1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

sanırım yukarıdaki yazı ile fenerbahçe platformundaki tartışmaya takıldığın anlaşılıyor...

yukarıda ne yazdığım açık bir daha zahmet ederseniz okursanız..

sizin üst liglerden alt liglere geçilmiyor....dikkat edilmiyor cümlen üzerine..

alt liglerinde titizlikle incelendiğini anlatmaya çalıştık..

ve yapılan hatalara eksiklerimize rağmen elimizden geldiğince bunun için özen gösterildiğini yazdım..

araştırmalarımız alt ligi izleyen başta Burak kardeşim Murat erol hakan ve diğer arkadaşlar ve benim çalışmalarımız futbol bilgimiz sana yetersiz geliyor olabilir belki ama bu işle uğraşılmıyor..üst lig takip edilip alt lige sıra gelmiyor ifadelerin gerçeği yansıtmıyor...

kaç maç izlediğimizi futbolu bildiğimizi göstermek için değil..bu işe önem verdiğmizi göstermek için yazdım...

sana değersiz önemsiz gelebilir..futbol konusunda ki bilgim senin engin dünya görüşünle ve futbol konusundaki bilgilerinle boy ölçüşecek gibi olmayabilir..

ama emin ol ki türkiye alt liglerinide elimizden geldiğince inceliyoruz izliyoruz uğraşıyoruz...beğenmeye bilirsin yetersiz diyebilirsin..

ne işi var bu futbol cahilinin araştırmaylada diyebilirsin inan bunlar bana dokunmaz ...

ama uğraşılmıyor dersen o zaman haksızlık ediyorsun bize derim...

bu arada yazılarında söylediğim gibi yapılmadı anlatmaktan sizlere dilimde tüy bitti gibi sanki bizim amirimizmişsin gibi cümlelerin içinde ...senin yazdıklarını okurum incelerim üzerine düşünürüm ama kendi bildiğim doğruyu yaparım haberin olsun...iistesemde istemesemde sen burada görüşlerini söyleyeceğim diyorsunya...

bende diyorum ki sende istesende istemesende benim araştırdığım takımı benim görüşlerimle izlenim ve araştırmalarımla izleyeceksin ben her türlü eleştiriyi üzerinde düşünürüm ama en sonunda kendi doğrumu yaparım...ha Ersoy sen bu Bank asyayı iyi yorumlayamıyorsun beceremiyorsun futbol bilgin yetersiz takım araştırmasıyla uğraşmıyorsun derler ekip şefleri çekilirim araştırmadan o kadar basit......ne ben seni bu konuda tutabilirim bu arada nede sen beni...

açıkcası bende senin araştırma üzerine yazdıklarınla hiç ilgilenmiyorum ktıpkı senin de benim düşüncelerimle ilgilenmediğin gibi..

sana kaç maç izliyorsun diyede sormadım bananre ..ne biliyorsan göster kardeşim dedim...Sadece manisa için kaç kişi yorum yapmış kaçtane bilgi aktarılmış..bütün bunlar hiç yokmuş gibi konuşacağına gir ve bildiklerini aktar..bizde öğrenelim ...

alt liglerle araştırılmıyormu..eksikleri söylemektir senin yapacağın onları söyle dedim...
    bu arada sana takıntım niye olacak niye yani. ama bak fenerbahçe bölümünde de yazdım..

diyorsunki "ardaya 148 ca hakarettir"..

şimdi başımızda kahya elinde sopa istediğin gibi laf sok ama cevap verincede hırçınlaş..

türk futbolunun yetiştirdiği nadide yeteneğe hak ettiği için dünyanın en değerli 25 civarında oyuncunun aldığı değerde bir değer verelim sen araştırmacıya Ardaya hakarettir yaz...

Guiza için indirimler yapıldı ..compusure düşürüldü diyelim sen bunu dalgaya al..
    compusure düşük süper bir forvet ..desemde yani. inanma...bilmem ne..

lütfen yaptıklarını sorgula..buradaki insanlar benden daha sakin ve sana hakettiğin gibi davranmıyor daha kibarlar..ama bak bana ben öyle dalga geçmelere iğnelemelere sataşmalara papuç bırakmam sevgili kardeşim...
    Last edited by OMANA : 17.Mart.2009 at 21:27
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Mesaj Yetkileri