Sayfa 33 / 50 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon
961 ile 990 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    basından gizli olarakmı ilgileniyorlar..

MİTE adammı yetiştiriyorlarmış ta gizli gizli ilgileniyorlar..bırak bunları Taylan...demogojik cümleler kanaatimnce .bunlar...

alt yapıyla ilgilenen hocalar bir gün başkanın kapısını çalıp utanılacak bir sahada oynuyoruz diye diyemiyorlarmı...

çıpkan gözle izlemene saygı duyarım ..ayrıca oyuncular konusundaki görüşünede ama istediğim oyuncuyada istediğim yorumu yaparım...bence sizin Emhah Çolak Mert afyondan hiçte daha iyi bir oyuncu değil..

artık yöneticilerden birinin mi oğlusun bilmiyorum önceden yaşın 13 yazardı ve ben düşünürdüm 13 yaşında çocuk işi gücü dersi okulu..bırakıp galatasaray alt yapısındaki maçları neden canlı olarak izlemeye gider diye...benim cevat hoca saçımı okşamaz herhalde ama dediğim gibi bazen objektiflik için belkide bir şeyin fazlasıyla içinde olmamak lazım bazen dışarıdan daha rahat görünüyor bazı şeyler..
    Ersoy abi yine doldurmuş bizim yönetim seni o sahada top oynatarak.
    Bir önceki jenerasyon bizim altın çocuklarımız diye geçerdi. Özgürcan, Cafercan, Arda, Oğuz, Aydın, Uğur, Ferhat, Uğur Demirok, M.Güven vs. jenerasyonu. Ama içlerinde sadece Arda ve Uğur istenilen noktaya gelebildi. Diğerleri hala rüştlerini ispatlamaya uğraşıyorlar alt liglerde. Pek ummuyorum ama birinden bile patlama gelse Galatasaray için kardır.
    Bu jenerasyon için ise diğeri kadar iyi olmasa da geecek vaad ediyor yorumu yapılmakta. Bu takımdan sadece Semih ve Cem'e kefil olurum. Bu çocuklar oynuyor abi. Semih zaten Avrupa'nın takibinde onu geçelim. Cem Sultan'da sakatlanmadan önce 33 maçta attığı 77 gol, sakatlıktan sonra da kısa zamanda formunu bulmasıyla nasıl bir golcü olacağının ipuçlarını verdi.
    Alt yapımızdan gelen birisi olarak Bülent Hoca, tahmin ediyorum ki gelecek yaz kampından itibaren bu 2 genç kardeşimizi A takıma alacak.
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi yaşım hala 13 diyecem ama 14 oldum Florya'da idmanları izlemek serbest değil ama ben geçen sene basket kursuna gidiyordum ve idman yaptıkları sahalarla bitişik bizim salon bitince çıkıp paf takım maçlarının yapıldığı sahada olanları izliyorduk o gün ben yalnız gitmiştim ve Sabri düz kosu yapıyordu Cevat Hoca'da yanımdan geçerken saçlarımı okşadı bende bundan cesaretlenip sordum Cem SUltan'I biliyormusunuz diye çok büyük topçu olacak dedi bunun neresi saçma ki ? Ayrıca izlediğin stadın PAF takım stadı olduguna emin değilim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hhkahraman View Post
    Bir önceki jenerasyon bizim altın çocuklarımız diye geçerdi. Özgürcan, Cafercan, Arda, Oğuz, Aydın, Uğur, Ferhat, Uğur Demirok, M.Güven vs. jenerasyonu. Ama içlerinde sadece Arda ve Uğur istenilen noktaya gelebildi. Diğerleri hala rüştlerini ispatlamaya uğraşıyorlar alt liglerde. Pek ummuyorum ama birinden bile patlama gelse Galatasaray için kardır.
    Bu jenerasyon için ise diğeri kadar iyi olmasa da geecek vaad ediyor yorumu yapılmakta. Bu takımdan sadece Semih ve Cem'e kefil olurum. Bu çocuklar oynuyor abi. Semih zaten Avrupa'nın takibinde onu geçelim. Cem Sultan'da sakatlanmadan önce 33 maçta attığı 77 gol, sakatlıktan sonra da kısa zamanda formunu bulmasıyla nasıl bir golcü olacağının ipuçlarını verdi.
    Alt yapımızdan gelen birisi olarak Bülent Hoca, tahmin ediyorum ki gelecek yaz kampından itibaren bu 2 genç kardeşimizi A takıma alacak.
    Ligler arasında kalite farkı var, o kadar gol inanılmaz, yine de lig kalitesini düşünmek lazım, -10 vermek için o kalitede ne kadar dayanıklı olacağı, neler yapabileceğini görmek, Süper Lig'de test etmek çok daha önemli bir değer bence.

İnşallah ileride A takıma alınırlar ya da bir şekilde bu ligde izleriz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada belirteyim Bülent Korkmaz Semih'ten çok umutluyum demişti Semih a takıma çıkacak böyle giderse
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

hakanım vallahi haklısın öyle sinir oldumki o stada..Gencecik çocuklar ya bir fransada ki sahalara bakın futbol mundial tarzı programlardan izliyorum yenim ediyorum öyle güzel sahaları varki 29 yaşında futbola başlamak istiyorum adeta..Üstüne geliyorum türkiyenin en iyi alt yapısına sahip olarak bilinen klüp ve patates tarlasında oynuyor çocuklar..

hoş fener farklımı beni yanlış anlamayın asla taraftarlık yapmam..dünyanın en büyük formasını yaptırmışşşş..Aman ne güzel Geniş ebatlı biri giyer belki

yönetimlerin işi gücü şov yapmak bana dev forma yaptıracağına bir tane sol kanada oyuncu al...

yani özünde bizde cimbmu feneri kartalı farketmiyor..Yöneticilerin gerçke derdi futbol takımları değil kendi reklamları..Mantalite böyle olan bir ülkede Futbol için gerçekten değer taşıyan hamleler değil..gösteriş işler yapılır....

Bak birde şunu söyleyeyim.. Cem sultan olsun Semih olsun vallahide isterimki hepisi çok iyi oyuncu olsaun..
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi belirteyim Galatasaray PAF'ın sahası çok iyi bir saha yani bilemiyorum belki yanlış sahadır o
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

bu hafta deplasmanda olacaklar..sanırım tam bilmiyorum ama taylan istanbuldaki önümüzdeki Paf maçı varken müsait olur online olursan yada msnni verirsen konuşuruz yine...Ben GS tv den izledim o Kale arkalarında yüksek duvarlarmı vardı öyle hatırlıyorum...bir yandan da sakarya giresun maçı vardı o yüzden bu hafta önceklier kadar dikkatle izleyemedim..

Şeyh Edebali

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ligler arasında kalite farkı var, o kadar gol inanılmaz, yine de lig kalitesini düşünmek lazım, -10 vermek için o kalitede ne kadar dayanıklı olacağı, neler yapabileceğini görmek, Süper Lig'de test etmek çok daha önemli bir değer bence.

İnşallah ileride A takıma alınırlar ya da bir şekilde bu ligde izleriz.

Tabii ki -10 verilsin demiyorum ben de. Cem Sultan şu anda yanlış hatırlamıyorsam -8 di. -9 yapılabilir belki. Ama bu tip şeyler çok önemli değil daha çok genç bu çocuklar. Şimdi düşük alıyorlardır belki ama 2-3 seneye kendilerini gösterirler -9 -10 dan bana göre çok daha anlamlı olan 180 civarı değerler alırlar umuyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Tabii ki -10 verilsin demiyorum ben de. Cem Sultan şu anda yanlış hatırlamıyorsam -8 di. -9 yapılabilir belki. Ama bu tip şeyler çok önemli değil daha çok genç bu çocuklar. Şimdi düşük alıyorlardır belki ama 2-3 seneye kendilerini gösterirler -9 -10 dan bana göre çok daha anlamlı olan 180 civarı değerler alırlar umuyorum.
    Önde bulunan örneklerden dolayı 180 kadarlık bir değer verilebileceğini düşünmüyorum. Ve ek olarak -8 değeride bu lig için fazlasıyla yüksek..Neden çünkü bu oyuncu henüz As kadro bile göremedik..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hakan hocam bu araştırma konusunda yeni yeni birşeyler öğrenen biri olarak söylemek istediğim bir kaç şey var..

Cem Sultan yaklaşık 7-8 aylık bir sakatlıktan çıktı sanıyorum. Ve hiç Prof maçı olmadı şu ana kadar. Yani daha kendini ispat edememiş oyuncuya -9 vermek çok akıl karı değil diye düşünüyorum. İtalyanlar Fiorillo'ya -10 vermişlerdi 9.1 yamasında bu yamada -9 düşürmüşler sanırım PAsına baktığmda 170lerde birşey çıkmıştı. -10 vermek için bu çocuğun A takıma çıkıp orda 15-20 arası gol atması gerekmezmi ? Paf liginin zaten kalitesi belli diye hep söylüyoruz. Kuvvetsiz oyuncular var. Orda yıldız olmuş ve şu anda 2. ligde sürünen o kadar çok oyuncu varki. O yüzden biraz daha dikkat etmek gerekiyo bence. Yani direk -9 , -10 basmak.. Zorr...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cem sakatlıktan döndükten sonra biri milli maç olmak üzere 2 maçta 66 gol attı. dediğiniz gibi a takımda da bir fark yaratabilirse o zaman -9 alır ama dünyada U16 seviyesindeki oyuncular direk -9 alırken onlardan daha iyi olan oyuncularımız hakketmelerine ragmen neden almıyorlar?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

taylan biri milli maç olmak üzere 2 maçta 66 gol atarak rekor kıran Ceme -20 versek az acaba bu iki maçta 66 golun oranlaması nasıl 40 ını bormal maçta 26 sını milli maçtamı attı...

hehalde 6 golmu diyecektin..

neyse biraz daha pişsin bakalım inşallah dediğiniz gelişmeleri gösterirler...sonuçta FM oynarken benimde işime yarıyor Eh nasılsa sözleşmeleri biter bunların dimi..Aziz başkan alamaz ama ben FM de affetmem..

Şeyh Edebali

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Cem sakatlıktan döndükten sonra biri milli maç olmak üzere 2 maçta 66 gol attı. dediğiniz gibi a takımda da bir fark yaratabilirse o zaman -9 alır ama dünyada U16 seviyesindeki oyuncular direk -9 alırken onlardan daha iyi olan oyuncularımız hakketmelerine ragmen neden almıyorlar?
    Onların yanlış yaptığına inanıyorsak bizim de o şekilde çalışmamız gerçekçilik açısında ne kadar doğru olur? Tabi oyuncuyu izleyen Ömer Abi yorumlayacak, o kadar takip edemeyen bana düşmez yorum yapmak, sadece durumu anlatmak için mantık yürüttüm.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Evet beyler, doğru söylediğiniz noktalar var ama olaya şu boyuttan bakalım bugün PAF liginde oynayan oyuncular 5-8 sene sonrasını düşündüğümüzde profesyonel liglerde oynayan çoğunluk olacaklar. Şu anda PAF liginde oynayan oyunculardaki potansiyeli değerlendiriyoruz eksilerde değerler vererek. Yani hiç profesyonel olmamış biri -10 alırsa bu biraz sürpriz olarak karşılanabilir ama kesin yanlış dememeliyiz. Eksi değerler zaten bu oyuncu yeterince izlenememiş, genel olarak PAFta veya idmanlardaki performansınlarına göre değerlendirilmiş demektir. Eğer bu oyunculara 180 ve üstü değerler verilirse profesyonel olmadan işte o zaman dediğiniz gibi fahiş hatalar yapılmış olur ki Ömer Abi de bu konularda çok hassas davranıyor.
    Bu noktalara dikkat çekmek istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mülayim Erdem

http://arsiv.sabah.com.tr/2005/04/22/gnd109.html

Cafercan

http://arsiv.sabah.com.tr/2005/04/22/gnd110.html

2 oyuncuda Galatasaray'ın Paf ligindeki yıldızları olarak gösteriliyor ama şu anda oynadıkları takımları bilen yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Senin gibi aklı eskilerde kalan insanlar(hakaret değildir) yüzünden böyle oluyor zaten ileriye bakmayı öğrenin takılmayın geçmişte, ona bakarsan Barcelona altyapısından çıkan her çocuk yıldız olamıyor yıldız olarak gösterilse bile, he ayrıca belirteyiim Mülayim basın uydurmasıydı geç onu ama Cafercan şu an Bank Asya'da parlıyor

