Quote Originally Posted by Aydın View Post
Baros yok yere sarı kart görmedi ayrıca. itirazdan dolayı görülen kartlar yok yere olsa da ayağına 6 dikiş atılmış o yediği darbeden dolayı. ve ikinci devre böyle devam etmiş.

crespo009, mehmet güven hamlesini saçma bulmuş ama çok çok akıllı bir hareketti. mehmet güvendenin futbolculuğunu hiç beğenmediğimi bu forumda bilen vardır. ama barış çok yorulmuştu. bir sakatlığı mı vardı bilmiyorum ama sakatlığı yoksa çok yorulmuştu ve defansif oynayabilecek tek oyuncu mehmet güven vardı. barışa ne kadar defansta dur desen de hücuma gitme potansiyeli yüksek olan bir oyuncu çünkü. mehmet güven oyuna girdiğinde adamların kontraya kalkabilecek 1-2 pozisyonunu kesti. defansı 3 lemişken mehmet güven hamlesi bence son derece yerindeydi.
Hocam eğerki Diawara faulle almış olsaydı ben sonuna kadar haklı derdim. Ama Baros öyle birşey yaptıki her maçta ya itirazdan, ya kendini atmaktan bir sarı kartı var. O yüzdende biraz saçma geliyo. Haa tabi 6 dikişle oynaması yürek isteyen birşeyki 2. yarıda en çok koşan oyunculardan biriydi.

Biliyorum birazdan sende destek verirsin dedim ama sen bizi yüz üstü bıraktın Barış varken Mehmet'in girmesi bana birazda saçma geldi. Ama dediğin gibi sakatlık falan olabilir. Çıkarken ki yüz ifadesi normaldi Barış'ın. Ama tabi bilemeyiz yinede ne olduğunu.
Birde şu var Mehmet Güven oyuna girdiğinde maç 3-3'tü. Yani artık herşey bitebilirdi ve bastırması gerekiyodu Galatasaray'ın. Neyse artık Galatasaray 4-3 kazandı ve artık rakip Hamburg.