Süperiz hocam ne diyebiliriz ki
Uefa da işallah zorlanmayız.
Süperiz hocam ne diyebiliriz ki
Uefa da işallah zorlanmayız.
Valla kardes ben boyle oyunculari genelde alirken sozlesme onerirken istediginden sadece 100 K fazla veriyorum ve 5 yillik kontrat imzalatiyorum. Gerci Sende saglam bir oyuncu almissin ama bundan sonra soyledigim yolu izlemeni tavsiye ederim.
Oyle deme kardesim. Atiyorum, bir futbolcu gitmek istiyor. Sebebi 2. lig takimi olman. Ama sen o takimi 1 sezonda 1. lige cikarip en az Avrupa kupasina katiliyorsan gitmek isteye dur demelisin.
Zaten o futbolcuya ihanet degil yardim ediyorsun. Cunku gelecegin en buyuk takimi sen olacaksin
estf. kardesim ne demek. Konu dagilmadi, sonucta MBİA benim oyuncum
Tesekkur ederim. Uyum problemi olmasaydi daha iyisini yapacaktik ama gelecek sezon artik.
Valla oyle transferler yaptim ki zorlanmamamiz lazim. Bu arada Bombalar geliyor birazdan...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gecen sezon Grebonle Foot takimindan bonservisini 12 MN TL ye aldigimiz FEGHOULİ isimli futbolcumuza inanilmaz teklifler gelmeye basladi.
En bastan cikarici olani ise Yarı Hissesine Roma'nin vermis oldugu 55 MN TL lik meblag idi...
Aam Fegouli ne yapti Paloschi gibi reddetti Salak
Derkene Bu transferde oldukca kararli olan Roma tekrardan kapimizi caldi ve bu defa cantalarinda 65 MN TL vardi
Bu defa Feghouli yi direkt satlik listesine koyduk ki gitsin
Fio daha cesaretli cikti
Yokmu Arttiran
VEEEE BEKLENEN OLDU. MEHMET ALİ KAYA PARMA TARİHİNİN EN PAHALİ TRANSFERİNİ GERCEKLESTİRDİ. GECEN SEZON BASİNDA 12 MN TL YE BONSERVİSİNİN TAMAMİNİ ALAN FEGHOULİ'Yİ ROMA TAKİMİNA YARİM HİSSESİNİ 66 MN TL'YE SATARAK KLUPTE KİRİLMASİ GÜÇ BİR REKOR ELDE ETTİ.
Kasaya giren bu muthis paranin ardindan transferlerde daha cesur davranmaya basladik...
İSİN EN GUZEL TARAFIDA FEGHOULİNİN 2 SEZON BAYUNCA TAKİMİMİZDA KALACAK OLMASI
VEEEE TRANSFER DONEMİ BİTTİ.
Yonetimin Sampiyonluk yarisi sarti ile 36 MN TL transfer butcesi, 45 MN TL'de Maas Butcesi verdi. Tabi Feghouli dende 66 MN TL gelince kasadaki 102 MN TL yi cok muthis kullandik.
ISTE BOMALAR
Gecen sezondan anlasmis oldugumuz FREDDY ADU & SERCAN artik Parma'li
Oyunun en buyuk yildizlarindan HENRİ SAİVET'i 17.250 MN TL gibi uucuz bir rakama takim kadrosuna dahil ederek buyuk bir is basardik.
Ceza sahasi disindan butun etkili sutlari kaleye alan SANTAMARİA ile bu sezon UEFA Kupasi, Serie A ve Italya Kupası hedefimize ulasamayacagimizi biliyorduk. Bu nedenle Wolfsburg'da forma giyen DİEGO BENAGLİO icin klubune 29.5 MN TL odemeyi kabul ettik.
Hemen hemen her oyunda karsilasmis oldugunuz bir regendir JİRİ KOLLER. Bu gelecegin Nesta'sina Parma formasi giydirmek icin biraz fazlaca terledik ve 11 MN TL odemeyi kabul ettik.
Gelecege buyuk bir yatirim. Ustelik 0 Bonservis bedeli ile NATHAN DELFOUNESO'yu Aston Villa'dan bedelsiz olarak takima kattik.
Genc Yildizlari kadromuza katmaya devam ediyoruz. GAEL KAKUTA icin Chelsea'ye sadece 3.4 MN TL odedik.
Yarım hissesini Sampdoria ile paylastigim futbolcuma sadece 110K bonservis odedim
Tipki Dessena gibi Cigarini'ninde bonservisini Atalanda klubu ile paylasiyorduk. Ona ise sadece 45K Bonservis odedik
Cok saglam bir regen. Nokta atisi oldu
GELDİK EN BUYUK BOMBAYA. Feghouli den gelen serveti bir baska buyuk yildiza verdik. Mevki olarak en zayif hissetigimiz bolgeye DEFANSA bir cengaver aldik
MAMADOU SAKHO artik o bir Parma'li
Bunlarda gelenlerin tamami.
Bu kadar gelen olurda giden olmaz mi
HERKESİ GONDERDİM AMA BİR BU CRİSTİANO LUCARELLİ Yİ GONDEREMEDİM ADAM 33 YASİNDA AMA SENELERDİR BENİ SOMURUYOR. SENELİK 3.2 MN TL PARA ALİYOR
KADRODA GELENLER VE GIDENLERIN ARDINDAN A TAKIM KADROSU ASAGIDAKI GIBI SEKILLENDI
Last edited by MaliKaya : 20.Nisan.2009 at 12:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)