La Liga 1. Hafta

Sezona seyircimiz önünde çok iyi bir başlangıç yaptık. Semih çift forvetli sistemde etkili olacağını göstermiş oldu bizlere.

La Liga 2. Hafta

Semih 3 gol atarak yıldızlaştı. Seyircimiz önünde bir daha 4 gol atarak 2 haftada 8 gol atarak rakiplerimize mesaj vermiş olduk.

Şampiyonlar Ligi G Grubu 1. Maç

Hak etmediğimiz bir sonuç oldu. Maçın başında 1-0 öne geçmemize rağmen şanssız goller yiyerek maçı kaybettik. Şampiyonlar Ligi’ne kötü bir başlangıç yapmış olduk.

La liga 3. Hafta

Bu taktikle deplasmanlarda zorlanıyoruz. Golsüz, zevksiz, tatsız, tuzsuz bir maç oldu.

La Liga 4. Hafta

Ligin en zor deplasmanı, mahkum bir oyun, yine de fark yemedik. Buradan beraberlik çıkarabilseydik şampiyon olabilirdik. Ligin başı olmasına rağmen ümidim kalmadı hiç.

La Liga 5. Hafta

Evimizde yine 4 gollü galibiyet kazanıyoruz. Duran toptan gelen 3 gol, bu konuda etkili olduğumuzun göstergesi. Forvetlerimizin suskunluğu ise devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. Maç

Thiago Silva’nın kendi kalesine attığı golle 3 puanı alıyoruz. Capel bir türlü istediğim seviyeye gelemedi ve bu nedenle sol bekte genç Jimenez’i oynatmak zorunda kalıyorum.

La Liga 6. Hafta

Villarreal deplasmanında zorlanmıyoruz. Skor olarak olmasa da oyun olarak üstündük. Bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek güzel.

La Liga 7. Hafta

Barcelona’dan sonra Madrid’den de puansız dönüyoruz. Çok hırslıydık ama bunu oyun olarak yansıtamadık. Gereksiz kartlar gördük, 10 kişi kaldık. Şampiyonluk yolunda en büyük 2 rakibimizden de puan alamayarak hayal kırıklığı yarattık.

Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. Maç

Grubun zayıf rakibi karşısında rahat galibiyet alıp kötü havayı dağıtırız düşüncesindeydim ama olmadı. Bu maçı kazanamayarak 2. Tur şansımızı da zora soktuk.