hesaba katılmıyor,neden görüşleri alınıp yinede bildiğinizi okuyorsunuz.Bu bir oyunsa neden oyun kurallalrına göre oynanmıyor?

Kafanızda sabit düşünceler var oyuncu profilleriyle ilgili bunlar asla değişmeyecek her satır yazısında araştımacıların bunları açıkça görüyoruz.Yok Türk futbolcular mental olarak zayıf,fizik olarak yetersiz,teknik olarak küçüklükten beri bu şekilde yetişmemiş vs.. vs.. vs..

Biz bu durumda Mourinho'nun zamanında Wenger'e söylediği cümleye muhattap oluyoruz..Yani sadece KONUŞUYORUZ,KONUŞUYORUZ,KONUŞUYORUZ.. Bir yerden algılanıp diğer yerden çıkıyor yani,genel sıkıntı bu. Bu konuda sizin kafanızdaki sabit düşünceler yüzünden anlaşmamızın imkanı yok,nasılsa siz yine bildiğinizi yapıyorsunuz.Çoğul konuşuyorum çünkü genelleme yapmak için en uygun zaman bu zaman.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Evet kisisel suzgeclerimizden gecene kadar gecerli.

Baska bir yolu da yok maalesef. Objektif ve farkli gorusleriniz varsa, bu gorusleri yazarak, yazmaya devam ederek. Ortaligi sinir harbine cevirmeden bunlari yazin ve belirtin. Eger gercekten hataliysak, bu sayede farkina variriz herhalde.

Biz oyunu oynayan ve bu kadar sert elestiri yapan her bir kisi icin, degil onlarca veya yuzlerce, belki de binlerce kisinin zevk alarak oyunu oynayabildigini gozardi edemeyiz pekala.
    Sert eleştirimi? Benim yazdıklarım sert mi oluyor şimdi Sizin yazdıklarınızdan bahsetmiyorsunuz değil mi Perpetua?

Sert falan değil yapılan eleştiri sert konuşmayı gerektirecek çok şey vardır belki ama ben gerek görmüyorum,güzellikle söylenip anlaşılmıyorsa evet biz buyuz böyleyiz deniyorsa kötü konuşulunca ya ötelenirsin ya banlanırsın.Sanalda kurallar nöyle işliyor,farkındayım en az sizin kadar.

Ayrıca sinir harbi fala yok,bu sizin düşündüğünüz birşey,ben sinir harbi olduğunu düşünmüyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    MakakaLeLe arkadaşım. Biraz eLeştiriLerinde daha dikkatLi oLmaya davet ediyorum seni. Şu anda sadece profiL bazında eLeştiri yapıyorsun, ama aLıp oynamadın hiç. Birde oyunda dene bakaLım neLer oLuyor. Ondan sonra daha göreceLi kavramLar iLe buraya geL.

ProfiL bazında bende beğenmedim, bende bunu diLe getiriyorum ama biraz sınırLarı da aşmamak gerek.
    Ben oynadıklarımın üzerindende birsürü eleştiri yaptım,benim gibi birçok insanda yaptı bunu ama hani oyuna yansıması,ben mi göremiyorum yoksa?

Profilden bahsetmiyorum sadece araştırmanın genellemesini yapıyorum,dikkate alınmayanları belirtmeye çalışıyorum.Yorumlarımı gayet dikkatli yapıyorum,herhangi bir abartı yada aykırılık yok,öyle yazacaksam zaten yazmam,seviyenin düşmesi kimseye yarar getirmez çünkü.
    Last edited by makalele81 : 27.Şubat.2009 at 02:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Frekanslarımız uyuşmuyor bir türlü yada başka bir sorunumuz var,aynı noktada buluşamıyoruz.

Bu yeni ekip göreve geleli hatırısayılır bir zaman geçti.Türkiye ligleri şuan belkide en oynanabilir halde yapılmış,içerik olarak,kurallar olarak.Birtek hava durumlarında bir sıkıntı var o yıllardır çözülemeyen birşey neden bilmiyorum.

