La Liga 31. Hafta

Nuri’nin sakatlığında şans bulan Romaric gol atmaya devam ediyor. Nuri döndüğünde formayı geri alması zor olacak.

La Liga 32. Hafta

Diyecek bir şey yok, sinir krizi geçiriyorum. Hedefi tutturamayan -2 diyor, onu anlamadım.

La Liga 33. Hafta

Real Madrid’i tam 38 maç sonra yenilgiye uğratacaktık ama uzatma dakikalarında yediğimiz golle karşılaşma 2-2 sona erdi. Romaric bu maçta da sahneye çıktı ve golünü attı. Real Madrid eşitliği sağladıktan sonra Palacio sakatlandı ve yerine Feng’i oyuna soktum. Feng de bulduğu fırsatı iyi değerlendirdi ve bizi 88. dakikada tekrar öne geçirdi. Tam maçı kazanıyor havasına girmiştik ki golü yedik ve 5. sırada kaldık. Hakemin 6 dakika uzatma verip 8 dakika oyunu oynatması da bir diğer gariplik. Oyunlar oynanıyor.

Şampiyonlar Ligi Yarı Final İlk Maçı

Çok avantajlı bir skor olmasa da evimizde kazanıyoruz. Navas’ın 5 ay, Palacio’nun 2 ay sakatlığı var, Pallerano cezalı, çok eksikle maça çıktık. O nedenle bu skora üzülmüyorum. Daha farklı olabilirdi, oynadığımız oyuna göre ama kazanmak da yeterlidir.

Şampiyonlar Ligi’nin diğer maçında ise ligde namağlup yoluna devam eden Real Madrid’i büyük bir hezimete uğratıyor Barcelona. Nou Camp’ta 5-0’lık bir zafer kazanıyor ve finale adını yazdırdı diyebiliriz artık.

La Liga 34. Hafta

Bu maça hiç konsantre olamadık. Zaten eksiklerimiz de vardı. Artık ligde 3.lük hedefinden de uzaklaştık, şimdi tek hedef ŞL’de kupa.

Bu hafta ligde de Madrid ile Barcelona karşılaşıyordu. Bu sefer Madrid’te oynanan maç 1-1 sona erdi ve Madrid şampiyonluk için hala avantajlı. Bakalım 3 gün sonra rövanş maçında ne olacak?

Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2. Maçı

Maç öncesi oynayamayacak oyuncularımızdan bir takım kursak olurdu. Çok eksikle İtalya’ya gittik. Bu sıkıntılara rağmen oyuncularımın inancı tamdı. Palacio sakat olmasına rağmen oynayabileceğini söyledi ve kadroya dahil ettik kendisini. Maça hızlı başlayıp 9 dakikada 2 gol atınca turu da garantilemiş olduk. Buffon’un kötü oyunu 2 gol bulmamızı sağladı. Kalan dakikalarda Juventus bastırdı ama tur için 4 gol atması gerekiyordu ve atamadı.

Finale çıkan taraf olduk ve şimdi önümğzde tek hedef var Barcelona’yı yenip Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak.