Nihayet kariyere devam edebileceğiz![]()
12.Hafta Serie B'den beraber çıktığımız rakibimiz bize oldukça misafirperver davrandı,3 puanı alarak evimize döndük.bir 1. onlar ise 18.sırada![]()
13.Hafta Biz Brescia kadar misafirperver değiliz,bize geçen sezon mağlubiyeti tattıran tek takım Napoli'ye evimizde acımadık.
14.Hafta
15.Hafta Çok rahat bir maçtı taa ki 89'a kadar,golleri buldular panik yapmadık şans golleriydi çünkü onlar şans yüzlerine üçüncü kez gülmedi sonuçta 3 puanın sahibi yine biz olduk işin aslı takımın şu anki durumuna inanamıyorum,şaşkınım. Zor bir maç oldu ama çıkışımızı sürdürdük.
italya Kupası 1.Tur Adamlar duran toplarlada olsa sonuca gittiler.Hem havamızı hem turu hem de ligin ilk yarısındaki maçın intikamını almış oldular 3ü 1arada
16.Hafta Rahat bir maç olacağını düşünerek yedeklere ağırlık verdim bu maçta ama yanılmışım canımıza okuyacaktı adamlar yine de kazandık zor oldu ama yine kazandık bu galibiyetler serie A'da ki ilk sezonumuz da mücizevi bir şampiyonluğun habercisi gibi duruyor.Ancak bunu devre arasında yapacağımız ya da yapamayacağımız transferler belirleyecek şu anki kadro bu seriyi sürdüremez gibi geliyor bana...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bakalım hedef ilk 4 biraz takviye klubeye takımı canlandırcaktır birz daha![]()