1 ile 30 arası toplam 166 sonuç

Konu: Hamburg SV - Galatasaray | UEFA Kupası 4. Tur İlk Maçı

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dediklerinize katılıyorum ama ben farklı bir şey den bahsediyorum. 10 kiiş kaldıktan sonra NONDA çıksaydı daha iyi olurdu diye söylüyorum size. Stopere yine Kewell geçseydi bile Lincoln bence oyunda olmalıydı kontra-atak bile yapmakta zorlandık farklı şeyler bahsettiklerimiz Lincoln oyunda olsa daha iyi olurdu bence...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Taylan 5-0 olsa gol pozisyonları yakalasak herhalde iyi oynadık yenildik böyle oynayalım yenilelim derdin nasıl bir mantık bu...
    Sonuç beni de sevindiriyor ama bülent korkmaz beni deli etti yaptığı taktikle. tamamen geriye çekildi ve en etkili hücum silahlarından birini oyundan aldı neyse tartışmayalım artık benim görüşümdür bunlar kabul etmek zornda değilsiniz..
    Last edited by Nocna Mora : 12.Mart.2009 at 22:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri