Tebrikler Fenerbahçem,şampiyonluk yolunda çok kritik bir 3 puan aldık.
Öncelikle Kadir Has Stadından bahsetmek istiyorum.Gerçekten olağanüstü bir stat olmuş.Maçı seyrederken Nordbank Arena,Veltins Arena gibi bir stadta maç seyrettim adeta.Türk sporuna hayırlı uğurlu olsun.
Maça gelince,Kayseri tamam topla daha iyi oynayan taraftı ama Fenerbahçe bir deplasman maçında yapması gerekenleri yaptı.Üstelik 36 dakikada 10 kişi oynadık.Kayserinin forvetleri kapalı savunmaya karşı iş yapacak forvetler değillerdi.Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra oyunu kanatlara yığabilselerdi gol bulurlardı ama yapamadılar.Mehmet Topuz acaip bir şekilde bencil oynadı,taçtan vurdu 40 metreden vurdu.
Fenerbahçe maça gerçekten çok iyi konsantre olmuş maça.Hem Trabzonun hem de Sivasın puan kaybetmesi de etkiledi tabi bu maçı.Takım olarak gerçekten çok iyi işler yaptık.Golleri erken bulmamız iyi oldu.Sonrada iyi savunma yaparak Kayseriye şans vermedik.
Aragonesin Güiza değişikliğine anlam veremedim.Bir Gökhan Emreciksin o kanadı epey hızlandırırdı,Güiza epey bencilce oynadı.Onun dışında çıkardığı kadro,oyunu okuması vs. üzerine düşenleri yaptı.
Volkanın kırmızı kartına anlam veremiyorum.Yahu sen profesyonel futbolcusun hiç akıllanmıyormusun bu kaç oldu yeter artık ya.Volkan Babacan a Kocaeli ve Bursa maçlarında güveniyorum aratmayacaktır Demireli.
Genel olarak güzel bir maçtı,puan farkı 3e indi.Yürüyoruz adım adım şampiyonluğa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tolunay Hoca Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra oyunu iyi analiz edemedi.Aghahowa ve Cangele kapanan Fenerbahçe savunması karşısında eriyince Kayserinin bulduğu tek pozisyonlar Mehmet Topuzla uzaktan gelen şutlar oldu.



