1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: Ve Efsane Geri Döner...

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nihayet kariyere devam edebileceğiz

12.Hafta
    Serie B'den beraber çıktığımız rakibimiz bize oldukça misafirperver davrandı,3 puanı alarak evimize döndük.bir 1. onlar ise 18.sırada

13.Hafta
    Biz Brescia kadar misafirperver değiliz,bize geçen sezon mağlubiyeti tattıran tek takım Napoli'ye evimizde acımadık.

14.Hafta

15.Hafta
    Çok rahat bir maçtı taa ki 89'a kadar,golleri buldular panik yapmadık şans golleriydi çünkü onlar şans yüzlerine üçüncü kez gülmedi sonuçta 3 puanın sahibi yine biz olduk işin aslı takımın şu anki durumuna inanamıyorum,şaşkınım. Zor bir maç oldu ama çıkışımızı sürdürdük.

italya Kupası 1.Tur
    Adamlar duran toplarlada olsa sonuca gittiler.Hem havamızı hem turu hem de ligin ilk yarısındaki maçın intikamını almış oldular 3ü 1arada

16.Hafta
    Rahat bir maç olacağını düşünerek yedeklere ağırlık verdim bu maçta ama yanılmışım canımıza okuyacaktı adamlar yine de kazandık zor oldu ama yine kazandık bu galibiyetler serie A'da ki ilk sezonumuz da mücizevi bir şampiyonluğun habercisi gibi duruyor.Ancak bunu devre arasında yapacağımız ya da yapamayacağımız transferler belirleyecek şu anki kadro bu seriyi sürdüremez gibi geliyor bana...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    çok iyi gidiyosun ilker valla süpriz de yapablirsin takım formsuzluk yaşamazsa
    bakalım hedef ilk 4 biraz takviye klubeye takımı canlandırcaktır birz daha
    Last edited by iLkeRisT : 02.Mart.2009 at 18:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri