1 ile 30 arası toplam 209 sonuç

Konu: Galatasaray - Hamburg SV | UEFA Kupası 4. Tur 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tur atladıkça birilerinin yüreği hopluyordu. Ya olursa diye . Şimdi onlar için sevinme zamanı . . .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arda, Hamburg maçının ardından "Final Fenerbahçe Stadı'nda diye insanların kalbine inecekti" dedi.

"GOLLERİN ARKA ARKAYA GELMESİ BİZİ YIKTI"

Galatasarayımızın yıldız futbolcusu Arda Turan, maç sonrası yaptığı açıklamada "Taraftardan özür diliyoruz" dedi.
    Oldukça ağlamaklı bir ifadesi olan ve çok üzgün olan Arda, "Zor zamanlarda karakterli oyuncular olmak zorundayız. Taraftardan özür diliyoruz. Tüm mücadelemizi verdik. Kötü goller yedik. Futbolda Avrupalılar hatayı affetmiyor, bulduklarını atıyor. Böyle elenmek üzücü. Özellikle 2-0'dan 3-2'ye gelmesi. Söyleyeceğim çok az şey var. Herşey klasik cümle olacak. Kaybettik, üzgünüz, yapacak birşey yok... Taraftarımıza UEFA Kupası'nı hediye vermek istedik ama olmadı" dedi.

Arda, finalin Fenerbahçe'nin stadında oynanacak olmasıyla ilgili olarak "Keşke herkes bizi destekleseydi. Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar... Final Fenerbahçe Stadı'nda diye insanların kalbine inecekti. Bu kadar sıkıntı ve korku vermeye gerek yoktu. Bizim için önemli olan Türkiye'nin başarılı olması. Taraftarımızdan özür diliyoruz" dedi.

Arda, sakat olması ve maçta son anda oynaması ile ilgili, "Biz her zaman fedakarlığa hazırız. Sabah yüremiyordum. Keşke oynamasaydım da takım turu geçseydi. Yanlış birşey söyleyip insanları üzmek istemiyorum" şeklinde sözlerini sürdürdü.

Arda son olarak da, "Guerrero'nun vurdugu top gol olunca yıkıldım. Sonuçta yeni oynayan arkadaşlarımız da var.. Stopersiz, sol beksiz oynuyoruz.. Kalan oyuncularla oynamaya çalışıyoruz. Zaman zaman biz de onlara yardım etmeye çalışırken sıkıntı çekiyoruz. Böyle kritik anlarda tecrübesizlikler gol oluyor" diyerek sözlerini tamamladı.
    Kaynak: Webaslan.com
    Last edited by Nedvedmania : 20.Mart.2009 at 13:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Tur atladıkça birilerinin yüreği hopluyordu. Ya olursa diye . Şimdi onlar için sevinme zamanı . . .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arda, Hamburg maçının ardından "Final Fenerbahçe Stadı'nda diye insanların kalbine inecekti" dedi..

şunLarı görünce ohh iyi oLdu demek geLiyor içimden ama neyse..

BaşarısızLığı örtmek için güzel bahaneLer bunLar..

Kimse neden 2 -0 dan 3 -2 oLdu diye sormazken herkes Fenerbahçeyi konuşsun dursun

detek verdik diye bizi eLeştirceğinize bundan öncesine gideLim tekrar yazmıyorum mesajımı okuyun

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    YapıLanı kesinLikLe savunmuyorum ama bunLar çok normaL ve oLacakdır..

Tıpkı Rusyada Cska maçında Cska bayrağının yanına GaLatasaray bayrağı konuLduğu gibi..

Tıpkı Avrupa maçLarında istersen dost oLaLım FenerbahçeLi y.... diyen taraftar gibi..

Tıpkı sizLerin msn de yazdığı SaLdır Cska Hadi İnter Hadi CheLsea gi bi

Tıpkı İngiLteredeki CheLsea maçından sonra dışarıya çıkıp CheLsea diye bağıran GaLatasaray taraftarı gibi..

Onun için hiçbirşeyi burda çaptırmayın

geLeyim maç konusuna GaLatasarayın turu geçmesini Kadıköyde finaL oynamasını sonuna kadar istiyordum..Ama Son dakikaLarı çıkaramayan o yuncuLarı oyunda tutmanın hiçbir mantığı yok..Arda bitmiş haLen daha oyunda..Barış bitmiş oyunda Sabri ( Dinamo ) dışarda..Her zaman skor değiştirebiLecek LincoLn dışarda..KeweLL son dakikaLarda defansta.. Ne oLdu LingoLn'e bi anda ısLık manyağı oLdu..BunLarın tek bir açıkLaması var bence GaLatasarayda böLünme oLacak..Bülent Korkmaz ve yıLdızLar diye!
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sana birşey diyenmi var ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sana birşey diyenmi var ?

Senin mesajına aLıtnı yapmam seni hedef aLmam anLamına geLdiyse yanLış anLadın

Arda'nın açıkLamasına yapıLmış bir aLıntı bu
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri