Konyaspor
Sivasspor
Beraberlik
Kim kime küfür ediyor anlamdım ben Buğra?Ayrıca TS uzaydan falanda biz mi bilmiyoruz?
Bu olay Sivasspor, Trabzonspor için geçerli değil.. Hemen hemen rakip takımların forumlarında geçiyor.
Serhat haklı Sivas'ın bizi çekememsi ve sürekli gereksiz gerginlikler yaratması taraftarları kızıdırıyor ayrıca ben takip ediyorum sürekli ve birkaç kişinin yaptığını genelleme yapamassın.Doğrudur bende sevmeme Sivası ama nedeni başkanınız ve o takımın teknik drektörüdür.
Bu şahsi kanaatten öte değildir.
Sivas genele göre kötü ama Konya'yı yenecek futbol oynadı, 2-3 gol pozisyonunu değerlendiremediler, berabere bitti.
5.lik demek Sivas'a hakaret olur, istedikleriniz ile gerçekler arasındaki anlayarak şahsi kanaatlerinizi yorum gibi yazmayın lütfen.
Sivas buraya kadar hakederek geldi, kimse Beşiktaş'a pranga vurmadı.
Eğer istiyorsanız sahada kazanırsınız, ötesi hiç hoş değil.
Bu beraberliğe rağmen Sivas'ın şampiyonluk şansını hâlâ çok yüksek görüyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yahu Kimin Ne Olduğunu Biliyoruz Biz Ama Emin Olun Hiç Bir Futbolcunuza Saldırmayacağız
Beşiktaş Bursa İle Berabere Kaldı Bu Bizim İçin İyi Oldu Artık Haftaya TSyi Yenmekten Başka Çare Yok
İnşallah Bu Sene Şampiyon Anadoludan(İç Anadoludan)
Last edited by bugra 1905 : 19.Nisan.2009 at 23:15
Evet konu gerçekten Konyaspor-Sivasspor...muş.
Kayseri'in şampiyonluk iddaası yok Ankara takımlarının yok neden bu kadar olayı kasmak yerine İnşallah bu sene şampiyon Sivassporum olacak yazmıyorsunuz anlamıyorum.Sırf bizi tahrik etmek için yazıyorsun herhalde...