Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 174 sonuç

Konu: Bursaspor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bursaspor oyuncuları ile ilgili Notlar

Volkan Şen oyuna iyi konstanre oldugu zaman inanılmaz bir oyuncu oluyor.Ankaragücü maçında gerçekten inanılmazdı. Bazı özellikleri,örneğin çalısma oranı yükseltecez. Orta yapma ve top sürmede başarılı.

Sercan en az 5 net pozisyonu kaçırdı. Baız konularda çok tutuk. Sonradan attı golunu ama saç baş yoldurdu.

Mustafa Sarp iyi top kapıyor,mücadeleci,ayakta iyi duruyor.

Romesnkoda cok iyiydi,ilerlemiş yasına rağmen pasları ve diriliği çok dikkatimi çekti.

Ömer erdoğan çok kritik yerlerde iyi mudahaleler yaptı.

Krita çok faul yapıyor,onda 1-2 özelliği değiştireceğim. Saldırganlık ve fiziksel olarak yapısı cok kuvetli bir oyuncu..
    Kirita topla rahat, alanı hemen görüyor, hatta bir pozisyon pres yediğinde topu terse çekip diğer kanada taşıdı.Ofansif olarak iyi bir Kirita gördüm.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Shin, uyum sorununu kısa sürede aştıktan sonra gollerini atmaya başladı. Öncelikle ayağında top tutabiliyor. 1.82 çok uzun bir boy olmasa da kafa toplarında da etkili olabiliyor(Ömer kadar olmasada). Hızlı bir oyuncu defansın arkasına veya arasına atılan toplarda etkili(Ancak Sercan kadar hızlı değil.) G.Kore araştırmacılarının verdiği 115 PA yeterli bulmadım açıkçası.

Sercan oynadığı 2 haftada 2 gol attı. Kafası rahat olursa, üzerinde baskı hissetmez ise gollerini atıyor.(Genç olması burada dezavantajı ufak bir baskıda tökezleyebiliyor)

Ivankov, Galatasaray maçından sonraki yüksek performansını devam ettiriyor. Ömer ile birlikte ikisi kariyerlerinin doruk noktasına ulaştılar.

Ozan İpek ikinci maçında oynadığı oyun ile kumaşının sağlam olduğunu gösterdi. Öncelikle çok iyi ortaları özellikle belitmek istiyorum. Ali T. nasıl orta atıyorsa aynısını soldan yapıyor. Dar alanda pek iş yapamayacak gibi duruyor fiziğinden dolayı ancak geniş alanda çok iyi adam geçiyor ve dribling'in üzerine ortaları isabetli.

Sercan gol atınca, baskıyı üzerinden atınca açılacağını söylemiştim ve öyle de oldu bu hafta da golünü attı.

Shin gün geçtikçe daha iyi oluyor. En beğendiğim özelliği top saklaması gayet iyi bir anlamda takımı atağa kaldırması için yeterli zamanı tanıyor.

Ali Tandoğan geçen ki datada DR özelliği turuncu renkteydi ancak DR 17 seviyelerinde olmalı.

Bekir Ozan'ın bu takımın "gizli" yıldızı olduğunu ve pek görünmemesine rağmen büyük bir iş yaptığını belirtmiştim. Forma bulduğu zaman kesinlikle bunun hakkını veriyor. Bu sene iki golü var ve bunlar uzaktan atılan şutlarla. CA'sında oynamalar yapılmalı.

Bunları eklemeyi unutmuşum;

"Diğer rakipler"den Ç.Rizespor ve A.Sebatspor çıkarılmalı.

Egemen Korkmaz favori kişiler bölümünde kalmalı ama popülaritesi düşmeli.

Gançev(eski kalecilerden),Volkan Şen, Sercan Yıldırım, Ömer Erdoğan ve özellikle Ertuğrul Sağlam favori kişilere eklenmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ertuğrul Sağlam'ı her takıma favori kişi olarak eklesek yeridir. Efendiliği yeter.
    Bekir Ozan bence Mustafa Sarp'tan teknik açıdan daha yetenekli. Ayrıca dayanıklı.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Sanki 30'una gelmiş şampiyonluklar yaşamış bir Avrupalı gibi oynuyor topu atarken adamını seçiyor. Savunmada eksik gördüğü bölgeye gidiyor. Topu kapmak için mücadele ediyor. İnşallah kendini daha da geliştirir de "Türkiye'de ortasaha yok." diyenlere kapak olur.

