1 ile 30 arası toplam 448 sonuç

Konu: Adres Değişti: "3. Durak Sevilla"

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transfer sezonu çok hareketli geçti. Aldığımız tüm oyuncular genç ve geleceğe yatırım. Bir kısmını paf takıma gönderdim, bir kısmı kadroda olacak, belki kiralık da gönderebilirim bazılarını.

76 oyuncu ise takımdan ayrıldı. 11 tanesinin sözleşmesini tazminatları fazla olduğu için fesh edemedim. Onları da kiralık gönderdim. Çoğu serbest bırakılan oyunculardan 19 milyon Euro’luk bir gelir elde ettik.

Gelecek vaad etmeyen, bize faydalı olamayacak tüm oyuncularla yollarımızı ayırdık. Kadro uyumu bir ara % 7’ye düştü. 14 oyuncu transfer ettik. Bazılarının profilleri şu şekilde;

Mikel Celihueta, Barcelona’dan aldığımız kaleciyi 1. kalecimiz yapabilirim;

Munoz Garcia, orta sahaya alternatif olabilir.

Diğer transferler arasında 1 kaleci, 1 forvet ve kanat oyuncuları ile birlikte orta saha oyuncuları bulunmakta. Sezon içerisinde gösterdikleri forma göre diğer oyuncuları da yakından tanırız.

Bu sezonun bütçesi aynen duruyor. 42 milyon Euro. Nasıl değerlendireceğim konusunda bir fikrim yok. Şimdilik transfer yapmayı düşünmüyorum, para kasada dursun.

Ve sezon öncesi oluşan kadromuz. Sayı şu anda 27. Hazırlık maçlarının ardından sayıyı düşüreceğiz.

Bu sezon tek forvetli sistemden vazgeçip çift forvete dönüyoruz. Taktiğimiz 4-4-2 olacak ve anlayışımız şu şekilde;

Hazırlık maçlarında çok farklı skorlar aldık. Bunlar yanıltıcı olabilir çünkü yeterince güçlü takımlarla oynamadık.

11 büyük ölçüde belli, yedeklerde gençler var, umarım bu sıkıntı doğurmaz sezon içerisinde.

Şampiyonlar Ligi Ön Elemesini de rahat geçiyoruz. Bu arada sezon ortasında 12 milyona Arsenal’den aldığım Valeso’ya Arsenal 37 milyon teklif etti ve sattım. Oyunun saçma bir hatası olsa gerek ama ben aldığım paraya bakarım.

Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir kura çektik. Geçen senenin finalisti olarak bu gruptan rahat çıkmamız gerekir.

Last edited by Sekopej : 11.Mart.2009 at 21:43
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri