Originally Posted by
makalele81
Bu kadar düzgün açıklamanıza rağmen bu çalışmayı Türkiye'de bizden iyi kimse yapamaz diyerekten ukala bir tavır içinize girmeniz hoş olmamış,her zaman el elden üstündür,bir işin kompedanı olmak 1.5 senede gerçekleşmez,bu sözü bana 5-6 sene sonra söylemiş olsanız her haliyle kabul ederdim ama bu şekilde ukala bir cümle kurulmuş izlenimi veriyor.
Klavye sorunumdan solayı bazı karakterler çıkmıyor yada kelime arasında yanlış yazabiliyorum bu yüzden kusura bakmayın.
Bu ukalalık değildir sevgili arkadaşım. Bu bir iddiadır. Burada bu olayı çok dallandırıp budaklandırmak istemiyorum. Zaten bu şekilde yazılan yazılara cevap vermek de istemiyorum ama dayanamayıp vermiştim bir kez daha vereyim. Tekrarlıyorum ukalalık değildir bunun adı iddiadır.
Sen lütfen benım talebime cevap verirmisin? Eleştirilerinin altını doldur. SI kriterlerini bilyorum diyorsun o zaman bu kriterler ışığında bize sölermisin hangi oyunculardan çok kısmışız hangilerine çok eklemişiz. Bakınız hatasız bir data çıkarmamış olabiliriz. Elbetteki hatalar olacaktır. Ama eleştiri yaparken büyük resime bakmammız bize daha adil bir değerlendirme imkanı sağlayacaktır. Ben kendi adıma şunu söyleyeyim Lig A' da bazı eksikler var arkadaşlarım izledikleri kadarıyla yeterince gerçekci ve iyi yapmışlar. Hepsini tebrik ediyorum başta Erol, Murat, Ersoy Bey olmak üzere. İsmini unuttuklarımın affına sığınıyorum. Tekrar lig a' dan devam ediyorum lig a' da bazı oyuncuların ca sı düşürülmeli bazıları artırılmalıydı ama ben burada yoktum malum askerdeydim. Bu yüzden arkadaşlarımın üzerine çok daha fazla yük bindi.
Bakınız yukarıda yazdıklarım özeleştiridir. Ne yazmıştım bir önceki postumda eleştirmeyi de severim eleştirilmeyi de. Eleştirin bizi ama altını doldurun bakınız ben kendimi eleştirdim ve altını doldurdum. Üstte yazdığınız postta hala ben gözle görülür bir sav göremedim. Ama dilersen bu konuyu burada kapatalım sen benim msn' mi ekle. Özel mesajdan yolluyroum. Araştırmayla ilgili her soruna cevabı vereceğim. Gel beni meşgul et. Seni ikna edeceğime eminim. Tabi ki ikna edilmemek üzere kurulmuş bir beyinle gelmezsen 
Biz futbolu ve fm' yi bilen çalışkan ve düzgün her arkadaşımızla çalışmaktan sevinç duyuyoruz. Ve ekibimiz her geçen gün büyüyor. Yalnız ekibimize girebilmek için bize saldıran bazı arkadaşlarımız oldu. Sonra hatasını anlayanlar da oldu ki şimdi o isimlerden biri çok değer verdiğim bir kardeşim ve ekibimizin bir parçası. Ama bir de hataasını anlamayanlar oluyor ki yine kendilerine yapıyorlar...
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]