1 ile 30 arası toplam 287 sonuç

Konu: Nannar ve eXcitinG`den TotaL Dominasyon [9.03]

Hybrid View

bende bursaspor ile şampiyon oldum tabi 4. senem kadroyu güçlendirdim. ancak gerçekten taktik güzel olmuş. çok büyük takımlarla oynarken çok fazla bastırıyorlar, ataga çıkamıyorum. özellikle şampiyonlar liginde. bo sorunu nasıl aşabilirim?

ve malesef ofsayttan ve faulden neredeyse her maç bir golüm iptal ediliyor. koskoca sigames fm 2007den beri şu sorunu çözmüyor ya ne diyeyim artık. her yamada maç motoru düzelecek diye bekliyoruz ancak sonuç yine fiyasko.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by stewie972 View Post
    bende bursaspor ile şampiyon oldum tabi 4. senem kadroyu güçlendirdim. ancak gerçekten taktik güzel olmuş. çok büyük takımlarla oynarken çok fazla bastırıyorlar, ataga çıkamıyorum. özellikle şampiyonlar liginde. bo sorunu nasıl aşabilirim?

ve malesef ofsayttan ve faulden neredeyse her maç bir golüm iptal ediliyor. koskoca sigames fm 2007den beri şu sorunu çözmüyor ya ne diyeyim artık. her yamada maç motoru düzelecek diye bekliyoruz ancak sonuç yine fiyasko.

Kendinden daha büyük takımLara karşı oynamak her zaman zordur. Zaten mantıken de onLarı ezmeyi bekLemek mantıksızLık oLur. Daha kontroLLü oynayıp buLduğunu atma yoLuna gitmen gerek. Ben Beşiktaş iLe Uefa kupasını kazandığımda çok çok iyi oynadığım sadece 2-3 maç hatırLıyorum, FinaL maçında biLe çok zor durumLara düşerek maçı 4-2 kazandım. Burda da sizin yetenekLEriniz önpLana çıkacaktır.

Diğer sorun ise yapacak birşey yok. Sigames yıLLardır çözemedi bunu seninde dediğin gibi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri