1 ile 30 arası toplam 209 sonuç

Konu: Galatasaray - Hamburg SV | UEFA Kupası 4. Tur 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın da bu maçta oynamak için çok istekli olan Arda'yı ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.
    Böyle birşeyi Galatasaray tribünlerinin bağırdığı Lincoln yaparmıydı çok merak ediyorum. Bu takımın yıldızı ARDA dememden bunu kastediyodum işte. Ama hala değerini anlayamadı tribünler.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Böyle birşeyi Galatasaray tribünlerinin bağırdığı Lincoln yaparmıydı çok merak ediyorum. Bu takımın yıldızı ARDA dememden bunu kastediyodum işte. Ama hala değerini anlayamadı tribünler.
    Arda ile Lincoln bir biçilemez zaten. Arda'yı artık tamamen Galatasaray'lı olarak kabul ediyor tribünler. Lincoln'ü daha bir önemsiyorlar, daha bir yıldız olarak görüyorlar.

Benim de anlamadığım nokta bu zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tribünler nasıl degerini bilmiyormuş ? Galatasaray Taraftarı için Arda tektir. Her futbolcuya sevgi gösterisi yapılır; Arda'ya en kralı yapılır...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Tribünler nasıl degerini bilmiyormuş ? Galatasaray Taraftarı için Arda tektir. Her futbolcuya sevgi gösterisi yapılır; Arda'ya en kralı yapılır...
    Emre, Lincoln geçen sene yatarken herkes yine Lincoooln Lincooolln diye bağırıyodu. Bu sene Lincoln biraz bişeyler yaptı yine başlandı Lincooooln lincoooln. Arda hiçbir zaman onun kadar değerli olmadı. Haa seviyolar Ardayı ama sevmek ayrı birşeydir takımın yıldızı olarak görme ayrı.

Emre, Lincoln geçen sene yatarken herkes yine Lincoooln Lincooolln diye bağırıyodu. Bu sene Lincoln biraz bişeyler yaptı yine başlandı Lincooooln lincoooln. Arda hiçbir zaman onun kadar değerli olmadı. Haa seviyolar Ardayı ama sevmek ayrı birşeydir takımın yıldızı olarak görme ayrı.
    Arkadaşım yanlış anlama ama Galatasaray taraftarından daha iyi mi bileceksin neyin ne olduğunu ? Ortamın içinde bulunmadıysan, o heyecanı yaşamadıysan veya ne bileyim internet aleminde de Galatasaray ortamı içinde değilsen bunu bilemezsin, o yüzden yanılıyorsun bence.

Arda bu takımın en büyük yıldızıdır, göz bebeğidir, baş tacıdır. Çünkü o Galatasaraylı !
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Mesaj Yetkileri