Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Türkiye

12 54.55%
  • İspanya

6 27.27%
  • Berabere

4 18.18%
Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 188 sonuç

Konu: Türkiye - İspanya | 2010 Dünya Kupası Grup Maçı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    2-3 metre mesafe vardı, İbrahim topu bile görmedi, tamamen hakemin eyyamı.
    Bu kıyamet alameti mi bilmiyorum ama sana katılıyorum. Öyle penaltı calınmaz. Eller acık degil; mesafe cok yakın. N'apsın adan elini? Hakemin eyyamı kesinlikle. Hakem gösterdigi kartlarda da amacını acıkca belli etti. Bizim adamlara anında kart; rakibe 2., 3. uyarıda anca kart cıkıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

80 milyonluk ülkede 35 lik ibrahim üzülmez sol bek ve asıl mevki sol bek olan balta stoper oynuyor fazla söze gerek yok fatih sen emre yi alma oyundan beraber ispanyaya tatile gidersiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aferin oğlum!
    Türkiye'sin, dünya büyük; sen de büyüksün! Ver gazı, ne gazı? Hep aragazı..

Bi dandik forvetimiz var adam Türkiye'de kendi taraftarının bile dalga konusu olur ona rağmen ülkesinin milli takımında, Torres'in yerine oyuna girer. Asist yapar, gecenin adamı(!) olur.

Emre küçük maçlarda oynar, İspanya'da nal toplatır..

Hakan Balta'dan stoper yaratma çabaları, saçma oyuncu değişiklikleri. Herşeyi sen biliyorsun Fatih Terim! Şu Türkiye'de bu kadar kibirli, kendini beğenen bir insan daha görmedim! Yazıklar olsun..

Su an inanilmaz uzgunum buyuk ihtimalle Afrika'ya gidemiyoruz ya Fatih hoca nie semihle ardayi cikariosun gercekten yazikboldu bugun alkislanacak 3 isim ARDA GOKHAN VOLKAN maci verende sinyor Terim !!!!

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bu kıyamet alameti mi bilmiyorum ama sana katılıyorum. Öyle penaltı calınmaz. Eller acık degil; mesafe cok yakın. N'apsın adan elini? Hakemin eyyamı kesinlikle. Hakem gösterdigi kartlarda da amacını acıkca belli etti. Bizim adamlara anında kart; rakibe 2., 3. uyarıda anca kart cıkıyordu.
    Penaltı penaltı bence. Tamam elini bir yere sokamaz da sonuçta kaleye gidiyor o top. Bu pozisyonlarda kasıt aranmaz ki zaten ceza sahası içerisindeyse.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

üste edit: gerçi pozisyon altı pas içinde...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Aferin oğlum!
    Türkiye'sin, dünya büyük; sen de büyüksün! Ver gazı, ne gazı? Hep aragazı..

Bi dandik forvetimiz var adam Türkiye'de kendi taraftarının bile dalga konusu olur ona rağmen ülkesinin milli takımında, Torres'in yerine oyuna girer. Asist yapar, gecenin adamı(!) olur.

Emre küçük maçlarda oynar, İspanya'da nal toplatır..

Hakan Balta'dan sol bek yaratma çabaları, saçma oyuncu değişiklikleri. Herşeyi sen biliyorsun Fatih Terim! Şu Türkiye'de bu kadar kibirli, kendini beğenen bir insan daha görmedim! Yazıklar olsun..
    Stoper dicektin galiba , bizim solda dünya yıldızı İbrahim Üzülmez var .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

@Alican
    Düzelttim sağol.

Gecenin sloganı:
    MANASIZ OL!

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Penaltı pozisyonu ceza sahası dışında oyun devam eder çok yakın mesefa oyuncu elini kaçıramaz ama bu pozisyonda gol olma ihtimali var karar bence doğru.
    Maç içinde Batuhan'ı almak güzel tamam da Batuhan topu kime indirecek onu anlamadım.Yazık oldu gerçekten , diyecek bişe yok.

Nihat kaç hafta sakattı bu dene, biliyor musunuz?
    Evet gayet iyi biliyorum.Zaten vurgusu orda.Sakatlıktan yeni çıkmı$ ve formsuz...

Maç sahada kazanılır, keşke Bursa, İzmir gibi futbola hasret seyircilerin olduğu yerde oynasak.Yıkılmayı bekleyen bir stad yerine maç isteyen bir stada verilmesi lazımdı.
    Stad yüzünden kaybetmedik.Fatih Terim'in bitmek tükenmek bilmeyen ego'su yüzünden kaybettik.Stadın yenilgi ile hiç bir alakası yok.

Ne güzel oynuyor Arda, ne 60 dk.sı şimdi?
    Arda hakkında söyledigim sözün arkasındayım en fazla 60-70 dk tam verimle oynuyor.

İbrahim Üzülmez kısıtlı yeteneğine rağmen iyi dayanıyor, gayet başarılı.
    veee İbrahim Üzülmez...

"Ellerini bir balerin gibi açıyor ve penaltı"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arda , Semih , Volkan , Emre Aşık ve Aurelio gerisini at çöpe.

Herşeye rağmen pozitif düşünmek gerek.Herkez gidemiyoruz gidemiyoruz derse hiç bi yere gidemeyiz.Kalan tüm maçlarımızı yenip Afrikaya gideceğiz bundan çok eminim.İbrahimde yazık zavallım günah keçisi olcak çok şanssızdı bugün.Fatih Terime gelirse kişisel sorunları yüzünden Toramanı kadroya çağırmıyor,Üzülmezle oynamak zorunda kalıyoruz.Birisi suçlu ilan edilecekse bu İbrahim Üzülmez değil Fatih Terimdir.
    Abooo senin önceki yorumlarınada bakıyorumda sürekli bi fanboyluk havasındasın yok stad yok bilmemne.Fenerbahçenin maçı değil bu Türkiye'nin maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İbrahim Üzülmez'i beğendim, gayet güzel oynadı şanssızlığı penaltı pozisyonuydu ve maalesef belki de yine tüm yük O'na yüklenecek. Oyuncularımız süper mücadele etti, savaştı, iyi de futbol oynadılar fakat olmayınca olmuyor. Terim'in değişiklikleri fiyaskoydu. Grupta işler iyice zorlaştı tek ümidim zora düştüğümüzde büyük dirilişler gerçekleştirmemiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada madem eleştirdik birde hakkını vermemiz gereken oyuncular var. En başta Arda, kalede Volkan, sagbekte Gökhan en etkili isimlerimizdi. Aurelio ve Emre Aşık da iyi bir oyun oynadı.

Yazik oldu. 2 macta da teknik direktör hatalari yüzünden yenildik. Üzülen bizler oluyoruz, Fatih Terim egosunu tatmin etmeye devam ediyor. Kimseyi taktigi yok, maclari analiz ettigi yok. Tek yaptigi sey, sevdigi oyunculara torpil gecmek ..

Ibrahim Üzülmez 2 golde de hataliydi. Bir insan nasil 2 elini acarak kendisini korur? Tamam yarim metre pozisyon, ama iki elini neden aciyorsun ki ? 35 yasina gelmissin, halen bunlari ögrenememissin. Gerci onda degil suc, onu oynatan Terim'de.
    Eren Güngör gibi adami yedek birakip, Hakan Balta'yi stopere cekip Ibo'yu oynatan Terim'de suc.
    Sacma sapan degisiklikler yapip, maci kaybetmemizi saglayan Terim'de suc.
    Artik ceketini asma zamani geldi Sinyor Terim. Italya'ya mi gidiyorsun, ne yapiyorsan yap. Ama Milli takimi birak, ne olur ...

Ayrica Tuncay ve Nihat'a yaziklar olsun. Sözde Avrupa'da oynayacaklar. Böyle maclar da kalitenizi göstermelisiniz. Ama bu 2 futbolcunun bu 2 macta oynadigi futbolu amatör futbolcular bile oynamazlar. Emre Belözoglu ruh gibi dolasiyordu sahada, ama nasil olsa o Terim'in manevi oglu. Oyundan cikar mi hic ?

Arda ve Gökhan Gönül'ün mücadelesinden utanin, eger bu duygu siz de varsa..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Maçın en iyisi Arda Turan'dı fakat yine de tribünlere teesüf ederim ki maç boyunca Arda'dan başka iyi işler yapsa bile hiç bir futbolcumuza tezahürat etmediler.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Fatih Terim su takima ne zaman bir sistem oturtacak merak ediyorum. Dogru dürüst bir sistemimiz yok, oyuncular deli danalar gibi topun pesinden kosuyor haliyle belirli bi süreden sonra fiziksel olarak cöküyorlar, bu mactada aynisi oldu yedigimiz penalti golünden sonra fiziksel olarak cöktük. Ibrahim Üzülmez tartismasiz sahanin en kötü ismiydi sadece yaptirdigi penaltidan dolayi degil oynadigi oyunlada cok kötüydü bir kez bile olsun ileri cikip orta yapmadi, sürekli arkada kalmayi tercih etti, ilk macta ki gibi. Arda Turan ve Volkan Demirel bence sahanin en iyileriydi. Fatih hoca da yaptigi degisikliklerle yine maca damgasini vurdu, Ispanya ile oynuyorsun yaptigin degisikliklere bak, kac aydir milli formayi üzerine giymeyen Nuri'yi oyuna aliyorsun. Tecrübesiz Batuhan'i oyuna aliyorsun gol silahi olarak.. Sercan gibi bir adam dururken Batuhan'i almasi tamamen yanlisti, daha sonradan Sabri'yi sokarak bir yanlis daha yapti. Sabri hicbir özelligi olmayan sadece topun pesinden deli danalar gibi kosan bir oyuncu, kenarda Kazim gibi adam eksiltebilen hücum gücü yüksek bir oyuncu dururken Sabri'yi almasi akil isi degil. Acikcasi bu mactan sonra 2010 Dünya Kupasi'na katilacagimizi sanmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    İyide abi topa niye arkasını dönüyor ki görmediyse? Basbaya kafa topu geleceği için suratını korudu. Ama suratını korurken vücut şeklini koruyarak döndü.
    İbrahim tamamen kasıtlı yaptı o hareketi. kafasını dönerek de kendini koruyormuş imajı verdi. Sen halısaha maçı yapmışsıdır. Allah aşkına, AYAKLA ŞUT GELSE DE, ellerinle savunurmusun kendini? hele o pozisyonda? Cevabını bekliyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Cok yazik oldu

Bu kadar mucadele bu kadar istegin sonucu boyle olmamaliydi. Oyuncular ellerinden geleni yaptilar hepsini kutlamak lazim bir kaci haric! begenmedigimiz Ibrahim Uzulmez bile sonuna kadar mucadele etti Arda yine Hayran birakti. Gokhan cok calisti Ama! bu Nihat bana sinir krizleri gecirtti hele hele Fatih hocanin Semih - Sabri degisikligini gorunce deliye dondum biri bana o degisikligin mantigini aciklarsa cok sevinirim.

Taraftarlardan da bir ara Guiza sesleri duydum o bagarnlarada yaziklar olsun

Nesil
    2003

Ispanya futbol oynadi..

Biz genelde top teptik..

Teknik kapasitesi yuksek olan, yardimlasan, ilk temasi muhtesem, paslari bir o kadar isabetli, topsuz oyunu cok iyi oynayan bir Ispanya ile oynadik. Bos biraktigimiz adamlari aninda gorup pas yapabildiler. 40 metrelik uzun paslar deneyip defansimizin arkasina sarktilar.

Biz ise ne kadar gucumuz varsa mucadele ettik.

Mucadele edeceksin, mucadele etmeden kazanilmaz derler ya hep..

Mucadele etmek sadece kosmak olmasa gerek..

Biraz da teknik kapasite gerek demek ki..

Ama cok kosan kraldir... Az kosan, iyi pas yapan ise ukala..

Ne de olsa burasi Turkiye..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Fatih Terime bundan sonra kimse büyük teknik adam demesin hadi kocum,hadi yavrum,hadi aslanım bi yere kadar!!!Yaptığı hataları cocuklar yapmaz

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    İbrahim tamamen kasıtlı yaptı o hareketi. kafasını dönerek de kendini koruyormuş imajı verdi. Sen halısaha maçı yapmışsıdır. Allah aşkına, AYAKLA ŞUT GELSE DE, ellerinle savunurmusun kendini? hele o pozisyonda? Cevabını bekliyorum..
    Ben uzun süre nizami sahada da futbol oynadım. Burdaki bir çok arkadaşımızda futboldan saha içerisinde ne kadar anladığımı az çok bilir. Bizzat halı saha da oynadığım çok kişi vardır. Ama hiç bir zaman suratımı ellerimi yana açaraktan korumadım. Direk olarak yüzümü kapatıyorum genelde. Ellerimi açmıyorum. İnsanlık halidir olabilir diyeceğimde bu maçta olmaz ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Herşeye rağmen pozitif düşünmek gerek.Herkez gidemiyoruz gidemiyoruz derse hiç bi yere gidemeyiz.Kalan tüm maçlarımızı yenip Afrikaya gideceğiz bundan çok eminim.İbrahimde yazık zavallım günah keçisi olcak çok şanssızdı bugün.Fatih Terime gelirse kişisel sorunları yüzünden Toramanı kadroya çağırmıyor,Üzülmezle oynamak zorunda kalıyoruz.Birisi suçlu ilan edilecekse bu İbrahim Üzülmez değil Fatih Terimdir.
    Abooo senin önceki yorumlarınada bakıyorumda sürekli bi fanboyluk havasındasın yok stad yok bilmemne.Fenerbahçenin maçı değil bu Türkiye'nin maçı.
    Hep pozitif düşüne düşüne bu hale geldik. Daha ne pozitif düşüneceğim. Del Bosque'nin yaptığı değişikliklere bakın birde Fatih Terim'in yaptıklarına. Takım iyiydi sözüm yok ama şu Sabri illa girecek mi oyuna? Ve de Gökhan Gönül'ün veya Tuncay'ın yerine değil Semih'in yerine. Batuhan tamam okey top indirsin diye girdi. Semih'le iyi oynar onada okey. Ama Semih'i çıkararak niye 4-2-3-1'e dönersin ki? Bu ne şiş yansın ne kebap taktiği değil midir? Zaten gecenin finalinde şişte yandı kebapta...

Asıl bomba Arda-Nuri değişikliği. 88.dakikada defanstan topu alan ve 60-70 metre top süren Arda'yı çıkarıp hiç bir hücumsal vasfı olmayan Nuri'yi alıp defansif bir takıma döndük. Taktiğimiz 4-3-2-1'e döndü. Gel de gol at şimdi...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Arda , Semih , Volkan , Emre Aşık ve Aurelio gerisini at çöpe.
    Gökhan Gönülün yaptıgı ikinci yarıdaki bindirmeleri etkili oyununu unutmayalım ayrıca volkanda okadar kötü bir oyun oynamadı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Cok yazik oldu

Bu kadar mucadele bu kadar istegin sonucu boyle olmamaliydi. Oyuncular ellerinden geleni yaptilar hepsini kutlamak lazim bir kaci haric! begenmedigimiz Ibrahim Uzulmez bile sonuna kadar mucadele etti Arda yine Hayran birakti. Gokhan cok calisti Ama! bu Nihat bana sinir krizleri gecirtti hele hele Fatih hocanin Semih - Sabri degisikligini gorunce deliye dondum biri bana o degisikligin mantigini aciklarsa cok sevinirim.

Taraftarlardan da bir ara Guiza sesleri duydum o bagarnlarada yaziklar olsun
    Sabri'yi sağa alarak Tuncay'ı forvette değerlendirmek istedi herhalde.

Ayrıca ATV umarım bundan sonra maç yayınlamaz. Ekranın yarısına reklam konulmaz ki. Hadi onu koydun diyelim bu spiker konulmaz ki. Gece gitsin evine bu spiker bu maçın tamamını tekrar izlesin kendi anlattıklarını bi dinlesin bu mesleği bırakır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maçla ilgili yazacağım tek şey var. Nasılki Hakan Şükür oynamadığında A Milli takım zorlanıyosa. Şimdide Semih olmadığında zorlanıyoruz. Bunu herkes anladı Signor anlamadı. Geçen maçtada Semih çıktıktan sonra İspanya şov yapmışmı burdada top tutamadık ileride.

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sabri'yi sağa alarak Tuncay'ı forvette değerlendirmek istedi herhalde.

Ayrıca ATV umarım bundan sonra maç yayınlamaz. Ekranın yarısına reklam konulmaz ki. Hadi onu koydun diyelim bu spiker konulmaz ki. Gece gitsin evine bu spiker bu maçın tamamını tekrar izlesin kendi anlattıklarını bi dinlesin bu mesleği bırakır.
    Öyle olsa idi İlker Yasin şu anda simit satıyor olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bosna suan 2-0 önde ve muhtemelen maçı alırlar , puan farkı 4 oluyor yarısa Estonya bile dahil olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by sTickdusT View Post
    Öyle olsa idi İlker Yasin şu anda simit satıyor olurdu.
    O anlatımla simit bile satabileceğini sanmıyorum ve de düşünmek istemiyorum. Aman simit'e bulaştırmasın elini yoksa simitte almam bu saatten sonra.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Maçla ilgili yazacağım tek şey var. Nasılki Hakan Şükür oynamadığında A Milli takım zorlanıyosa. Şimdide Semih olmadığında zorlanıyoruz. Bunu herkes anladı Signor anlamadı. Geçen maçtada Semih çıktıktan sonra İspanya şov yapmışmı burdada top tutamadık ileride.
    Aynen bu yorumu öbür maçta da ben yapmıştım. Hala bir santroforumuz yok malesef. Boy faktörü çok önemli. Semih kadar kaliteli olmasa da, Batuhan kaç tane top indirdi 10 dkda gördünüz. Hakan Şükür şişirme topları rahatlatıyodu..

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri