1 ile 30 arası toplam 147 sonuç

Konu: Taktik yapmadan önce burayı bir inceleyin. (Tactical Theorems and Frameworks ‘09)

Threaded View

Quote Originally Posted by misakisan View Post
    Valla ben pek anlamam bu taktik yapma işlerinden,bu çeviriyi de okudum daha önceki rehberleri de nannar hocanın yardım şeyini de hiçbir seferde başarılı olamadım hazır taktik kullanan bir insanım ve bugüne kadar uyguladığım ve en başarılı olduğum taktik bu rehbere göre hazırlanan normal ve atak taktikleriydi bu da gösteriyor ki çeviri işe yaramış,mesajına cevap gelmemesinden yakınmışsın ben 3. bir kişi olarak direk aklıma o sıralarda online olmaması geldi izmer hocanın şu an onun avukatlığını yapıyor gibi oldum fakat emeğe saygı diyen kişilerdenim ve şu anda oyundan keyif almamı sağlayan ve tekrardan oyuna bağlayan bir taktik varsa o da izmer hocanın taktiğidir.
    buraya yazdığıma göre yoruma açıktır, avutkatlıkta olmaz , kendi düşünceni yazmışsın.

emeğe saygısızlık etmek değil benim amacım, ama bir konu açıldıysa o konu ile ilgili sorulardan bazıları cevaplandırılmıyorsa, (belki ben yanlış kelimelerle anlattım ama) her hangi birinin de benim gibi yorumlaması normal gibi geliyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    arkadaslar simdi fm 09 da taktik yapmanin zor oldugunu kabul etmekle birlikte size nacizane fikirlerimi soyliyebilirim bana kalirsa 3 sekilde taktik yapabilirsiniz ,

1- defansi siki tutarsiniz , defans geride kurulur , adam markaji yaptirilir 4 defansa , dar alanda oynarsiniz topu, direk toplarla hizli bir oyun secilir kontra atak acik olur , fakat bu taktikle cokda basarili olunucagini sanmiyorum bence bu taktik sadece kucuk takimlarla buyuk takimlara karsi oynanirken denenmeli

2- top surekli bende olsun mantigiyla genislik orta seviyerle oynanir kisa paslar yavas tempo ile oynanir defans makul olculerde siki tutulur fakat bu taktikde orta sahanizin saglam olmasi lazim cunku yavas tempoda kisa toplarla oynanicagi icin pres geldiginde top kaptirmiycak adamlar gerekir

3- bu secenek benim kullandigim taktikdir , defans ve atak esit derecede onemlidir kanatlar da hizli yetenekli adamlar kullanilir orta sahanin ortasinda oyunu 2 yonlu oyniycak direnci yuksek pas yapabilen adamlar forvette gerektiginde ortalara kafa vurabilicek gerektiginde ayagina top oynandiginda top tutabilicek tarz futbolcularla oynanir , genis alanda direk toplarla hizli bir tempo ile kanatlardan oynayarak direk sonuca gitmeye calisilir

benim taktik seceneklerim bunlar eger sormak istediginiz bir sey varsa bu konular hakkinda daha genis bir sekilde aciklamaya calisabilirim bence suclama yapmak yerine birbirimize yardimci olursak daha saglikli olur diye dusunuyorum

suçlama yapmadım, sadece sorduğum soruya uzun süre cevap gelmedi ( daha sonraki soruları cevaplandırıdğın halde) . kendimce bir taktik oluşturdum senin verdiğin bilgilerle ve gayet iyi gidiyor herşey. ancak sadece takıldığım bir yer vardı, nedense cevap yazmak yerine bu tür yorumlarını okuyabildim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mamiomabel View Post
    arkadaşım siz türkçe oynamıyor olabilirsiniz bu oyunu ama türkçe yamalarıda göz alarak açıklasanız diyorum. focus passing nedir yaw ?. teşekkürler...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

benim oyunda top tutma diye bi seçenek yok, yardımcı olur musun kardeşim...
    eğer burada bir terbiyesizliğim olduysa özür dilerim.
    Last edited by mamiomabel : 05.Mart.2009 at 00:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri