-
Maçtaydım. öncelikle atmosfer mükemmeldi. tribünlerin maçtan kopmasını sağlayacak birçok şey olsa da kopmadık. desteğe devam ettik.
Sabri için birşey diyemiyorum. maç boyunca adama lugatımdaki bütün kötü sözleri söyledim. adam 1 gol atarak hepsini yutturdu bana. ama bu maçtan sonra umarım havaya girmez. çünkü turu geçen taraf olmasaydık baş sorumlu sabri olacaktı.
Baros yok yere sarı kart görmedi ayrıca. itirazdan dolayı görülen kartlar yok yere olsa da ayağına 6 dikiş atılmış o yediği darbeden dolayı. ve ikinci devre böyle devam etmiş.
crespo009, mehmet güven hamlesini saçma bulmuş ama çok çok akıllı bir hareketti. mehmet güvendenin futbolculuğunu hiç beğenmediğimi bu forumda bilen vardır. ama barış çok yorulmuştu. bir sakatlığı mı vardı bilmiyorum ama sakatlığı yoksa çok yorulmuştu ve defansif oynayabilecek tek oyuncu mehmet güven vardı. barışa ne kadar defansta dur desen de hücuma gitme potansiyeli yüksek olan bir oyuncu çünkü. mehmet güven oyuna girdiğinde adamların kontraya kalkabilecek 1-2 pozisyonunu kesti. defansı 3 lemişken mehmet güven hamlesi bence son derece yerindeydi.
Arda'ya söyleyecek sözüm yok. çünkü hep o bahsettiğimiz 2000 ruhu adamın kanında dolaşıyor. bu sene uefada yarı final oynarsak ve bu performansla devam ederse Arda, seneye 66 numaralı forma boş kalır.
Mesaj Yetkileri