Teşekkür ederim Coşkun Abi. Takıldığım bir nokta daha var. Biliyosun Bursa'da stadyum çalışmaları 3 senedir devam ediyor. Ve stadyum kaynak sağlandığı zaman yapına başlanacak. Ben oyunda en erken 2013 yılında bu olay ile karşılaştım yönetimden yaptığım başvurularda hep engellendim. Ve en sonunda kulüp 2014 yılı için tarih verdi ve kapasite 27.000 kişilik.

Benim istediğim bu stayum olayının resmi bir şekilde oyuna yansıtlımasada(eğer bir gelişme olmazsa) 2010 yılında başlaması ve en az 40.000 kişilik olması.(Gerçekteki kapasite ve tarih )

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen bu olay bende de olsu ancak şimdiki stadm kapasitesi 36000. Bence iyi değil bu..

Bana da 2014 yılında 31.000 kişilik stadyum yapıldı. O zaman kadar başarmadığımız şey, kazanmadığımız kupa kalmamıştı tabi..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Ozan İpek son haftalarda üst düzey performans sergiliyor.Pace-Acc özellikleri ligimize göre üst düzey diyebiliriz keza top sürmesi de.Fakat Ozan İpek 9.0.3'te Bucaspor'da yanılmıyorsam.Yeni datada eminim düzeltilmiştir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Teşekkür ederim Coşkun Abi. Takıldığım bir nokta daha var. Biliyosun Bursa'da stadyum çalışmaları 3 senedir devam ediyor. Ve stadyum kaynak sağlandığı zaman yapına başlanacak. Ben oyunda en erken 2013 yılında bu olay ile karşılaştım yönetimden yaptığım başvurularda hep engellendim. Ve en sonunda kulüp 2014 yılı için tarih verdi ve kapasite 27.000 kişilik.

Benim istediğim bu stayum olayının resmi bir şekilde oyuna yansıtlımasada(eğer bir gelişme olmazsa) 2010 yılında başlaması ve en az 40.000 kişilik olması.(Gerçekteki kapasite ve tarih )
    Ihale yapilip, belli bir teslim tarihi uzerinde kontrat yapmadan stat eklememeyi tercih ediyoruz.

Bildiginiz gibi Kayseri stadi ilk soylenen tarihlerden 1 yil sonra acildi.

Sanliurfa stadi insaati 10 yil surdu.

Galatasaray'in stadi yillarca basladi baslayacak diye oyalandi, sonunda baslandi ama bitis tarihi en azindan 6 ay gecikiyor.

Bu nedenle de kazma vurulana kadar, veya en azindan insaat ihalesi yapilana kadar yeni stat eklememeyi tercih ediyoruz. Ortada bir kontrat varsa ve bu kontrat bize tahmini bir bitis tarihi veriyorsa o zaman ekleriz.

Su anda Antalya, Konya, Besiktas, Trabzon, Sivas projeleri de var ama hic biri proje asamaini henuz gecmis degil.

Ben FM2010 oyuna stadyum datası eklenilsin demedim. Yönetimden başvuru yaptığımda belediye tarafından izin verilmiyor ve bu böyle 2013 - 1014 sezonuna kadar devam ediyor. Şuan Bursaspor'da para olsa yapılacak ik işlerden birisi bu stadyum. Oyunda da başarıyı ve parayı yakaladığımız halde 2014'e kadar bekliyoruz ve bu beklemenin sonucunda 30.000'i aşmayan bir stadyum kapasitesi veriliyor.

