Originally Posted by
mkkadi
Tmm abi seni anladım. Fanatiklik o an için söylediğim bir şeydi. Sen daha çok GSda artış istenilmesini anlamıyorum demişsin. Ama şunu kastetmediysen GS CA olarak Geriye düşmeli BJKden falan yanlış anlaşılma için kusura bakma. Ancak tekrar ediyorum GS şu an kadro olarak tekrar ediyorum kadro olarak Türkiyenin en kaliteli takımı değil diyen bana göre fanatiklik ediyordur..
aynen aynen...bence Fenerbahçe kadrosunu eritti Tuncay gibi Aurelo gibi iyi oyuncuları kaybederken yerine aldığı oyuncular bu eksikleri dolduramadılar..takım kalitesinin düştüğü ortada bu arada Glatasaray iki riskli transfer yaptı birin baroş diğeri Kewell çünkü bu iki eski yıldız sönüp gidebilirdi de galatasarayda ama aşı tuttu ..Lincolnde toparlayınca takım kadrosu değeri arttı...buda FM ye yansıtıldı..
tabi bazı oyuncularda yanlış yapıldığı oldu ..onları belirtiriz..ama
bu kadro daha bunun hakkını versin istiyorum ...eğer FM de türkiyenin en iyi takımı 4. sırada ise eğer türkiye kupasından elenmişse eğer Hamburg gibi kendi tarihine ve gücüne yaklşamayan bir takım dan elenmişse ...ondan sonra bu oyuncular için artış istenilioyorsa insaf edin edin diyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ha bak bişey daha ekleyim
biri türkiyenin ciddi bir haber gazetesinden
ötekisi ciddi bir spor gazetesinden
birinde diyorki.. Hamburg bozgunu sonrası, Nonda, Linderoth, De Sanctis, Ümit Karan, Lincoln, Emre Aşık, Serkan Çalık ve Hasan Şaş ile yollar ayrılabilir.
diğerinde diyorki : Bu doğrultuda Colin Kazım, Josico, Maldonado, İlhan Parlak, Gürhan, Can Arat, Yasin gibi futbolcuların takımdan gönderilmesi kesinleşti.
hakikaten iki haberde umarım gerçekleşir...bu oyuncuları kaç senedir izliyoruz Galatasarayda Fenerbahçede iki büyük takım ve artık yeni oyuncular..hırsılı ateşli oyuncular potansiyelli oyuncular istiyorum..
Bence galatasarayınde Fenerbahçeninde böyle bir revizyona gerçekten ihtiyacı var...
ben gerçekten iki takımın kadrosundan da fena halde sıkıldım yeni oyuncular görmek istiyorum sizler istemiyormusunuz...
Last edited by OMANA : 22.Mart.2009 at 18:07
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali