Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
Bence Bülent kaptan ile bu iş yürümez. İyi oyuncuydu anlarım saydı duyarım ama asla iyi bir hoca değil umarım oluır o başka mesela ama su an için yeterli değil, sadece motive etmekle olmuyor bu işler aynı şekilde Hagi'de iyi oyuncuydu ama o kadar iyi bir teknik direktör değil, ayrıca Bülent hoca çok tecrübesiz. Bazılarınız ne kadar çok arkandayız desede bence bu takımın zararına taktiksel olarak belirlediği bir şey yok bülent hoca'Nın skibbe sistemi ile oynuyor hala galatasaray hiç bir şey olmayacak bülent kaptan'dan sene sonu da büyük ihtimalle 4-5. bitireceğiz..
2 maçtır takip ediyorum hep Bülent hocayla bu işler olmaz diyosun da bunu neye göre söylüyosun merak ediyorum açıkçası. neden biliyo musun?

çünkü Bülent hocanın takımın başında sahaya çıktığı toplam maç 5, 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı, takıma şuan kim gelirse gelsin en fazla 4 galibiyet alabilirdi ki neden dersen çünkü yepyeni bir ortam, yepyeni bir taktik, oyun anlayışı, farklı sistem vs. diye devam eder bu ve sonuçta oynanan oyun ortada Skibbe'nin son 5-6 sıkıcı maçının üzerine adam gibi topu kontrol edebilen, defans olmamasına rağmen yine de mücadele edebilen bir takım var. Haa diyebilirsin Bülent hocanın ne katkısı var şuan takıma, tabi ki de hiçbir katkısı yok zaten olmasını da bekleme bak yukarıda yazdım toplam 5 maç olmuş bu yüzden işte...lütfen olaylara böyle bakmayın hele bir durun sezon sonu gelsin dediğin gibi 4-5. bitiririz o zaman bu eleştirileri yaparsın.

son olarak, Fatih hoca bu takımın başına geldiğinde az çok hepimiz geçmişte ne gibi başarısı vardı diye biliyorduk peki sonuç ne oldu yine az çok hepimiz biliyoruz. o zaman dediğim gibi biraz bekleyelim bakalım olur mu olmaz mı göreceğiz ama bu dediklerini söylebilmen için inan çok erken...

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Madem Lincoln'e ceza vereceksin, onu Istanbul'da birak. Yaninda oturtarak, ona ceza verecegini sanmak, büyük sacmaliktir. Isin düstü mü Lincoln'e alirsin oyuna, bakalim o adam nasil performans sergileyecek ondan sonra ? Onun yerine Mehmet Güven kazmasini oynatiyorsun, adamin tabi ki morali bozulur.
Hamburg macinda da oyundan cikarken elestirisi bu yüzdendi. Yerine aldigi adam Mehmet Güven oldugu icin ve Lincoln Mehmet'in takima katki saglayamayacagini bildigi icin sinirlendi. Hakli da adam
bana kalırsa Lincoln'u İstanbul'da bırakarak daha büyük hata yapardı çünkü bütün maç boyunca yanında oturtturdu ve şuan ne olursa olsun sana ihtiyacım yok dedi. ben Arda'nın yerine oyuna girer dememe rağmen girmedi ve bana kalırsa aklı başına geldi sanki. boşu boşuna gelmiş gibi oldu yani ben böyle düşünüyorum en azından.