Fakat siz bu akdar olumlu işin yanında o kadar dökümana sahipken,sizlere bu kadar insan sayfalarca yazı yazıp,destek olmaya çalışmış ve her şekilde mantıklı olmasada iyi ayda kötü eleştiri yapmışken,sizden önce datayı hazırlayan insanlar acımasızca eleştirilmişken ve bunları görmüşken neden resmi araştırma forumlarında yazılanlara kendi kişisel görüşlerinize göre yarı yarıya önem vermeyip sadece sizin kafa yapınıza uygun olanları alı oyuncu profillerine işliyorsunuz ki?

Ben ve içinde bulunduğum diğer insanlar neden bu forumlara sürekli mesaj yazıyor fakat datanın çıkmasından itibaren sürekli eleştiri yağmuruna tutuluyorsunuz,yapılmak istenen herkesin gerçekçi bir TSL ligleri datasıyla oynamasıysa bu araştırmacıların görüşü + eleştiri ayda öneri tarzında resmi araştırmaya mesaj yazanlar bilgi aktaranlar + oyun kodlarının ve kurallarının izin verdiği ölçüler olmayacak mı?

Hadi şimdilik ben böyle düşünüyorum benim gibi düşünen birsürü insan var onlar neden hesaba katılmıyor,neden görüşleri alınıp yinede bildiğinizi okuyorsunuz.Bu bir oyunsa neden oyun kurallalrına göre oynanmıyor?

Kafanızda sabit düşünceler var oyuncu profilleriyle ilgili bunlar asla değişmeyecek her satır yazısında araştımacıların bunları açıkça görüyoruz.Yok Türk futbolcular mental olarak zayıf,fizik olarak yetersiz,teknik olarak küçüklükten beri bu şekilde yetişmemiş vs.. vs.. vs..

Biz bu durumda Mourinho'nun zamanında Wenger'e söylediği cümleye muhattap oluyoruz..Yani sadece KONUŞUYORUZ,KONUŞUYORUZ,KONUŞUYORUZ.. Bir yerden algılanıp diğer yerden çıkıyor yani,genel sıkıntı bu. Bu konuda sizin kafanızdaki sabit düşünceler yüzünden anlaşmamızın imkanı yok,nasılsa siz yine bildiğinizi yapıyorsunuz.Çoğul konuşuyorum çünkü genelleme yapmak için en uygun zaman bu zaman.
    Evet bir yerde anlaşamıyoruz, zira ben bunları açıklamaya çalıştım az önce size.

Objektif yapılıyor, bilinçli yapılıyor bu iş, herkes emin.

Eleştiriyi istediğimiz için forum açık, konuşulacak zaten.
    Araştırma konusunda bilgi sahibi olduğumuz için bilgimiz ile araştırıyoruz, değerlendiriyoruz.

Dediğim gibi eleştirilerinizin havada uçmaması için teknik açıdan değerlendirmelisiniz.Aksi taktirde oyunun mantığı ve araştırma konusunda bilgi sahibi olmadığınızı düşünmemem için hiç bir sebep olmaz.

İnsanların bilgileri maddi kazançlar sağlar, bunları göstermediğiniz sürece kazançlarınız olmayacaktır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Bir muhasebe yapsaniz. Mesela yorumlarinizin kaci sonucunda degisiklik olmus, kaci sonucunda degisiklik olmamis.

Zaten boyle degil mi? Belki de yukarida yapacaginiz muhasebe bunu ortaya cikartacak.

Liginin kuvvetli ve zayif yonlerini goz onunde tutmadan, farkli ulkelerde, farkli arastirma seflerini kullanarak, acaba nasil ulkeler arasi, ulkelerin iyi ve zayif yonlerini ortaya cikartan denge kurulabilir?

Sert eleştirimi? Benim yazdıklarım sert mi oluyor şimdi Sizin yazdıklarınızdan bahsetmiyorsunuz değil mi Perpetua?

Sert falan değil yapılan eleştiri sert konuşmayı gerektirecek çok şey vardır belki ama ben gerek görmüyorum,güzellikle söylenip anlaşılmıyorsa evet biz buyuz böyleyiz deniyorsa kötü konuşulunca ya ötelenirsin ya banlanırsın.Sanalda kurallar nöyle işliyor,farkındayım en az sizin kadar.
    Elestirileriniz sert veya degil. Ben sadece burada gereksizce kavga edilmesinin bir yarari olmadigini yinelemek istedim. Okuyan herkeze bir mesaj (forum yoneticisinden, arastirmacisina, uyesine). Sadece size degil.

Mesaj Yetkileri