1 ile 30 arası toplam 149 sonuç

Konu: Kupalarda Ambargo Zamanı (Parma 3. Sezon)

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Napoli maçı kötü olmuş
    Evet rakip bulldugu firsatlari iyi degerlendirince yapacak birsey kalmadii.

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    mali cok kötü bir gidişat var toparlaman lazım en kısa zamanda yönetimden de baskı varsa kadro için ek süre falan iste sonra yollamasınlar
    Yonetimden ılk sezonda ciddi bir baski hissetmistim. Allah'tan anlayislilar ek sure istedigim zaman veriyorlar. Simdilik olmedik buradayiz

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Son maçlarda dagılmışsın yahu ama olsun kadron iyi toparlarsın umarım.
    Malesef biraz oyle oldu. Takim kadrosundna daha cok uyum problemi ile ugrasiyorum suan

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Mali Kardesim Squad Harmony Biraz Yükselmiş Fakat Sunu Deyim Son Maclrda DAgılmanın NEdenLer Ondan Heralde Takımı Bir An Önce Toparlarsın Diye Düşünüyorum BunuNla da Kalmayın ArtıK serie A Da Bir SampiyonLuk Görelim Yahu
    Daha beteride var
    Bu sezon cok zor. Cunku ara baya acik.

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Squad Harmony çok önemli. Sen üstün oynuyorsun maçlarda fakat gol atamıyorsun. Düzeltirsin abicim
    Ever kardesim. Eski serilere nazaran yabanciligini cektigim bir durum. Devre arasi operasyon ile duzeltmeyi hedefliyoruz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bu arada Kadroda inanilmaz bir uyum problemi var. Bunu cozmek icin devre arasinda ciddi anlamda bir revizyona gidecegiz...

BIR DUNYA DEVI BARCELONA SEZON BASINDA 15 MN TL YE BONSERVISINI ALDIGIMIZ FREDDY ADU ICIN 97 MN TL BONSERVIS ONERINCE YONETIM HEMEN KABUL ETTI.

AMA GİTMESİ İCİN SATLIK LISTESINE KOYMAYI UNUTTUGU ADU TEKLIFI REDDETTI

DEVRE ARASI TRANSFER DONEMİ BİTTİ. KADRODA MUTSUZ OLAN BUTUN HERKESİ GONDERDİK Kİ UYUMLULUGU ARTTİRALİM.

GONDERDİGİMİZ ONLAR FUTBOLCUNUN YERİNE İSE SADECE SEZON BASİNDAN İZLEDİGİMİZ REGENLERİ DAHİ ETTİK.

AYRİCA FUTBOLCULARDAN KAZANİLAN PARA İLE MALİYETİ DUSUK AMA OYUNDAKİ EN İYİ DMC LERDEN BİRİ OLAN MOUSSA SİSSOKO YU KADROMUZA DAHİL ETTİK.

MOUSSA SİSSOKO'ya PARMA FORMASI GİYDİREBİLMEK İCİN FRANSA'NIN TOULUSE TAKIMINA 23 MN TL BONSERVIS BEDELI ODEDIK

WILLI EVSEEV 5.25 MN TL

PIER GIORGIO FUSCO 800 MILYAR

ISTE BUDA BUYUK REVOZYONDAN NASIBINI ALANLAR,
    TAM 20 TANE FUTBOLCU ILE YOLLARIMIZI AYIRDIK

ISTE BU BUYUK REVOZYONDAN SONRA TAKIMIN UYUM DURUMU

Last edited by MaliKaya : 22.Nisan.2009 at 11:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri