Aslında bu husus sadece bu dönem yani bu sene denenmiş birşeydi ve bence hatalı bir yaklaşımdı.
Bütün takım genç olunca o gençler kendilerini daha iyi eğitecek diye birşey yok. Aksine bence takımda örnek almaları gereken isimlere ihtiyaçları var.
Mesela Arsenal takımıda çok genç ve kaliteli oyunculara sahip olmalarına rağmen bu gençleri bu sene onlara başarı kazandıramadı. Fakat bakınız Mancester Unt. da hem genç hem yaşlı oyuncuları bir arada tutarak hem gençlerin eğitimini daha iyi yapıyor hemde yarışmacılık hedefinden uzaklaşmıyor.

Ben ilk yarı boyunca bunu çok yazdım. Ve Mustafa Meteertem'in de bu yazıları takip ettiğini biliyorum. Daha önce yorum bölümlerinde karşılıklı dialoglar kurmuştuk.
Ve görüyoruz ki fikirlerimiz uyuşmuş olacak 2. yarı itibariyle nispeten tecrübeli oyuncu transferleri yapıldı. Mesela 32 yaşında ki Tamer Tuna ve 26 yaşlarında ki Ferdi...

Bir dönem daha bekleyelim eğer önümüzde ki yılda aynı uygulama devam ederse bunu Perpetua'ya iletirim. O da fikir birliğine varırsa gerekli düzenlemeleri yaparız. Saygılar