Burak açıkçası Yusuf'un şuan kaç ca sahibi olduğunu bile bilmiyorum, 903'ü hala yükleyemedim, Yusuf, Ernst ve Erkan Zengin'in profillerini dahi görmedim.

Yusuf'un durumu farklı tabi, herkesin yakından tanıdığı bilinen bir oyuncu, Beşiktaş'a gelmeden önceki son senelerine yani Anadolu'da top oynarkenki dönemlerini ben takip etmedim, sen başta olmak üzere onu benden daha çok izleyen daha çok tanıyan herkesin fikri benim için çok önemli.

Ca konusuna gelince, bana mantıklı gelen uygulama, oyuncu profillerine mini editörde uygun değerleri girmek ve ortaya çıkan ca'ya(eğer çok abes değilse) razı olmak. Ve bu sistemi de Beşiktaş için uygulamaya başladım bile yani uygun ca'yı editörün bulmasına bırakıyorum, üstüne 1-2 puanlık değişiklikler yapılabilir tabi. Ortaya çıkan ca'da dengeleri korumak adına da uygun bir consistency değeri belirlemek.

Yani Yusuf için inşaallah en kısa zamanda meşguliyetimi azaltır ve bilgisayarımı yaptırısam, önce 903 görüntüsüne bakmayı, sonra mini editörde yeni Yusuf'u hazırlamak için çalışmayı başlamayı düşünüyorum, o sırada yapılacak yardımlar ca belirlemek için değil de Yusuf'u iyi tanıdığını bilen kişiler tarafından tek tek özellik bazında olursa daha iyi olacaktır. Ca'ya hem takım içindeki hem de ligdeki dengeleri düşünerek bir şekilde uygun bir değer buluruz zaten.