1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yaptığın açıklama için teşekkür ederim.Senin araştırma alanında oyuncu özellikleri ne anlama geliyor diye açtığın bölümde kaleciler için gerekli özellikler yazan mesajda olan özelliklere baktım ve onları ekledim bir kalecide konsantrasyonda önemlidir benim gözümde ama ben senin yazdıklarına göre bir mukayese ettim.Ben yinede bire bir 19 verilecek bi yetenek ve herhangi iyi performans izlemedim Santciz'den

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Yaptığın açıklama için teşekkür ederim.Senin araştırma alanında oyuncu özellikleri ne anlama geliyor diye açtığın bölümde kaleciler için gerekli özellikler yazan mesajda olan özelliklere baktım ve onları ekledim bir kalecide konsantrasyonda önemlidir benim gözümde ama ben senin yazdıklarına göre bir mukayese ettim.Ben yinede bire bir 19 verilecek bi yetenek ve herhangi iyi performans izlemedim Santciz'den
    Kaleci'ye ozel olan ozelliklerin listesi aldiginiz liste. Yani sadece kaleciler icin onemli olan, diger oyuncular icin onemli olmayan ozellikler. Tabii kaleciler icin sadece bu ozellikler onemli diyemeyiz.

Oyun akisi icinde bire bir pozisyonlarda De Sanctis'in kurtardigi 5-6 tane 100%'luk pozisyon hatirliyorum, gozlerimin onune geliyor. Tabii bu demek degil ki bire-bir pozisyonlarda hic gol de yemedi. Sonucta De Sanctis bire bir pozisyonlarda rakibin kolay vurus yapmasini engelleyecek aci daraltma, vucudunu buyuterek kullanma gibi konularda cok cok iyi isler yapabilen bir oyuncu. Youtube'dan kurtarislarina bakarak bile her video'da 10 kurtaris'dan 3-4 tanesinin bire bir pozisyonlarda yapilmis kurtaris oldugunu gormek mumkun. Bu konuda teknigi iyi ama zamaninda cikisi yapabilecek hizinin varligi, rakip oyuncunun top teknigi, soguk kanliligi ve kaleciyi gecebilme becerisi de bire bir pozisyonlarda De Sanctis'in gol yeme ihtimalini degistirecektir. De Santics bire bir pozisyonlarda yapilmasi gereken hemen hemen herseyi yapabilecek kalecilik bilgisine sahip bir oyuncu. En azindan son 8 ayda boyle bir izlenim verdi.

Mesaj Yetkileri