Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Türkiye

12 54.55%
  • İspanya

6 27.27%
  • Berabere

4 18.18%
1 ile 30 arası toplam 188 sonuç

Konu: Türkiye - İspanya | 2010 Dünya Kupası Grup Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emre 1 maç iyi oynayıp 5 maç rezalet oynamıyor. Ligi biraz takip eden bir kişi Emre'nin son zamanlardaki formunu çok rahat görebilir eğer görmek isterse. Başarılar Milli Takım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Emre 1 maç iyi oynayıp 5 maç rezalet oynamıyor. Ligi biraz takip eden bir kişi Emre'nin son zamanlardaki formunu çok rahat görebilir. Başarılar Milli Takım.
    Farkedersen iyi oynadıgını belirtmi$tim.Orda vurguyu 35 yaşında bir stoper olan Emre Aşık'ın yokluktan oynadığıydı.. Maalesef Milli Takımımızın defansı böyle..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by sTickdusT View Post
    Farkedersen iyi oynadıgını belirtmi$tim.Orda vurguyu 35 yaşında bir stoper olan Emre Aşık'ın yokluktan oynadığıydı.. Maalesef Milli Takımımızın defansı böyle..
    Benim cevabım senin yazına değildi zaten bahsettiğim Emre de Belözoğlu olandı.

Oyuncularımız çok iyi mücadele ediyor. Riera'nın şutu ve Volkan'ın kurtarışı harikaydı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Benim cevabım senin yazına değildi zaten bahsettiğim Emre de Belözoğlu olandı.

Oyuncularımız çok iyi mücadele ediyor. Riera'nın şutu ve Volkan'ın kurtarışı harikaydı.

özür diliyorum alınganlık yapmı$ım

Emre Belezoglu 'na Milli takımda bir $eyler oluyor yahu bir degi$im bir rejenere oluyor . Böyle devam etmesi dileğimizle..

bir kac sey daha

Maç arasında ordan burdan fırlayan reklamlar cok sinir bozucu..İnadına almayası geliyor insanın.

Spiker de pek bi fena..Torres'e 4 maçta 84 gol dedi az once yarıldım

Mesaj Yetkileri