Sevgili arkadaşım. Yazdıklarını baştan sona okudum. Şimdi eleştiri nasıl yapılır uzun uzun anlatmak istemiyorum anlatmıyacam da. Tamam eleştiri yapacaksın o zaman altını doldur. Ca lar pa lar guizalar baroslar havada uçuyor... Ama tam olarak neden hoşnut değilsin onu anlatmadın. Bu forumlarda böyle cevap vermek adetim değildir... vaktim de yok zaten ama dayanamadım. Bu araştırmayı perpetua ve vieri üstlendikten sonra gözle görülür bir şekilde müthiş işler yapıldı. türkiye' de bu işi bizden daha iyi yapabilecek bir ekip yok ne bilgi olarak ne de vizyon olarak. Ekibimizde çok değerli arkadaşlarımız var her ne kadar bazılarıyla fikir ayrılıklarına düşsem de. Değerli oldukları bir gerçek.
fikir ayrılıkları olacak ki tez, anti tez, sentez olsun. Yaptıklarımızı burada sayamayacağım ama emin ol yazsam sıkılırsın. Sen eskiden lig a' da bir takım aldığında random özelliği olan kaç tane oyuncu görüyordun? Geçelim lig a' yı Süper lige anadolu takımlarına gelelim. Anadolunda bir takım aldığında kaç tane oyuncu oynanabilir haldeydi? Bu sorulara örnekleriyle cevap rica ediyorum senden.
Her şey 4 büyükler değil hele Türkiye FM araştırması sadece 4 büyüklerden ibaret hiç değil. Guiza' nın bitiriciliği 18 , baros 13 diye bir bardakta fırtına koparamazsın. Böyle veryansın edemezsin. Bu bizim hakkımızıa girmen demektir. Eleştirmek ve eleştirilmek en çok sevdiğim şeylerdir. Ama altını doldurarak örneklerle açıklayarak olmalı bu.
Başta şeflerimiz ve bütün ekip adına şunu söyleyebilirim ki hepimizi en ufak bir düşünceyi bile değerlendirmeden geçmiyoruz. Araştırma alanına birşeyler yazılsa da bilmediğim bir şey varsa öğrensem ve dataya işslesem diye yanıp tutuşuyorum. Ben böyleyim ekibimiz de böyle.
Lütfen eller vicdana gitsin. Akl-ı Selime davet ediyorum sizi.
not: Yazım hataları için özür dilerim. gece uykusuzum. idare edin