Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 166 sonuç

Konu: Hamburg SV - Galatasaray | UEFA Kupası 4. Tur İlk Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet şakayım ve görüşleriminde arkasındayım... Oyuna hükmederken 10 kişi kaldık ve lincoln çıktı sonuç: 1 atagımız var o da ümitin ki nonda hiç bir şey yapmamasına rağmen oyunda kaldı ve sadece atakları yedi bitirdi, Eğer Nonda çıksaydı ve mehmet gücen stopere geçseydi, çok daha iyi olurdu böylece daha iyi bir atak+savunma futbolu oynar 2-0 bile alabilirdik bence.

Dediğim gibi sonucu bırakıp 10 kişi kaldıktan sonra ki oyuna bakın
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

10 kişi oynadık 10 ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar ben mi yanlış gördüm, yoksa buz gibi golümüz yendi mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

10 kişi oynadığımız dakikalarda BENCE, benim yukarda belirttiğim gibi bir sistem yapsak daha iyi olurdu diye düşünüyorum bunlarda benim görüşüm.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

10 kişi kalmasaydık emin ol bu kadar pozisyon vermezdik sir taylan ferguson

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Arkadaşlar ben mi yanlış gördüm, yoksa buz gibi golümüz yendi mi?
    Pilot kameradan dokundu gibi gözüküyordu ama yakından öyle gözükmüyordu anlayamadım ben tam olarak
    Futbolcu Bilgileri

Bak aslanım ;

- 10 kişi kalmışız, rakip Hamburg ve deplasmandayız.

- Tonlarca eksiğin üzerine birde defansın bel kemiği Emre Aşık kırmızı kart gördü.

- Bir iki basit atak verdik kalede bireysel hatalar yüzünden ama geri savuşturmasını bildik.

- Rakibi geride tuttuk 30 dk boyunca.

- Mehmet Güven'in kademe hataları ortada, birde stopere geçseydi sen o zaman görürdün görüşlerini.

1 puanı aldık, ASY'de yeriz bunları.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Taylan 5-0 olsa gol pozisyonları yakalasak herhalde iyi oynadık yenildik böyle oynayalım yenilelim derdin nasıl bir mantık bu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dediklerinize katılıyorum ama ben farklı bir şey den bahsediyorum. 10 kiiş kaldıktan sonra NONDA çıksaydı daha iyi olurdu diye söylüyorum size. Stopere yine Kewell geçseydi bile Lincoln bence oyunda olmalıydı kontra-atak bile yapmakta zorlandık farklı şeyler bahsettiklerimiz Lincoln oyunda olsa daha iyi olurdu bence...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Taylan 5-0 olsa gol pozisyonları yakalasak herhalde iyi oynadık yenildik böyle oynayalım yenilelim derdin nasıl bir mantık bu...
    Sonuç beni de sevindiriyor ama bülent korkmaz beni deli etti yaptığı taktikle. tamamen geriye çekildi ve en etkili hücum silahlarından birini oyundan aldı neyse tartışmayalım artık benim görüşümdür bunlar kabul etmek zornda değilsiniz..
    Last edited by Nocna Mora : 12.Mart.2009 at 22:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir şey daha soracağım, Mehmet Güven falan varken Kewell neden stoper oynadı, boydan dolayı mı??

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Dediklerinize katılıyorum ama ben farklı bir şey den bahsediyorum. 10 kiiş kaldıktan sonra NONDA çıksaydı daha iyi olurdu diye söylüyorum size. Stopere yine Kewell geçseydi bile Lincoln bence oyunda olmalıydı kontra-atak bile yapmakta zorlandık farklı şeyler bahsettiklerimiz Lincoln oyunda olsa daha iyi olurdu bence...
    Taylan bu noktaya bende katılıyorum.Bülent hocamız yine yapabiliceği her şeyi doğru bir şekilde yaptı ama, Lincoln değil Nonda çıkmalıydı.Lincoln zekasıyla bile savunma yapabilen bir oyuncu.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

10 kişi kaldık avantajlı bir skor oyun iyi gidiyor ,defansif bir futbolcu oyuna almak en dogrusudur , tamam Taylan sen olursan öyle yapardın

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ya TayLan bir sakin oL tamam anladık. Germe herkesi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Kewell harbiden büyük adam ya. Gün gectikce ona olan hayranligim kat kat daha artiyor. Stoperde oynamasina ragmen siritmadi ya, ben ne diyeyim artik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    Taylan bu noktaya bende katılıyorum.Bülent hocamız yine yapabiliceği her şeyi doğru bir şekilde yaptı ama, Lincoln değil Nonda çıkmalıydı.Lincoln zekasıyla bile savunma yapabilen bir oyuncu.
    Bende onu anlatmaya çalışıyorum Eğer lincoln olsaydı yapamadıgımız ve arda'nn kanatta zaman geçirmeye çalıştığı ataklar belki etkili ataklar olacak ve belkide gol bulacaktık. O kadar çok savunmaya çekildik ki o dk.dan sonra maç bizim yarı sahamızda oynandı...
    Futbolcu Bilgileri

