Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 159 arası toplam 159 sonuç

Konu: Kayserispor - Fenerbahçe [ TSL 23. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dediğim gibi bu olay oldu buda olur demeyi bırakalım. Volkan tekme atarken canı yandı haklıdır diyoruz. Baros'un kan sürmesinde onun canı yanmadı.

Bu tarz örneklerle bir ömür tartışırız. Tarafsız yorum demek olayı değerlendirmektir. Sizde bizde Avrupa'da oldu demekle olmaz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Carlos'un savunulacak bir yanı yoktur. Gözle görünen bir gerçek var ki bu adamın popülerliği Fenerbahçe'ye çoğu vakit avantaj getirsede popülerliğini bu tarz işlerde kullandığında da farklı yorumlar olacaktır.

Senin işin mi teknik direktörü sakinleştirmek. Oraya gitmese bu olaylar olmayacaktı. Aaa bu adamda yapıyor vs. demeye gerek yok. Ben bugüne kadar bir oyuncunun hiç alakası olmadığı bir yerde yatıştırma amacıyla rakip teknik adamın kafasını okşamaya gittiğini görmedim. 4. hakem var, yardımcı hakem var, orta hakem var. Senin orada işin olmamalıdır.
    Hiç alakası yok.
    Her oyuncu konuşmak için herkesin yanına gidebilir, gayet iyi niyetle gitmiştir.Tamamen Tolunay Kafkas'ın iyiniyeti suistimal etmesi.Aksine Carlos iyi bir şey yaptı, maç duruyor onların alehine.

Carlos güzel demiş şampiyonluğa giden hoca olsa tanırdık diye.Bu kadar havalı olmaya kimsenin hakkı yok.Kendini kafdağında zannetmeyeceksin, tokalaşacaksın, sarılacaksın, ötesi yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir herkesin görüşü vardır birde genelin kabul ettiği şeyler vardır.

Dünyanın hiçbir yerinde olayla alakası olmayan bir oyuncu evsahibi tavrıyla gidip bir teknikdirektöre bunu yapamaz demiyorum. Yapmaz. Çünkü böyle bir kültür yoktur. Tolunay Kafkas asabidir, dünyanın en kötü adamı olabilir, ev sahibidir, yenik durumdadır, devamına istediğinizi ekleyin. Sonuç Carlos'un orada işi yok.

Ahmet, Mehmet'te aynısı yapmıştı. Onlarında orada işi olmadığı gibi Carlos'unda yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Vay arkadaş vay! İnsanlarla iletişime geçmeye çalışmakta da şımarmak olmuş ülkemizde! Ne yapmalıydı beyler? Hagi gibi, Emre gibi, Hasan Şaş gibi gidip iteklemeli miydi? Bu mudur?

Bize ne dünyanın hiç bir yerinden Burak abi? Oyun içerisinde Carlos pozisyonu gördüğü için oraya gitti! Sonradan gelen Mehmet Topuz, Edu ve Alex neci acaba?

Seneler önce Ümit Özat bir Denizlispor maçında da konuşmaya çalışmış sonuçları bu olmuştu.

Bir kere de işin içinde Fenerbahçe olduğu için insan olduğu için yorum yapsak...

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

mac biteli 2gün olmus, herkes daha carlos'u tartisiyor

carlosun yaptigini lincoln veya arda yapsaydi, ayakda alkislanirdi iddaasina varim
    madem carlos'u, emre'yi, volkan'in "hatalarini" konusucaksiniz, yeni bi konu acilabilir "fb'li oyuncularin hatalari" basliginda

fenerbahce'nin galibiyetini gölgede birakmak icin resmen bahaneler araniyor. bir tebrik edeni görmedim konuda maalesef

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tolunay kafkası kınayanlar emrenin yaptığı hareketi ve carlosun ukelalığına neden hiçbirşey demiyor hakeme deli işareti yapıyor kafkasın kafasını okşamaya çalışıyor kendini birşey zannetmeye başladı iyice carlos tolunayın tepkiside çok doğaldı orda hocamızı taktir ettim orda Emre belözopluna birşey demiyorum zaten onun kadar karaktersiz birini görmedim

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    mac biteli 2gün olmus, herkes daha carlos'u tartisiyor

carlosun yaptigini lincoln veya arda yapsaydi, ayakda alkislanirdi iddaasina varim
    madem carlos'u, emre'yi, volkan'in "hatalarini" konusucaksiniz, yeni bi konu acilabilir "fb'li oyuncularin hatalari" basliginda

fenerbahce'nin galibiyetini gölgede birakmak icin resmen bahaneler araniyor. bir tebrik edeni görmedim konuda maalesef
    Sadece skoru konuşursak maçın ne anlamı kalır o zaman? Lincoln veya da Arda yapsa inan ki aynı tepki gösterilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Volkan Demirel Lincoln'e tekme attığında Yasin kendini önüne doğru atmıştı. Şimdi bu oyuncuyu ne yaparsın tebrik edersin. Orda golü yemişsin. Lincoln yapılmaması gereken bir hareket yapmış ve Volkan'da aynı şekilde karşılık vermiş. Sen araya giriyorsun.

Tolunay Kafkaf'ta koşarak Vederson'a saldırsaydı ve Carlos olaya müdahale etseydi burada herkes tarafından takdir alacaktı. Ancak resmini bulamayacağım şimdi. Orada Hakem varken, sanırım 4. hakemdi o varken hiçbir futbolcunun orada işi yoktur. Pozisyonu tartışırlar biter. Oraya gitmesi hata üstüne birde kafasını okşamaya yelteniyor. Yaşları aynı olabilir ama Carlos futbolcu o bir Teknik direktördür.

Diğer bir noktaya gelirsekte kendi adamlarımızı satmaya bayılırız.

Türkiye Tolunay Kafkas'ı tanırken, yine Türkiye'den Roberto Carlos'u kaç kişi tanıyordu. Ama dendiği gibi Carlos'tur o profesyoneldir. Ne profesyonelce hakeme aklında problemi var dedi değil mi? Her takıma lazımdır. Yazık.

Emre'yi zaten konuşmaya bile gerek yok. Mehmet Topuz hakeza öyle.

Sonuç ne dersek 10 kişinin 5'i Fenerli olduğu için 5'i olaya sadece çok iyimser yönden baktığı için - ki eminim hayatta herşeye böyle yaklaşıyorlardır- bu durumu haklı görüyorlar.

Diğer arkadaşları bilmem ancak ben sadece olayı olduğu gibi yorumluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Tolunay kafkası kınayanlar emrenin yaptığı hareketi ve carlosun ukelalığına neden hiçbirşey demiyor hakeme deli işareti yapıyor kafkasın kafasını okşamaya çalışıyor kendini birşey zannetmeye başladı iyice carlos tolunayın tepkiside çok doğaldı orda hocamızı taktir ettim orda Emre belözopluna birşey demiyorum zaten onun kadar karaktersiz birini görmedim
    Deniz, Emre'ye karaktersiz demişsin, Kayserispor'un kaptanının ne olduğunu yazmamışsın. Carlos'un hakemi deli yerine koymasına zaten yanlış dedik. Kafkas'ın tepkisi doğal demişsin; o konuda haklısın yaptığı hareketler ve söyledikleri O'na çok yakıştı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri