1 ile 30 arası toplam 174 sonuç

Konu: Bursaspor

Hybrid View

Teşekkür ederim Coşkun Abi. Takıldığım bir nokta daha var. Biliyosun Bursa'da stadyum çalışmaları 3 senedir devam ediyor. Ve stadyum kaynak sağlandığı zaman yapına başlanacak. Ben oyunda en erken 2013 yılında bu olay ile karşılaştım yönetimden yaptığım başvurularda hep engellendim. Ve en sonunda kulüp 2014 yılı için tarih verdi ve kapasite 27.000 kişilik.

Benim istediğim bu stayum olayının resmi bir şekilde oyuna yansıtlımasada(eğer bir gelişme olmazsa) 2010 yılında başlaması ve en az 40.000 kişilik olması.(Gerçekteki kapasite ve tarih )

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Teşekkür ederim Coşkun Abi. Takıldığım bir nokta daha var. Biliyosun Bursa'da stadyum çalışmaları 3 senedir devam ediyor. Ve stadyum kaynak sağlandığı zaman yapına başlanacak. Ben oyunda en erken 2013 yılında bu olay ile karşılaştım yönetimden yaptığım başvurularda hep engellendim. Ve en sonunda kulüp 2014 yılı için tarih verdi ve kapasite 27.000 kişilik.

Benim istediğim bu stayum olayının resmi bir şekilde oyuna yansıtlımasada(eğer bir gelişme olmazsa) 2010 yılında başlaması ve en az 40.000 kişilik olması.(Gerçekteki kapasite ve tarih )
    Ihale yapilip, belli bir teslim tarihi uzerinde kontrat yapmadan stat eklememeyi tercih ediyoruz.

Bildiginiz gibi Kayseri stadi ilk soylenen tarihlerden 1 yil sonra acildi.

Sanliurfa stadi insaati 10 yil surdu.

Galatasaray'in stadi yillarca basladi baslayacak diye oyalandi, sonunda baslandi ama bitis tarihi en azindan 6 ay gecikiyor.

Bu nedenle de kazma vurulana kadar, veya en azindan insaat ihalesi yapilana kadar yeni stat eklememeyi tercih ediyoruz. Ortada bir kontrat varsa ve bu kontrat bize tahmini bir bitis tarihi veriyorsa o zaman ekleriz.

Su anda Antalya, Konya, Besiktas, Trabzon, Sivas projeleri de var ama hic biri proje asamaini henuz gecmis degil.

Mesaj Yetkileri