Cafercan'a eskiden -10 verdik söndü gitti (ki sönmedi..) öyleyse ondan daha iyi olan ve ondan daha çok gelecek vaadeden cem'e -10 vermemiz gerekse bile -7 verelim gibi bir şey bu mantık, bu mantığı bırakın artık. İleriye bakın
    Last edited by Nocna Mora : 25.Şubat.2009 at 07:27
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Mulayim Erdem hic bir zaman Galatasaray PAF takiminin yildizlarindan degildi sadece iyi bi oyuncusu idi ve bana gore gelecegi sinirli olan en fazla bank asya topcusu idi su anda ilerledigi yol da oyle zaten... -8 aldigi donem varmiydi bilmiyorum ama o zaman en fazla -7 olmaliydi su anda en fazla -6 hat da belki -5 alir. Mulayim'in sansi o altin jenerasyon diye dusunulen jenerasyonun parcasi olup Arif Erdem'in yigeni olmasidir ondan biraz medya da yer buldu... Aslinda o jenerasyonun masali tah 2000'li yillarin basinda GS minik yildiz takimin avrupa sampiyonu olmasi ile baslar. O takimda aklimda kalanlar arasinda ve takimin en iyileri olarak goze batanlar arasinda Mehmet Duz ve Ozgur Can Ozcan vardi. Aslinda bu oyuncular o jenerasyona tam girmiyo onlardan 1-2 yas ufaklar ama iste 87 kusagi da o basaridan GS alt yapisina gelen ilgi ile daha cok dikkat cekti bence. bence o jenerasyonlarin nereye geldigini ve ne yaptigini ancak 3-4 sene sonra yorumlayabiliriz su an icin hala 20-21 gibi futblcu icin yasli sayilmicak oyuncular...

Cafercan 17-18 yasinda U-19 milli takimi ile avrupa sampiyonasinda final oynamis bir oyuncudur o zamanlar gelecegi cok parlakti ama -9 verilmesi hata idi kesinlikle... Cafercan gerekli sekile kendisini ozellikle fiziki acidan ve mental acidan gelistiremedi ama halen genc onemli teknik ozellikleri var. Mesela Arda'nin patlama yaptigi sene Cafercan ile Arda yaz kampindan once Akdeniz oyunlarinin yildizlari olmuslardi ama Cafercan'a hala A takimda sans verilmemisti surgune yollanir gibi kiraya gidip durdu dusunun genc bi oyuncuyu mental acidan nasil etkileri bu durum... Bu konuda elestirmek lazim aslinda GS yonetimini gencleri bazen cok yalnis yerlere gonderiyorlar ama bu sene bundan sonra bu konuda biraz daha dikkatli olucaklar gibime geliyor. Cafercan'nin olayi A takima gelene kadar oynadigi seviyelerde gerek genc milli takimlar gerek paf liginde sirf teknigi sayesinde on plana cikabilen ama A takima geldiginde sirf teknik ile bu islerin olmicaginin ornegidir. Fizik de olucak akli da yerinde olucak kendisine guveni olucak. Cem Sultan veya Semih Kaya'ya karsi antitez olarak Cafercan gibi fiziki ve zihinsel acidan ciddi zaaflari olan birisini koymak bu iki oyuncuyu hayatinda izlemedigini dusunduruyor bana.... Mesela Cafercan paf ligi icin cok iyi bir oyuncu idi orada yildiz di ama paf ligini fazlasi ile asiyor sanki A takimdan cekip getirilmis pafa 25 yasindaki oyuncu gibi bi izlenim birakmiyor du. Ama bir Semih Kaya mesela bunu yapiyor iste. Ha zaten A takimda sik sik oynamaya baslayana kadar -9 PA kolay kolay kimseye verilmez. Ama ozellikle Semih Kaya'nin PAF liginin su anda acik ara en iyi oyuncusu olmasi (sadece mevkisinde degil) onun icin -9 PA verilmesi cok ta yanlis olmaz bence. Semih'in tek sorunu defans oyuncusu olmasi sanirim. Cem Sultan'da sakatliktan yeni cikti ama su oynamis oldugu az bucuk macta bile PAF liginin ne kada ustunde oldugunu gosterdi. Formda bir Cem Sultan da tipki Semih Kaya gibi bu PAF ligin acik ara en iyisi olur. E bi oyuncu PAF liginde acik ara en iyi ise ve cok ustunde performans gosteriyorsa bence A takima cikmadan da -9 PA verilebilinir ama gene digim performansi gercekten PAF ligini fazlasi ile asmali. Benim gozumde artik Semih Kaya'nin PAF liginde oynamasi bir Arda Turan'nin yeniden paf da oynamasina es deger mesela.