16. Default

Ah 1 gol daha atsaydık... İddaa'da yattı yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    10 kişi kaldık avantajlı bir skor oyun iyi gidiyor ,defansif bir futbolcu oyuna almak en dogrusudur , tamam Taylan sen olursan öyle yapardın
    Ben oyuna forvet falan alsın mı dedim? neyse uzatmayalım arkadaşlar sonra hepimiz zararlı çıkacaz bir maçtır bitti gitti....
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Bir şey daha soracağım, Mehmet Güven falan varken Kewell neden stoper oynadı, boydan dolayı mı??
    İçinde bulundukları durumdan dolayı antremanda denedikleri, çalıştıkları birşeydir olabilir, oyunu okumakla, oyunu geriden kurmakla alakalı olabilir.

Tebrikler Galatasaray'a. Beraberlik bile bu şartlarda mükemmel sonuç. İnşallah ASY'de yener turlarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray müthiş bir skor aldı hemde 10 kişiyken,bu turu Galatasaray geçecektir.Tebrikler.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bülent Korkmaz maçtan sonra, maç öncesinde 10 kişi kalırsak ne yapacağımızı biliyorduk dedi. Kewell boyundan dolayı saha içerisinde stoper oynayacak tek elemandı. mehmet güven'in oyuna girmesi de çok güzel bir hamleydi.

Ama artık tecrübesiz de olsa Chelsea'nin istediği şu Semih Kaya'mızı görmenin zamanı geldi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Boy ile değerlendirmesi garip
    Futbolcu Bilgileri

Haftaya Semih Kaya stoper oynayacak, adım gibi eminim. Kewell belki B veya C planı olarak stopere geçti, işini de yaptı fakat bu riski 2. maçta alamayız. Sonuçta ileride çoğalmamızda gerekecek, bunu Kewell ile iyi yapıyoruz. Baros'ta dönecek 2. maç için, inşallah turu geçeceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ya buz gibi golü yedi , kırmızı kart çok agırdı belkide bilmiyorum tam olarak

hiçbir oyuncu antrenör'den büyük degildir , Lincoln aklını başına toplasın...

Bu macta Baros'u cok aradik. Onun takimimiz icin ne kadar önemli oldugunu bu macta bir kez daha anladik. Baros oynasaydi bu macta, mutlaka gol ya da goller bulurdu. Bundan eminim...

Kewell oyun zekasiyla stoper olarak oynadi. Sol acik hatta zaman zaman forvet bile oynayan Kewell'in stoper de hatasiz oynamasi, onun ne kadar büyük bir futbolcu, müthis bir profesyonel oldugunu kanitliyor.

Öbür macta Semih Kaya oynayacaktir kesinlikle. Ama Bülent korkmaz'in Trabzon macinda Semih'i oynayatacagini düsünmüyorum. Emre-Hakan oynarlar yine. Aslinda Yattara'ya önlem alabilmek icin, Hakan solda oynasa, Semih ortada oynasa cok iyi olur. Hem Hamburg macina hazir olur. Semih'i degerlendirme vakti gelmistir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Galatasaray ...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

GerginLik yaratmayaLım arkadaşLar..

Öncelikle Galatasarayımızı tebrik ediyorum..İyi futbol sergiLenemese biLe Ali Samiyene AvantajLı skor yakaLandı..

PozisyonLar konusuna geLincede Kırmızı pozisyonu bence kırmızıydı..Hatta arkadaşLarımLa maçı izLerken onLar sarı derken ben kırmızı dedim keşke oLmayaydı orasıda ayrı..

Gol pozisyonundada herkes ayağa fırLarken faul var dedim ve çıktı keşke çıkmasaydı ama faul var gibiydi bence..

TebrikLer GaLatasaray..Samiyende Tur geLir..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Acaba maçın özetini hangi kanal saat kaçta vericek bilen varmı arkadaşlar ?
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

GS TV de gösterdi anında
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Afyonkarahisar

@Taylan
    Lincoln'ü çıkarmasını bende anlamadım ilk başta fakat sonradan aklıma dank etti.Lincoln sarı kart sınırındaydı bu maçta.Kart görse rövanşta ondan yoksun kalacaktık.Ha bana sorarsan ikinci yarıya Ümit'le başlardım ben direk.İkinci golü atar ondan sonra alırdım Lincoln'ü oyundan..

Harry Harry Kewell

Quote Originally Posted by 03Gs1905 View Post
    @Taylan
    Lincoln'ü çıkarmasını bende anlamadım ilk başta fakat sonradan aklıma dank etti.Lincoln sarı kart sınırındaydı bu maçta.Kart görse rövanşta ondan yoksun kalacaktık.Ha bana sorarsan ikinci yarıya Ümit'le başlardım ben direk.İkinci golü atar ondan sonra alırdım Lincoln'ü oyundan..

Harry Harry Kewell
    Bu da olabilirdi.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri