1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: Manchester United -- Açgözlülük [9.0.3]

Hybrid View

Valla o da aklıma gelmedi değil, ama ana haber bültenlerinde çok sık duyduğum bir melodi olması sebebiyle üzerimdeki o gerginlik etkisini kaybetti o melodi, bi de terminatör melodisi biraz daha agresif... ve sadece tayyip ve baykal'ı aynı anda içeren haberlerde kullandıkları için daha bir gerginlik yaratıyor bünyede...

Neyse efendim...
    Şu an iş yerinde olmam ve kariyerimin evdeki makinede kayıtlı olması sebebiyle yeni sonuçları yayınlayamıyorum ancak, Lig Kupası finalinde Chelsea'yi penaltılarda devirdik.Konuyla ilgili uzunca bir yazı ve screenshot'lar gece falan yayınlanacak...

Kapak olsun Hiddink'e...

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by spiritfall View Post
    Valla o da aklıma gelmedi değil, ama ana haber bültenlerinde çok sık duyduğum bir melodi olması sebebiyle üzerimdeki o gerginlik etkisini kaybetti o melodi, bi de terminatör melodisi biraz daha agresif... ve sadece tayyip ve baykal'ı aynı anda içeren haberlerde kullandıkları için daha bir gerginlik yaratıyor bünyede...

Neyse efendim...
    Şu an iş yerinde olmam ve kariyerimin evdeki makinede kayıtlı olması sebebiyle yeni sonuçları yayınlayamıyorum ancak, Lig Kupası finalinde Chelsea'yi penaltılarda devirdik.Konuyla ilgili uzunca bir yazı ve screenshot'lar gece falan yayınlanacak...

Kapak olsun Hiddink'e...
    Spoiler varmeseydin keşke, sonucunu bilip okumak pek haz etmiyor.

kariyer hikayeleri diyoruzya konu başlağında hakkatten hikaye kitabı okur gibi okuyorum hiç farkına varmadan tamı tamına 50 dakika okumuşum kariyerini çok güzel gidiyorsun aynen devam hernekadar manu'yla kariyermi olurmus diye düsünenler varsada pek cok kez büyük klüplerle oynamıs oldugumdan aslında büyük klüpleri yönetmenin dahada zor oldugunu biliyorum. tekrardan basarılar.

Mesaj Yetkileri