Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne oLur ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Bursaspor Kazanır

    16 59.26%
  • Berabere Biter

    3 11.11%
  • Fenerbahçe Kazanır

    8 29.63%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 73 arası toplam 73 sonuç

Konu: Bursaspor - Fenerbahçe [ TSL 25. Hafta ]

  1. #61

    Default

    Gecen haftanin kopyasi bir mac oldu. Tek fark, Bursa'nin 3 puani almasi, Kocaelispor'un o basarili futboluna ragmen sadece 1 puan alabilmesi.

    Fenerbahce ayni hatayi son 2 macta üst üste yapti. Futbolcularin ve teknik heyetin hatalardan ders cikarmadiklari belli. Istikrarsizlik, disiplinsizlik, konsantrasyon eksikligi ve futbolcularin yetersizliligi bu basarisizligi olusturan faktörlerdir. Yönetim devre arasinda gencleri takima katti, iyi de etti. Ama sampiyonlugu orada biraktilar bence. Orta sahanin bu kadar SOS verdigi ortam da sen bir tane orta saha futbolcusu almazsan, sonun böyle olur iste.

    Sezon sonunda Aragones yollanir, Aziz Yildirim baska birisini basa gecirir. Yine taraftarlarin gözünü boyamak amaciyla 1-2 yildiz oyuncu alir, hersey unutulur, ortam güllik gülistanliga döner. Son seneler de bu hep böyle oluyor cünkü.
    Aziz Yildirim hicbir zaman sucu kendisinde kabullenmiyor, hep baskasinda hatayi buluyor. Sorun da burada zaten, Fenerbahce'de ki zihniyette sorun var.

    Bursaspor cok iyi oynadi, rakibinin hatalarini iyi degerlendirdi. Bu oyunun karsiligi 3 puan olmaliydi, onu da basardilar. Tebrik ediyorum Bursaspor'u.

    Sercan Yildirim ise harika oynadi bu macta, cok büyük gelecek vaadediyor.
    Bugün Feneri cok zor duruma düsürdü, mükemmel oynadi.
    Keske bize gelse. =)

  2. #62

    Default

    Cumadan cumaya ne değişmiş,hiçbirşey.Kocaeli maçının kopyası.

    İçimde hala bu sezonla ilgili umut kırıntıları var,fakat bu sezon gelecek mucizevi bir şampiyonluk sorunların önünü kapatacaksa hiç gelmesin.Önümüzdeki sezonların kazanılması için bu sezonun kaybedilmesine razıyım.Fakat bu sene Avrupa Ligi'ne kesinlikle katılmamız lazım.

    Kızgın veya üzgün değiliz.Bu taraftar bundan daha kötü günleri de gördü.Sigma'dan 7 yerken de,ŞL'de 0 çekerken de,Denizli'de kaybedilen şampiyonlukta da Sevdamız çubukluya dedik,hep destek tam destek dedik.Bu böyle sürecek,böyle biline

    Bir sözüm de futbol ordinaryusu yönetimimize,(gerçi çok iyi anlıyorlar futboldan benim ne haddime ama yinede hatırlatmak amaçlı)

    Kaybolan ruhumuzun son emaresine sahip çıkılmalı,oynadığı formanın ruhuyla bütünleşen,yüreğiyle oynayan Lugano ile sözleşme imzalanmalı.

  3. #63
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Kimse Fenerbahçe formasından büyük değildir, kimseye yalvarmamalı Fenerbahçe gelmesi için ya da kalması için. Şampiyonlar Ligi'ne kalamamış bir takıma da ne büyük oyuncu getirebilirsin ne de elindekileri tutabilirsin. Bu sezon kupayı da sayarsak önümüzde 3 derbi kaldı. Bu 3 maçta kupayı kazanıp diğer ikisini kaybetmezsek bu sezonu başarılı sayacağım.

    Tarihinin en kötü sezonunu geçirirken kupa kazanmış oluruz, fena mı? 1-2 maç akıllı oynamış olsak ŞL şansımız bile devam ederdi. Gerçi bilemiyoruz, bu hafta diğer rakipler de kaybeder, yine zoraki bir yarışta kalır mıyız ama Sivas-Beşiktaş maçı berabere de bitse bu haftanın kaybedeni onlar olmayacak. Trabzon da kötü gidişe bir yerde dur der ve ilk 3 bu takımdan oluşur. Kupa'da finale kalırsak ligi de 5. sırada tamamlarız diye düşünüyorum.

    Şu saatten sonra Fenerbahçe'nin tek yapacağı, Sivasspor'un şampiyonluk yolunda rakipleriyle oynayacağı maçlardan Sivas lehine iyi sonuçlar alıp Sivas'ın şampiyon olmasını sağlamak, bir de kupa.

    Seçim var, Aziz Yıldırım girdiğinde yine kazanacaktır, bu şekilde düşünüp revizyonu seçim sonuna bırakmasın, nasılsa başkanlığa devam edecek, şimdiden başlasın ve takımda işe yaramayan 7-8 oyuncu gönderilsin. Devre arası Sercan için çok para istiyor diye vazgeçmişti Fenerbahçe, aynen Özer için de. Bu 2 oyuncuyla da hemen anlaşılmalı, o kadar paramız var deniyor, verin Sercan'a verin Özer'e verin Lugano'ya. Neden Deivid'e, Elçuk'a vermek için acele ediyorsunuz ki.

