Originally Posted by
hhkahraman
Ersoy abi yine doldurmuş bizim yönetim seni o sahada top oynatarak.
Bir önceki jenerasyon bizim altın çocuklarımız diye geçerdi. Özgürcan, Cafercan, Arda, Oğuz, Aydın, Uğur, Ferhat, Uğur Demirok, M.Güven vs. jenerasyonu. Ama içlerinde sadece Arda ve Uğur istenilen noktaya gelebildi. Diğerleri hala rüştlerini ispatlamaya uğraşıyorlar alt liglerde. Pek ummuyorum ama birinden bile patlama gelse Galatasaray için kardır.
Bu jenerasyon için ise diğeri kadar iyi olmasa da geecek vaad ediyor yorumu yapılmakta. Bu takımdan sadece Semih ve Cem'e kefil olurum. Bu çocuklar oynuyor abi. Semih zaten Avrupa'nın takibinde onu geçelim. Cem Sultan'da sakatlanmadan önce 33 maçta attığı 77 gol, sakatlıktan sonra da kısa zamanda formunu bulmasıyla nasıl bir golcü olacağının ipuçlarını verdi.
Alt yapımızdan gelen birisi olarak Bülent Hoca, tahmin ediyorum ki gelecek yaz kampından itibaren bu 2 genç kardeşimizi A takıma alacak.
hakanım vallahi haklısın öyle sinir oldumki o stada..Gencecik çocuklar ya bir fransada ki sahalara bakın futbol mundial tarzı programlardan izliyorum yenim ediyorum öyle güzel sahaları varki 29 yaşında futbola başlamak istiyorum adeta..Üstüne geliyorum türkiyenin en iyi alt yapısına sahip olarak bilinen klüp ve patates tarlasında oynuyor çocuklar..
hoş fener farklımı beni yanlış anlamayın asla taraftarlık yapmam..dünyanın en büyük formasını yaptırmışşşş..Aman ne güzel Geniş ebatlı biri giyer belki
yönetimlerin işi gücü şov yapmak bana dev forma yaptıracağına bir tane sol kanada oyuncu al...
yani özünde bizde cimbmu feneri kartalı farketmiyor..Yöneticilerin gerçke derdi futbol takımları değil kendi reklamları..Mantalite böyle olan bir ülkede Futbol için gerçekten değer taşıyan hamleler değil..gösteriş işler yapılır....
Bak birde şunu söyleyeyim.. Cem sultan olsun Semih olsun vallahide isterimki hepisi çok iyi oyuncu olsaun..
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali