1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Uğur nerdeyse 1 yılı aşkın süredir topa ayağını değdirmedi. Özelliklerinde nasıl artış olmasını bekliyosunki ? Sakatlık sonrası futbola dönüp dönemeyeceği bile belli değil. Performansı zaten ayrı bir muamma
    ne alakası var yetenek ölüyor mu?Uğur diz kapağı kırıldı diye markaj yapmasını mı unuttu?

Ayrıca uğur futbola dönüyor takımla çalışmalarada başladı..

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    ne alakası var yetenek ölüyor mu?Uğur diz kapağı kırıldı diye markaj yapmasını mı unuttu?

onuralp artık şu taraftarlıktan vazgeçte azcık gerçekci objektif yorumlara geç

1 senedir oynamayan bir oyuncu için yükselme istemene artık hepimiz pes diyoruz pes...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    onuralp artık şu taraftarlıktan vazgeçte azcık gerçekci objektif yorumlara geç

1 senedir oynamayan bir oyuncu için yükselme istemene artık hepimiz pes diyoruz pes...
    1 senedir gol atamayan oyuncunun özellikleri düşmemesini istiyonuz ya..?
    Artmasını isteyince mi fanatiklik oluyor.?

U.uçar evet oynamıyor hala ama oynadığı dönemde markaj özelliği çok iyi gözüktü bana..Hatta Kayserideyken Ardaya adım attırmamıştı..Oyuncuya yapışması felan çok iyi.Tutturmuşunuz sakatlık sakatlık eduardoda 1 sene oynamadı şimdi 120 ca 125 pa mı yapıldı veya arsenal forumlarında biri eduardonun şu özelliği düşük dese adam senedir top oynamamış cevabımı verilecek..

İzlediğim uğurun markaş özelliği yeterli değil diyorum..Uğur son haftalarda harika oynuyor markaj artmalı mı dedim..?

Bu kadar saçmalık olmaz..Kendinize gelin bence..
    Last edited by Onurap : 22.Mart.2009 at 02:19

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Onurap View Post

markaj yapmasını unutmadı da sen Uğur'un markajını arttırılmasını gerektiren bir neden söylememişsin. Söyleyecek nedenin yok çünkü adam 1 senedir topa dokunmuyor. Takımla çalışmaya başlasa bile ne olacak?

Fm'de bile bir oyuncu sakatlanınca özelliklerinde düşme yaşanıyor ve bir müddet geçtikten sonra yerine geliyor. Sen ise sakatlıktan çıkar çıkmaz markajının arttırılmasını istiyorsun. Asıl sana ne alaka diye sormamız lazım.

Mesaj Yetkileri