1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: Manchester United -- Açgözlülük [9.0.3]

Threaded View

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    1 sezon sonra başka takıma gitmeyi düşünüyormusun hocam?
    Yoksa seni hiç zorlayamazlar...
    Valla güzel kardeşim, bu sezon kendime söz verdiğim üzere, girdiğim tüm kupaları alabilirsem önümüzdeki sezon, Liverpool(gönül bağım var arkadaş), başarıya hasret kalan Manchester City, İtalya liginden Fiorentina ve İspanya liginden Villarreal gitmeyi düşünebileceğim takımlar..

Bunun dışında saat 02:30 ve işten yeni döndüm, yorgunluktan ölmek üzereyim, ayrıca yarın işyerinde Pierre Van Hooijdonk'u ağırlayacağız Fenerbahçe-Galatasaray maçı esnasında, dolayısı ile oldukça yoğun bir gün beni bekliyor.Bu sebeple bu gece FM oynamak yok ancak devre arasına girdiğimiz için size sezon arası istatistiklerini ve puan durumunu yayınlıyorum.

Ayrıca bugün kuzenim ile kariyerimi tartıştık biraz, Premier Lig'de bu performansın imkansız olduğunu, Veloso'nun 11 milyon avro'ya transfer edilemeyeceğini ve en azından birkaç oyuncum üzerinde editör çalışması yapmış olduğumu söyledi, bu tarz soru işaretlerini ortadan kaldırmak için kariyerimde dikkat çeken bir kaç oyuncunun profillerini de yayınlıyorum....
    Kararı siz verin

Vee oyuncu profilleri...

Son olarak ta kuzenim tartışma konusu haline getirdiği Veloso ve transfer ücreti...

İnşallah yarın akşam derbiden ve Pierre Van Hooijdonk ile akşam yemeğimin ardından kariyerime devam etme fırsatı bulabileceğim, şimdilik iyi geceler ve iyi eğlenceler herkese...
    Last edited by spiritfall : 12.Nisan.2009 at 09:20

Mesaj Yetkileri