Quote Originally Posted by mkkadi View Post
Niye fanatiklik. Çünkü CA nedemek, oyuncunun kalitesi değil mi? Eee türkiye liginde ki en kaliteli oyuncular GSda değil mi? O zmn CA olarak en yüksek GS olmalı bana göre.

GS başarılı olamadı diyorsun ben de diyorum ki o takım tam kadro neler yapabildiğini gösterdi. En iyi ihtimalle 7 oyuncusu sürekli sakat oldu. Bi ara 12 sakat vardı.

Tüm bunlara rağmen Avrupa da oynanan oyun ortada. Bu maçları kötüleyemezsin. Deplasmandlar da bile oynanan oyun ortada. Ligde başarılı olamamasının sebeplerini istersen Teknik Direktör de, istersen oyuncular maç seçiyor de, istersen deplasmana gitmiyorlar de. Ne dersen de ama kalitesizlik deme. Sen kalitesiz dersen ben de derim ki sende fanatiklik var, gözün baoyanmiş bi şeyleri göremiyorsun.

Şimdi geçen 3 yıl boyunca en kaliteli takım kimde idi? (2005-2008) Fenerbahçe de değil miydi? O 3 yılın 2sinde kim şaöpiyon oldu. GS ama kalite de fener üstteydi. Fener şampiyon olamadı düşürelim. Ama o dönemde fener çeyrek final oynadı ki. Senin için demiyorum o dönem fener başlığında istenilenleri unutmamak lazım. O zmn da fenerın mesaj sayısı daha fazlaydı.

İnşallah ne demek istediğimi anlamışsındır..
Bak yanlış anlıyorsun yada ben yanlış anlatıyorum...En kaliteli oyuncular Galatasarayda bu yüzden CA sı fazla diyorsun değerli kardeşim..

Peki bu kaliteli oyuncular bunu gösterebildilermi...

Srence mevcut değerleri gösterdiler bence gösteremedliler..Ama ben diyorumki Glatasaray daha Yamanın en iyi takımı olmanın hakkını versinde ondan sonra artış istenilsin...

Benim mevcut araştırmaya da eleştirilerim var yok demiyorum...ama asıl anlamadığım FM nin en iyi takımı Lig 4. cüsü ama hala üstüne birde artış isteniliyor..hemde ayağına bile top değmeyen adamlara...

Allah aşkına Ben Fenerde oynadığı dönemde Kemal İçin artış istesem...ne derdiniz...