Ancak reelde para sağlandığı takdirde 43.000 civarında bir stadyum yapılacak. Ben bunu ifade etmeye çalıştım.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Ben FM2010 oyuna stadyum datası eklenilsin demedim. Yönetimden başvuru yaptığımda belediye tarafından izin verilmiyor ve bu böyle 2013 - 1014 sezonuna kadar devam ediyor. Şuan Bursaspor'da para olsa yapılacak ik işlerden birisi bu stadyum. Oyunda da başarıyı ve parayı yakaladığımız halde 2014'e kadar bekliyoruz ve bu beklemenin sonucunda 30.000'i aşmayan bir stadyum kapasitesi veriliyor.

Ancak reelde para sağlandığı takdirde 43.000 civarında bir stadyum yapılacak. Ben bunu ifade etmeye çalıştım.
    Hmm.. maksimum seyirci sayisinin yukselmesi dusunulebilir.

2013-14 sezonuna kadar beklenmesinin nedeni de buyuk ihtimalle yeterince para olmamasi. Yeni stat yapimi biraz da rassal gerceklesiyor ve basarilariniz ile dogru orantili gerceklesiyor.

Parayla alakalı olabilir ancak bu sürenin daha da kısa olması gerekir. Başka bir data üzerinde tekrar test edip sonuçları (parayla ilişkisini) belirticem.

Shin Young ROK özellikleri artırılmalı bence özellikle PA artılırsa iyi olur oyuncu FIFA'nın gelecek vaad eden oyuncuları listesinde bulunuyor
    Last edited by oguzkahn : 16.Mayıs.2009 at 18:24

Önceki meajlarımda Egemen ile ilgili popülaritesi azaltılsın ancak favori kişilerde kalsın demiştim. Ancak bugünden sonra Egemenin sevilmeyen personeller arasında girmesini istiyorum. Bununla ilgili en az 100 mesaj gösterebilrim.

Umarım Trabzonspor maçı ile ilgili gereken notlar alınmıştır. . .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ivankov daha ne yapsın!!!
    Sentugo.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Ivankov daha ne yapsın!!!
    Usta Ivankov ne alaka. Maç başlığı ile karıştırdın galiba . . .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yok özellikleri artsın diyorum.. Yüzde yüzlükleri tuttu gitti son saniyede (ç)oktan bir pozisyondan Gökhan Ünal'ın frikiğini, Keçeli ye çarptı diye yedi...

Çok sinirlendim.. Neyse konu burası değil zaten..
    Sentugo.

Gerekenin yapılcağını umuyorum Bursaspor Araştırması ile ilgili 4 ay önceki takımla şimdi ki arasında dağlar kadar fark var. Coşkun Abi'ye inancımız tam. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Volkan Şen'in özellikleri gözden geçirilmeli...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Hangi özellikler, lütfen bahsedin.
    Üstünüze geliyorum gibi oluyor ama buranın bir düzeni var.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    bence volkan şen çok iyi yapılmış

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by oguzkahn View Post
    bence volkan şen çok iyi yapılmış
    yani sadece hızıyla ve dribbling leriyle ön plana çıkan bir oyuncu başka da hiçbir özelliği yok

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Halil Zeybek,Serdar Aziz ve Yenal Tuncer'in kiralanacağını duydum. Doğrumudur ? Giresunspor'un bu oyuncularla ilgilendiğini duydum da.Bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Halil Zeybek'in Giresunspor'la anlaştığı söyleniyor.Bu oyuncu hakkında bilgisi olanlar paylaşsınlar lütfen.Özellikleri vs. nedir ...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Halil Zeybek,Serdar Aziz ve Yenal Tuncer'in kiralanacağını duydum. Doğrumudur ? Giresunspor'un bu oyuncularla ilgilendiğini duydum da.Bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi ?
    Serdar Aziz'in gideceğini zannetmem ama Halil Zeybek ve Yenal transferleri doğru olabilir...

Bursasporumuz alt yapısına, Kocaeli Güneşspor`un 13 yaşındaki santraforu Batuhan Altıntaş transfer edildi.

Eski Milli futbolcu ve antrenör olan Yusuf Altıntaş`ın oğlu olan Batuhan Altıntaş birçok kulübün transfer listesinde olmasına rağmen Bursaspor`u tercih etti.
    Özlüce Tesislerinde kendisini Bursasporlu yapan imzayı atan Batuhan`ın yanında babası Yusuf Altıntaş ile birlikte alt yapıdan sorumlu yöneticimiz Necmettin Kocaman`da vardı.

