Oh be Ümit giriyor.
Sonunda Nonda oyundan cikti. Ümit oyunda ...
Bu nonda harbi sorun ya. Hadi ümit Hadi Eski ümit !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arda çok yorulmuş . . .
Last edited by Nedvedmania : 12.Mart.2009 at 21:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
1 yıldır topla oynamayan Hasan Şaş oyuna girecek.![]()
O geliyor . Hasan ŞAŞ !!! Hadi Siz alırsınız artık hadi !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hasan'in ruhu yeter.![]()
Arda cok yorulmustu, top sürecek hali yoktu. Mecburen cikardi oyundan onu Bülent Korkmaz ...
Yabancı spikerlere hayranım ya.
2002 Dünya Kupasının ve Uefa Kupasını kazandığı senenin yıldızı Hasan Şaş oyuna giriyor...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ne derseniz deyin benim gözümde iyi bir teknik direktör değildir Bülent hoca. Yaptığı tercihler bunu gösteriyor zaten takım skibbe ile ne yapıyorsa onu yapıyor tek fark biraz daha motive...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Last edited by Nedvedmania : 12.Mart.2009 at 21:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Atak yapamıyoruz ya. 10 kişi kalmak böyle birşey demekki .
Adamlar Sabri'yi geçiyo Kewell'ı geçemiyo![]()
Gene kaçırdılar. Az şans olsa adamlarda şimdiye 3-1 4-1 di
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ne oluyor yahu
Last edited by Nedvedmania : 12.Mart.2009 at 21:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Olic inanılmaz bir gol kaçırdı...
I'm back...
Hadi biraz daha direnin beyler.
1-1 çok iyi skor.Ama rövanşta kim oynayacak defansta o da var...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kewell i nereye koysan oynar abicim![]()
Yine kaçırdılar.Umarım çok uzatma olmaz.
Allah Kahretmesin saymadı golü ya![]()
Buz gibi gol yaaa...
mathijsen attı kendini yere.![]()
Kızmayın ama Ümit Karan'ın ayağı geliyor Mathijsen'in kaval kemiğine.Faul var açık ve net.
1-1 güzel skor. Galatasaray 2.maçta turu geçecektir. Bugün Kewell müthiş oynadı defansın göbeğinde. Şaşkınlıkla izledim diyebilirim.
![]()
I'm back...
Hamburg'un balonu da söndü, haftaya ASY'de inşallah parçalayacağız !
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Biz bu Hamburg'u ASY de dagitiriz. O kadar net konusuyorum.![]()
Tebrik ediyorum takımımızı.40 dakika boyunca 10 kişi oynasak bile gol yemedik.Sami Yen'de derslerini veririz (:
Bordeaux maçında Skibbe'nin yaptıklarını yaptılar demin de dediğim gibi sadece daha motiveydiler. Bu maçta neyi görecem?? Belki kazanacağımız bir maçı yaptığı bir saçma değişiklikle mahvetti Nonda'yı çıkarmalıydı LincolN'ün yerine lincoln çıktıktan sonra tamamen bitti orta saha. atak bile yapamadık. Skora bakıp aldanmamak lazım zor kurtulduk ellerinden.. 2 top direkten döndü..
Arkadaşlar Sami Yen'de yeneriz diyorsunuz da defans yok takımda![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Biz bu Hamburgeri yeriz yeriz !
helal galatasaray.iyi sonuc ali sami yen de turu geceriz inşallah.golumuzu hakem yedi.helal olsun kewella defansta bile iyi oynadi.tebrikler.futbolcu olmak heryerde oynamak demektir.tekrar helal olsun kewell sana.
Taylan ne diyorsun ya![]()