Bu arada Semih gecen senenin ikinci yarisindan beri A takim kadrosununda daha once de yazdim kendisi sakatlik yasamasa di eger bu sene A takimda daha sik gorulcekti ama bakalim simdi hem Servet hem Emre sakat Bulent Korkmaz da takimin basinda A takimda sans bulucagini dusunuyorum. Ayrica teknik danisman olarak gorev alan ve su anda paf takimdan sorumlu olan Kalli'nin gozdesidir Semih Kaya...

GS yonetimi PAF'daki yetenekli oyunculari onemsiyor ama dogrudur bazi seyleri yalnis yapiyor. Servet giderse Semihimiz var diyor Polat mesela. Stadin durumundan Cem Sultan gecen sene bahsetmisti ve GS gibi bi takimin alt yapisina yakismadigi zorlandiklarini solemisti... Zaten pubis sakatligi GS genclerinin en buyuk kabusudur... Bu konuda elestirlere hak veriyorum... Ama GS Turkiye capinda tarayip en yetenkli gencleri bulmakta cok basarilidir zaten Turk futboluna en cok oyuncu kazandirmis alt yapidir TSL ve bank asya da bi cok takimda GS alt yapisindan yetismis veya bi donem orada bulunmus cok oyuncu vardir mesela Fenerbahce'nin aldigi Gokhan Emreciksin 2 sene bulunmus GS alt yapisinda. Yetistirme konusunda iyi taraflari da vardir zaaflarini da ama Turkiye de simdilik bu isi en iyi GS yapmaktadir o rezalet sahaya ragmen.

@OMANA bende yazilarini keyifle okuyorum guzel analizler yapiyorsun takdir ediyorum gercekten ama GS paf takimi hakkinda yaptigin analize hic katilamicam. Bu sene kac kere izldin bilemiyorum ozellikle sadece 2. yaridaki maclara mi baktin bilemiyorum ama Mert Afyon'u aralarindaki en cok gelecek vaad eden oyuncu secmene sasirdim. Bence gelecegi sinirli sansi yaver gider ise en fazla bank asya oyuncusu olabilicek takimdaki en yeteneksiz isimlerden birisi. Su an profesyonel kontrati olsa -6 PA derdim onun icin en fazla acikcasi hat da -5 PA bile ciddi ciddi dusunulebilinir PAF takimin belki de en beceriksiz ismi. Anil Dilaver icin ise bence olsa olsa en fazla TSL'de bir Anadolu takimin iyi bir forveti olur yani en iyi ihtimal -7 alir ama -6 da simdilik daha gercekci gibi. Berk Neziroglulari saydigin 3 oyuncu arasinda en cok dikkat cekeni iyi oyuncu olabilir ama simdilik ole fazla goze batan birisi degil GS paf da en fazla -7 PA alicak bi isim. Zaten Berk daha ikinci yari istikrarli bi sekilde forma yuzu bulmaya basladi. Zaten bu uc ismin daha henuz profesyonel kontrati dahi yok ve olana kadar da profesyonel kontrat imzalamis olan ve GS pafin en cok dikkat ceken isimleri ile kiyaslanmalari yalnis. Bu uc isim daha henuz profesyonel futbolcu bile olmamislar.

Ikinci yarida sakatligi olan cok onemli iki oyuncu var hic maca cikamadilar Gokhan Ozturk ve Emre Colak. Bu iki oyuncunun eksikligi su anda A takimda Lincoln ve Ayhan'nin olmamasindan bile daha buyuk kayip GS paf takimi icin. Ozellikle Gokhan Ozturk takimin beyni hatda TD Nedim Yigit kendisini takimin direksiyonu olarak acikliyor. Hem iyi olan fizigi, hem ustun teknigi, ve oyun zekasi ve pas dagitma ozelligi, oyunu cift yonlu oynayabilmesi ile yasitlari arasinda Turkiye de en cok dikkat cekenlerden birisi. Mesela GSTV'de bi kac ay once raportaji vardi orada son iki senedir kendisine gore hazirlanmis ozel bi programi takip ettigini ve onun son senesine geldiginden bahsediyordu bu programda ozellikle defansif yonunu gelistirme amacla calismalar yaptigindan bahsediyordu.

Mert Afyon icin Emre Colak'dan iyi demek bence futbola ihanetdir Emre Colak'daki teknik kapasite ve hiz dunya da cok nadir insanlara nasip olur. Semih ve Cem hakkinda daha once uzun uzun yazdim zaten. Sakatliklari olmasaydi su anda ikisini de 17 yasinda A takimda izliyorduk (gerci Semih dun 18'ine basti).

Mesela Fenerbahce'nin Ankaragucu'nden aldigi Abdulkadir Kayali bu yaz avrupa sampiyonasinda takimin kaptani idi ama o takimin asil kaptani Semih Kaya sakatligi nedeni ile turnuvaya gidememisti. Cem Sultan ve Ali Helvaci (Denizlispor'dan) da sakatliklari nedeni ile bu turnuvaya gidememisti hatda uefa.com da bizim ile ilgili turnuva oncesi haberde TDmizin cok onemli 3 eksigimiz var (bu uc ismi kast ederek) ama genede ev sahibi olarak iddialiyiz demecine yer verilmisti.

Reading'de oynayan ve gelecegin onemli oyunculari arasinda olan ayni zamanda Umit Milli olan Jem Paul Karacan bir kac sene evvel Galatasaray ile profesyonel sozlesme imzalamisti o zamanlar 14-15 yaslarindaydi. Kendisi Turkiye ye alisamadigi icin Ingiltere'ye dondu. Yani Galatasaray bu isi gercekten iyi biliyor.

Kayserispor'un onemli oyuncularindan Mehmet Eren Boyraz Galatasaray'in pilot takimi Beylerbey'ine transfer olmus ve orada gosterdigi basarili performansi uzerine 2004 veya 2005 di yanlis hatirlamiyorsam Galatasaray A takimina yukselmis hatda haberi resmi sitede bile gecmisti ama yetersiz bulundugu icin serbest birakilmisti.

Fenerbahce PAF'daki Sertac Eren ile Emrah Yollu'nun arasinda pek bi fark olmadigini dusunuyorum acikcasi. En buyuk fark Sertac Emrah'dan bi kac cm daha uzun bu yuzden hava toplarina daha hakim ama mesela Emrah en azin onun kadar yapili ve kuvvetli bi de teknigi ve stopper icin fazladan sayilcak offensif yetenekleri daha fazla daha gelismis zaten bu yuzden sol bek de de oynayabiliyor. Emrah aslen stopper ama PAFda genelde bu sene sol bek de oynatildi solak oldugu icin ve sene basindaki stoper fazlaligindan ama bu bolgeyi baya bi yadirgadi bence performansi baya dustu insallah gelisimini kotu etkilemez.

GS yonetimi Paf takimda ciddi degisikliklere gidiyor bu sene ozellikle Kalli'nin geri gelisi ile ve kendisinin paf takimdan sorumlu kisi olmasi ile artik cok sey degisikcektir. Solentilere gore avrupadaki gibi akademi tarzi bi yapiya giricek ve avrupadan Kalli tarafindan yeni hocalar getirilicek bekleyip gorucez. Eminim ki artik o rezalet stadda da degisikliye gidilir paf daki oyuncular emin olun sizden cok daha sikayetcilerdir.

Yalniz fark ettigim bisey var artik herkez GS alt yapisindaki oyunculara asiri temkinli yaklasiyor. Bazen dusunuyorum bu oyuncularin bazilari GS alt yapisinda degil de baska bi takimda olsa insanlar nasil yaklasirdi onlara. Sanki en ufak durumda zaten abartiliyordu iste en buyuk sehir efsanesi GS alt yapisi denmek isteniyor. Yalnis anlamayin sizler bunu yapiyorsunuz demiyorum. Ama GS paf takimi su anda PAF liginde bosuna lider degil (her ne kadar liederlikte 2 takim daha olsa da Fenerbahce ve Antalyaspor ile birlikte Galatasaray averaj ile lider). Gecen seneye kadar bosuna ust uste 3 sene sampiyon olmadi... bu seviyedeki en iyi takimdir aralarinda yasitlarinin en iyi isimleri vardir ama onlarin arasina girmis o kadar da potansiyeli olmayanlar da var hat da siradan bile sayilabilicek olanlari da var mesela Mert Afyon.

TSL'de herhangi bi anadolu takiminda olsalardi Semih Kaya, Cem Sultan, Gokhan Ozturk, ve Murat Akca gecen sezon zaman zaman A takimda formu yuzu bulmus bu sezon da banko oynuyor ya da oynamak icin zorluyor olurlardi bence. Semih ve Cem icin o kadar iddialiyim ki GS'de bile bu sene forma yuzu bulurlardi en azindan kupa maclarinda ki Semih kisin sonunda buldu. Semih ligin ikinci yarisinin en buyuk suprizi (onu yakindan tanimayanlar icin bana gore olmaz) olabilir dikkatle takip etmenizi oneririm.
    Last edited by licentia : 25.Şubat.2009 at 08:36

903 ile Baros'da nasıl bi değişiklik olmuş bitiricilik artmış mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İncelemesi geliyor 10 dk sabret
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Neyse incelemeye gerek yok gayet iyi yapılmış baros ama 13 bitiricilik az gibi duruyor bir 14 olsa
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ömer abi sanırım büyük bir hata yapmışsın mehmet Topal'ın çoğu özelliği eksi 1 çıkıyor sanırım
    Last edited by Nocna Mora : 27.Şubat.2009 at 00:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Meira ne olmuş öyle ya maşallah dünya klasında bir adam olmuş
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2003

Neyse incelemeye gerek yok gayet iyi yapılmış baros ama 13 bitiricilik az gibi duruyor bir 14 olsa
    Bitiriciligin daha yuksek olmasina gerek olmadigini, oynadikca goreceginizi saniyorum.

Ömer abi sanırım büyük bir hata yapmışsın mehmet Topal'ın çoğu özelliği eksi 1 çıkıyor sanırım
    Cok buyuk bir hata diyemem. SI her yenilenen mac motoru ile CA'yi tanimlayan formulde degisiklik yapiyor. Bize editor'de duzgun gorunenler, oyunda farkli cikabiliyor. 20+ gun once teslim edildi veritabani. CA'yi 1-2 puan yukseltirseniz duzelir. Veya oynayin Topal biraz gelissin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kötü yav o zaman
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Meira'nin ozellikleri oyunda bir puan yukseliyor ondan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende diyorum ne bu 16 lar Bu arada meira nın zamanlama hatası yamaya yansıtalamadı hatırladığım kadarıyla anticipation ve positioning 16
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2003

Bende diyorum ne bu 16 lar Bu arada meira nın zamanlama hatası yamaya yansıtalamadı hatırladığım kadarıyla anticipation ve positioning 16
    Konsantrasyon'a dikkatini cekerim.

Yaser'de ciddi değişiklikler olmuş,hatat böyle daha iyi olmuş,hızının ve mücadeleci olmasının ortaya çıkması sağlanmış.

Baros hakkında birşey söylemeyeceğim Baros tekniğinden çok mental özellikleriyle oynayabilen bir forvet belki bu özellikler daha iyi gözlenebilirdi.

Ümit Karan'da beklediğim ve hakettiği gibi yapılmış,Yalnız Sabri ne kadar avrupa ligleri kalitesinde bir oyuncu olmasada profil bakımından biraz alt seviyede kalmış gözüktü bana.

Meira'nın oyunda özelliklerinin 1 puan yükselmesi,Topal'ın özelliklerinin 1 puan düşmesi oynayanlar için ciddi bir dezavantaj,keşke olmasaydı.

Ayhan'ı çok beğendim,Barış'ta ona keza.

Genel olarak iyi bir Galatasaray araştırması var şuan 9.3.0'da ama kişisel görüş ayrılıklarının oyuna sadece data editör yardımıyla aktarabileceğimiz söylendikten sonra fazlada şu şöyle olmalıydı demek istemiyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Meira'nın oyunda özelliklerinin 1 puan yükselmesi,Topal'ın özelliklerinin 1 puan düşmesi oynayanlar için ciddi bir dezavantaj,keşke olmasaydı.
    Meira'nin CA'yi 2 puan dusurerek.

Topal'in CA'yi 2 puan yukselterek bu ozellik ekleme ve cikartma sorununu ortadan kaldirabilirsiniz.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Meira'nin CA'yi 2 puan dusurerek.

Topal'in CA'yi 2 puan yukselterek bu ozellik ekleme ve cikartma sorununu ortadan kaldirabilirsiniz.
    Bilgi için teşekkürler,deneyeceğim.

acaba biri lincoln ün ca ve pa değerlerini yazabilir mi şimdiden teşekkürler...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

160ca 162pa yanılmıyorsam Lincoln.

Sayfa 33 / 50 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon

Mesaj Yetkileri