1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Yaratılış vs. Evrim

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Berkay evrim teorisi çok kapsamlı ve her geçen gün yeni buluntuları olan bir teori Darwin veya maymundan gelme bu teorinin "meydatik yönü" Eğer konuyu Darwin'e indirgersen kazanma ihtimaliniz pek yok malum ülkemizin şartları ortada Zamanım olsaydı kaynaklar hakkında yardımcı olabilirdim ama bu aralar pc ile pek ilgilenemiyorum sen evrim teorisini incele bence darwin'i bi kenara bırak

Ayrıca münazaralarda ne anlattığın değil nasıl anlattığın ve konuyu nasıl savunduğun önemli yani böyle "Olmalı" Kendini bunahazırlasan daha iyi olur ...
    Münazara bitti bile.Güzeldi, zevkliydi.Karşı tarafın az çalışması ve nasıl olsa yeneriz evrimmi kalmış demesi bizim işimize yaradı.Mahvettik onları.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Münazara bitti bile.Güzeldi, zevkliydi.Karşı tarafın az çalışması ve nasıl olsa yeneriz evrimmi kalmış demesi bizim işimize yaradı.Mahvettik onları.
    Senin en büyük şansın bizim eğitim sistemimiz hep diyorum..

insanlara hiçbirşey doğrduzgün anlatılmıyor.

ha..konu evrimmi taman..kuranda şöyle yazıyor...senin baban deden maymunmu...

bu gibi laflarla bilimsel bilgiyi çürütebileceklerini sanıyorlar..

mesela insanın topraktan yaratılması mevzuu..

ilk insan nasıl olmuştur tartışması olsa haklısınız o zaman toprakmı sumu tartışılır...örneğin dünyadaki ilk canlı olan plankton suda üremiştir ancak unutulmamalıki suyun hemen altındada onunla kimyasal tepkimeye giren topraktır...

ama söz konsu olan ilk canlı değil...söz konusu olan doğal seleksiyon dediğimiz yani değişik çevre coğrafi şartlar ve iklim koşulları altında türlerin değişimesi ve yeni türlerin ortaya çıkması...

zaten bununinkar edilebilecek nesi var..

baknız dinazorlara..çevresel şartlar ve besin zincirinin o derece büyük canlıları kaldıramayınca bu türler yok olmuş ama yerini onların daha küçük daha az besinle yetinelienleri almıştır..

velhasıl berkay...

evrim konusunu savunmak ilk bakışta zor görünsede...

karşındakiler..

her nasılsa..

deden maymunmuydu..

sen dinsizmisin gibi

içeriksiz ve bilimsel bilgiden nasibini almamış insanlar yığını olacağı için..

öte yandan konuyu boşlamayıp emek verdiğin için yazdıklarından anladığım kadarıyla karşı tarafı madara etmişsinn
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Mesaj Yetkileri