1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O zaman daha üsLupLu biçimde yazıcaksın.

İkimizin ortak bir noktası var. Ben diyorum ki profiLLer iyi oLmamış, abartıLı oLmuş, inceLeme istediğim gibi değiL, ama senin kadar yaygara koparmıyorum. Diyorum ki birde oynayarak denerim, ya da işte daha derin inceLerim bakaLım cidden yine öyLemi. GeLipte burda isyan etmiyorum. Sen bu oyunu para verip aLıyorsan ben 5 yıLdır para verip aLıyorum. 11 yıLdır oynuyorum.

Sadece insanLar nerde nasıL ve ne zaman konuşacağını biLmeLi. Yoksa provakatör de oLursun, herşey oLursun. O zamanda senin birşey demeye hakkın kaLmaz. NasıL sana göre araştırmacıLarın sana birşey demeye hakkı yok, bu konuda da bana birşey demeye senin hakkın yok bence..

BiLmem anLatabiLdim mi..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    O zaman daha üsLupLu biçimde yazıcaksın.

İkimizin ortak bir noktası var. Ben diyorum ki profiLLer iyi oLmamış, abartıLı oLmuş, inceLeme istediğim gibi değiL, ama senin kadar yaygara koparmıyorum. Diyorum ki birde oynayarak denerim, ya da işte daha derin inceLerim bakaLım cidden yine öyLemi. GeLipte burda isyan etmiyorum. Sen bu oyunu para verip aLıyorsan ben 5 yıLdır para verip aLıyorum. 11 yıLdır oynuyorum.

Sadece insanLar nerde nasıL ve ne zaman konuşacağını biLmeLi. Yoksa provakatör de oLursun, herşey oLursun. O zamanda senin birşey demeye hakkın kaLmaz. NasıL sana göre araştırmacıLarın sana birşey demeye hakkı yok, bu konuda da bana birşey demeye senin hakkın yok bence..

BiLmem anLatabiLdim mi..
    Bana O zaman daha üsLupLu biçimde yazıcaksın.Tarzında emir kipinde cümlelerle konuşursanız benimde bu konuda size söyleyecek çok şeyim olur.Ben araştırmacıların bana birşey demeye hakkı yok falan demedim bunuda siz yazdınız.

Bu oyunu 11 yıldır oynamanız beni hiç ilgilendirmediği gibi isyan edip etmeme tarzınızda pek dikkatimi çekmiyor şuanda,kaldıki ben isyan etmiyorum ama sizin istediğiniz kafanızdaki eleştiri yapısına göre eleştirilmek her zaman için tek istediğiniz bu.Ben biraz düşündüğünüz tarzın dışına çıkınca hemen provakatöründen tutunda herşey olabilme potansiyelli bir insan şekline sokuyorsunuz.İşte bu yüzden sizle konuşulmuyor,uzlaşmacı taraflarınız olsa dahi köreltici tavırlarınızla bazı şeyleri sus pus edip rafa kaldırmak adet olmuş.

Bugüne kadar size üslubunuz yüzünden rahatsız edici konuşmalarınız yüzünden ben sizin yazdığınız tarzda emir kipinde bir cümle kurdummu? Yada kurarmıyım? Bence hayır buna gerek yok.Uyarınında sizin tarafınızda olan şekli sizin yaptığınız gibiyse eleştiriyle,uyarıların entegre kavramlar olduğunu,ikisinin farklı şekilde kullanılamayacağını bilmeniz gerekir.

Ben oynarım,oynadıktan sonra yine yazarım iyi yönleri için tebrik eder,kötü yada eksik tarafları için kafamdan geçenleri gerekli şekillerde yazarım.

Bilmem anlatabildim mi?

Mesaj Yetkileri