    Bir de ben Semih'te, bu Güiza 1 gol daha atarsa ben bir daha asla forma giyemem havası sezdim. Müsait pozisyonlarda topu çıkarmadı Güiza'ya. İnşallah yanlış hissetmişimdir ama dün sahanın en kötüsüydü Semih, yakışmadı.

    Bursaspor'u da tebrik ederim, penaltı ucuz bir karardı bana göre ama ha 1 puan almışsın ha 0. Kazanamadıktan sonra önemi yok, erken gol bulup sonra da kaleye gitmezsen ve bunu 1 kere yaşadıktan sonra yine aynısını yaparsan elbette yenilirsin. 2 haftadır rakiplere hediye ediyoruz adeta, erken gol bize yaramıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

  4. #64
    Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,597

    Default

    Tebrikler Bursaspora Bir Puan Bekliyordum 3 Puanı Aldılar Sercan Gerçekten İyi Futbol Oynadı Yalnız Penaltı Penaltı Değil Ama Sonuçta Bursaspor 3 Puanı Aldı Tebrik Ederim

  5. #65
    Nesil
    2003
    Yer
    Bursa
    Yaş
    43
    Mesajlar
    7,182

    Default

    Guiza nın pozisyonuna goL de veriLse, veriLmesede kimse birşey diyemezdi ama penaLtı pozisyonu tam bir rezaLet. Zaten hakem daha Sercan düşmeden çaLdı penaLtıyı.

    FB Li arkadaşLarda kötü oyundan doLAyı zaten ona isyan biLe etmiyorLar. Bursa maçı iLe beraber Fenerbahçe Ligde 7. mağLubiyetini aLdı. YıLLar sonra iLk defa bu kadar çok yeniLdiğini görüyorum bu takımın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

  6. #66
    Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa
    Yaş
    36
    Mesajlar
    1,617

    Default

    Maç için verdiğim 22 liraya üzülmedim de geldiğimiz duruma üzüldüm...Bursa müthisti taraftarlar atmosfer tebrik ediyorum sehrimin takımını...

  7. #67
    Nesil
    2005
    Yer
    Samsun
    Mesajlar
    5,498

    Default

    yok artık ya mesajımın siLinme sebebi nedir ? kendi takımımı biLe eLeştiremiyorum :S
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

  8. #68
    Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye
    Mesajlar
    7,898

    Default

    Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    yok artık ya mesajımın siLinme sebebi nedir ? kendi takımımı biLe eLeştiremiyorum :S
    Eleştiri bu oyuncuya mal başkasına defol git gibi forum seviyesini düşürecek yazılar değildir. Burası ringonun ahırı değil.

  9. #69
    Nesil
    2005
    Yer
    Samsun
    Mesajlar
    5,498

    Default

    Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Eleştiri bu oyuncuya mal başkasına defol git gibi forum seviyesini düşürecek yazılar değildir. Burası ringonun ahırı değil.


    Vayyy canına bundan önce Defol Git yazarken hiç sorun yokdu

    Dingonun ahırı oLmadığını bizde biLiyoruz .. O zaman sende forumu iyice gez daha neLer göreceksin dikkat et etmen gerektiği yerLere dikkat et sadece bana değiL
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

  10. #70
    Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye
    Mesajlar
    7,898

    Default

    Forumun bir seviyesi vardır. Ben bu alanda yetkiliyken böyleydi. Tekrar yetki verildi yine böyle. Beğenmiyorsan yazmazsın.

    Sana göre forumun seviyesiz olması için küfürlerin havada uçması gerekir bana göre altıboş, argo, hakarete varan şeyler forumun seviyesini düşürür. Bu seviye bizim için ne anlama geliyorsa onun göstergesidir.

    Ahmet'te yazsa böyledir, Mehmet'te yazsa böyledir, sende yazarsan bu böyle olacaktır. Biraz öncede bir yönetici mesajını sildim. Bu yönetici için admin içinde geçerlidir.

    Hem bu alanda olsun hemde başka alanlarda olsun. Forum seviyesini düşürdüğüne inandığınız mesajları rapor ediniz. Gördüğümüze zaten müdahale ediyoruz göremediğimizde de siz yardımcı olun.

    Bu dakikadan sonrada bu konuyla ilgili problemin var ise adminlerle iletişime geçebilirsin. Konudan sapan mesajlar silinecektir.

  11. #71
    Nesil
    2005
    Yer
    Samsun
    Mesajlar
    5,498

    Default

    TebrikLer Bursaspor
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

  12. #72
    Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34
    Yaş
    32
    Mesajlar
    3,543

    Default

    Bu takımda revizyon şart.Ama yönetimin tavrına bakarsak seneyede aynı tas aynı hamam.

  13. #73
    Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34
    Mesajlar
    13,628

    Default

    Tebrik ediyorum Bursaspor'u galibiyetlerinden dolayı.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •