1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Tmm abi seni anladım. Fanatiklik o an için söylediğim bir şeydi. Sen daha çok GSda artış istenilmesini anlamıyorum demişsin. Ama şunu kastetmediysen GS CA olarak Geriye düşmeli BJKden falan yanlış anlaşılma için kusura bakma. Ancak tekrar ediyorum GS şu an kadro olarak tekrar ediyorum kadro olarak Türkiyenin en kaliteli takımı değil diyen bana göre fanatiklik ediyordur..

aynen aynen...bence Fenerbahçe kadrosunu eritti Tuncay gibi Aurelo gibi iyi oyuncuları kaybederken yerine aldığı oyuncular bu eksikleri dolduramadılar..takım kalitesinin düştüğü ortada bu arada Glatasaray iki riskli transfer yaptı birin baroş diğeri Kewell çünkü bu iki eski yıldız sönüp gidebilirdi de galatasarayda ama aşı tuttu ..Lincolnde toparlayınca takım kadrosu değeri arttı...buda FM ye yansıtıldı..

tabi bazı oyuncularda yanlış yapıldığı oldu ..onları belirtiriz..ama

bu kadro daha bunun hakkını versin istiyorum ...eğer FM de türkiyenin en iyi takımı 4. sırada ise eğer türkiye kupasından elenmişse eğer Hamburg gibi kendi tarihine ve gücüne yaklşamayan bir takım dan elenmişse ...ondan sonra bu oyuncular için artış istenilioyorsa insaf edin edin diyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ha bak bişey daha ekleyim

biri türkiyenin ciddi bir haber gazetesinden

ötekisi ciddi bir spor gazetesinden

birinde diyorki.. Hamburg bozgunu sonrası, Nonda, Linderoth, De Sanctis, Ümit Karan, Lincoln, Emre Aşık, Serkan Çalık ve Hasan Şaş ile yollar ayrılabilir.

diğerinde diyorki : Bu doğrultuda Colin Kazım, Josico, Maldonado, İlhan Parlak, Gürhan, Can Arat, Yasin gibi futbolcuların takımdan gönderilmesi kesinleşti.

hakikaten iki haberde umarım gerçekleşir...bu oyuncuları kaç senedir izliyoruz Galatasarayda Fenerbahçede iki büyük takım ve artık yeni oyuncular..hırsılı ateşli oyuncular potansiyelli oyuncular istiyorum..

Bence galatasarayınde Fenerbahçeninde böyle bir revizyona gerçekten ihtiyacı var...

ben gerçekten iki takımın kadrosundan da fena halde sıkıldım yeni oyuncular görmek istiyorum sizler istemiyormusunuz...
    Last edited by OMANA : 22.Mart.2009 at 18:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Quote Originally Posted by OMANA View Post

ha bak bişey daha ekleyim

biri türkiyenin ciddi bir haber gazetesinden

ötekisi ciddi bir spor gazetesinden

birinde diyorki.. Hamburg bozgunu sonrası, Nonda, Linderoth, De Sanctis, Ümit Karan, Lincoln, Emre Aşık, Serkan Çalık ve Hasan Şaş ile yollar ayrılabilir.

diğerinde diyorki : Bu doğrultuda Colin Kazım, Josico, Maldonado, İlhan Parlak, Gürhan, Can Arat, Yasin gibi futbolcuların takımdan gönderilmesi kesinleşti.
    Ersoy Abi,
    Bu adamların (Emre Aşık'ı tenzih ediyorum) gerçekten artık yollanmaları lazım. Bence bu haber sıkma olabilir ama yazan muhabir futboldan anlıyor.
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by hhkahraman View Post
    Ersoy Abi,
    Bu adamların (Emre Aşık'ı tenzih ediyorum) gerçekten artık yollanmaları lazım. Bence bu haber sıkma olabilir ama yazan muhabir futboldan anlıyor.

Hakanım ben söyleyince fanatik oluoyorum kötü oluoyrum..Trabzon kötü oynuyor skorlar aldatmasın diye yazdım hemen tepki geldi..fenerbahçe için yazdım şimdide galatasarayda görüyorum aynısını dedim ama illaki bazı şeyler sahada görülmeliki inanılsın...gerçi allahın sopası yok hemen Bursa Antep ve Eskişehir ne demek istediğimizi anlattı...

Bu fenerdende Galatasaraydanda bir halt olmaz ...doymuş hırssız adaptaysonu yok iki oyuncusu sakatlanırsa alternatifi yok..Koskoca .Fenerde 2 tane Sol kanat oyuncusu olmazmı...Koscokca Galatasarayda 2 oyuncu sakatlanınca kewell stoper oynarmı..Genç oyuncuda oynatmamak mazeret mi madem takımda oynayacak potansiyeli yok..madem Sol açığınızı stoper oynatıpta genedede oynatamayacaksanız o genç oyuncuyu klübede niye harcıyorsun..niye yedeklerine alıyorsun alaymı ediyorsun bizimle...

Yok yok..bugün fenerde Glatasarayda da kimse kendini kandırmasın alternatifli mental değerleri yüksek..hırslı ve yetenekli bir kadro yok..

Zaten öyle olduğu için bir tek ARDA örneği veriliyor iyi oyuncu diye çünkü başkası yok..

zaten temelde onun anlatmak istedim...

11 yaşındaki çocuk FM oynasın...bugünkü Galatasaraydan Fenerbahçeden daha iyi sonuçlar alır oyunda değilmi..haksızmıyım...

şimdi hal böyleyken Fenerbahçe Galatasaray oyunda aynı bile kalması onlar için lütüf valahi lutuf...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Mesaj Yetkileri