Quote Originally Posted by talihsizler View Post
muhtesem bir atılım yapmıssın sonlarda. Ayrıca UEFA ya gitmeni de umuyorum
Tesekkur ederim kardesim. Sezon bitti. UEFA dayiz

Quote Originally Posted by Haygary View Post
Hocam 8 şut 6 golYok böyle birşey
Valla FM nin adaleti yok

Inter bize kaybettigi hafta Milan'da Palermo'yu 4-0 gibi net bir skorla gecince zirve koltuguna oturdu. Eger Milan sampiyon olursa kesinlikle bana borclu

Evet fazla rehavete kapilmadan (nasil kapilmam arkadas) gecen hafta Milan'dan 4 yiyen Palermo'ya konuk oluyoruz.

Palermo yu tebrik ediyoruz.

Simdi sirada bir bakima UEFA kupasina katilma mucadelesi veren ben ve Napoli karsi karsiya geliyoruz.

Bu maci alan gelecek sezon UEFA yi garantiler. Kendi sahamizdaki maci kazanarak kotu kabuslar gormek istemiyoruz...

Rakibimizi zevksiz gecen macta net bir skorla gecerek adimizi UEFA kupasina yazdirmayi basariyoruz.

Bu arada dikkat ettinizmi bilmiyorum ama AC MILAN 1 puan farkla sampiyon olmus. Yani bana borclari var

Bu sezon en cok on plana cikan futbolcularimiz

Ve en buyuk hayal kirikligimiz

Sezon basinda MILAN ın yari hissesine 59 MN TL odemeyi kabul ettigi adam bu sezon vasat bir futbol ortaya koyarak bizleri hayak kirikligina ugratti...

Bu arada yeni sezon oncesinde sponsorluktan en az para kazanan takim benim takimim oldu

Sezon bitiminde sadece Feghouli Yılın en iyi genc futbolcusu odulunde 2. olabildi. Onun disinda hicbir odul alamadik

Ama takim Serie A performansi olarak En Yuksek Basari Gosteren Klup ve Mbia transferi ile de Sezonun en iyi transferini gerceklestirmis bulunuyor.

Ayrica Aslan Arda Turan Milan takimi formasi altinda muthis bir sezon gecirerek Italya'da yilin en iyi Yabanci oyuncusu odulunu aldi...