Necmettin Kocaman yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ 1996 doğumlu olan Batuhan Altıntaş`ı Bursaspor`umuzun alt yapısına kazandırdığımız için çok mutluyuz. Öncelik bu transferde bizi destekleyen başkanımız İbrahim Yazıcı`ya, Batuhan`ı izleyip Bursaspor kazandırılmasında emeği geçen alt yapı hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yüzlerce yıldız adayımız arasına yeni bir yıldız adayını kazandırdığımız için çok mutluyuz. Batuhan`ı alt yapı hocalarımız U-15 Türkiye Şampiyonasında izlemişler ve çok beğenmişler. Yapılan temaslar sonucunda Batuhan`ı birçok kulübün daha istediğini öğrendik. Ancak Batuhan Bursaspor`u tercih etti. Bu da kulübümüzün alt yapısının ne kadar önemli işler yaptığının bir göstergesidir” dedi.

Alt yapı koordinatörümüz Faruk Korkmaz ise Batuhan hakkında şunları söyledi " Yalova`da U-15 şampiyonasında Yılmaz Burul hocamız Batuhan`ı izliyor ve bize olumlu rapor verdi. Bizde Batuhan`ı Vakıfköy Tesislerimize davet ettik. Onu kendisinden 2-3 yaş büyük oyuncularımızın yaptığı antrenmanlara aldık ve göstermiş olduğu performans ile bizler üzerinde olumlu bir etki bıraktı. 1996 doğumlu olmasına rağmen futbol mantelatesi ve fiziği ile çok olumlu izlenimimiz oldu. Bursaspor gerçekten çok önemli bir oyuncu kazandı. 3-4 sezon içerisinde A takımı zorlayacağını ve Türkiye`nin ikinci bir Hakan Şükür`ü olacağını düşünüyorum. Transferinde emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bursaspor`umuzun eski futbolcularından Köylü Mustafa`nın oğlu olan Yusuf Altıntaş ise yaptığı konuşmada “Babamdan dolayı ben Bursaspor`a çok sempati duyuyordum. Allah nasip etti 3-4 ay Bursaspor`da antrenörlük yaptım. Çok talepler vardı. Beşiktaş ve Trabzonspor`da Batuhan`ı istiyordu. İlk tercihimiz Bursaspor oldu. İnşallah oğlum başarılı olur ve Bursaspor`a faydalı olur” dedi.

Batuhan ise Bursaspor`a geldiği için çok mutlu olduğu belirtti. Hedefini ise Bursaspor A takımında futbol oynamak olduğunu söyleyen genç forvet Sercan Yıldırım ve Volkan Şen`i çok beğendiğini söyledi.

Alt yapı üretmeye devam edecek
    Bursaspor alt yapısına genç yetenekler transfer edilmeye devam ediyor. Bursa amatör takımlarından Tunaspor`un 1994 doğumlu oyuncusu Yusuf Namdar (Forvet) ile Yeni Karamanspor`dan 1995 doğumlu Halil Emre Dural (Stoper) alt yapıya transfer edildi.

Alt yapı koordinatörümüz Faruk Korkmaz yaptığı açıklamada Bursa`nın amatör takımları ile Bursaspor`un ilişkilerinin son derece güzel olduğunu belirtti. Korkmaz " Bizler Bursa amatör ligini sürekli takip ediyoruz. Antrenörlerimiz amatör ligde oynanan maçları yakından takip ediyor. Bu sezon içerisinde tespit edilen Tunasporlu ve Yeni Karamansporlu oyuncuları kulüplerinden istedik. Sağolsunlar her iki takımın başkanları ve yöneticileri bizlere kolaylık sağladılar. Kendilerine bizlere göstermiş oldukları ilgilden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yeni oyuncularımızada bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Sercan Yıldırım sözleşmesi 2012 yılına kadar uzattı. . .

Turgay Bahadır ve Ramazan Sal ile 3 yıllık anlaşma sağlandı. . .

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri