1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Benim dikkatimi çeken Meiranın Tackling ortalamalarında Gs hatta lig adına en iyiler arasında olduğudur. Ancak GSda gözlemlediğim kadarıyla Servat ve M. Topal çok daha fazla top kazanmaktadır. Gözlemlerim doğruysa bunun için de bir küçük ayar gerekebilir diye düşünüyorum..
    Bu konu defalarca tartışıldı. Servet top kaparken ya vucudunu kullanır yada rakibine faul yaparak top kapar. Buda Servet'in tackling özelliğinin düşmesine sebep oluyo. Mehmet Topal konusunda pek birşey diyemem. Çünkü o konuda niye böyle bir değer verildiğini pek bilmiyorum. Ömer abi böyle değer uygun gördü sanrm Mehmet Topal'a.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bu konu defalarca tartışıldı. Servet top kaparken ya vucudunu kullanır yada rakibine faul yaparak top kapar. Buda Servet'in tackling özelliğinin düşmesine sebep oluyo. Mehmet Topal konusunda pek birşey diyemem. Çünkü o konuda niye böyle bir değer verildiğini pek bilmiyorum. Ömer abi böyle değer uygun gördü sanrm Mehmet Topal'a.
    Kastım sadece tackling olarak top kazanma değil. Şimdi oyunda bi istatistik var değil mi maç başına top kapma. Şimdi GSde top kazanma da ilk akla gelenler Topal(ki tackling olarak yani ayağıyla çok topk kapmaya başladı 16 verilebilir ama biraz daha gözlemlemek gerekir. İlk bordo maçındaki hali rahat 17-18 olurdu tabii tek maçlık değerlendirme olmaz), Servet, Hkan balta ve Barış olur. Gerçi Meiranın istatistiklerini bilmiyorum belki başka şekilde kazanıyordur ama dediğim doğruysa bi şekilde ayarlanmalı. İlla tackling arttırılsın demedim. Servet için 13 yeterlidir..

Mesaj Yetkileri