Sayfa 112 / 191 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162 ... SonSon
3,331 ile 3,360 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Del Piero_10 Misafir

Default Tarihte bugün

5 Mayıs 2002 - IL 5 Maggio
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=_SdoTxdJsMA[/YOUTUBE]

2001/2002

1999 ve 2000 sezonlarında alınan iki ikincilikten sonra Luciano Moggi takımda büyük bir değişime gitti.Carlo Ancelotti'nin görevine son verildi.Onun yerine Juventus ve İtalya için bir efsane olan Marcelo Lippi Juventus'a döndü.Zinedine Zidane tüm zamanların transfer rekorunu kırarak Real Madrid'e giderken Trezeguet'in takıma katılmasıyla işlevini tamamen yitiren Filippo Inzaghi Milan'ın yolunu tuttu.

Gianluigi Buffon tüm zamanların bir kaleci için ödenen en yüksek transfer bedeli karşılığında Van der Sar'ın yerini devraldı.Buffon ile birlikte Parma'dan gelen diğer bir futbolcu da Lilian Thuram oldu.Zidane'ın yerini dağılma sürecine giren efsane Lazio kadrosunun en önemli isimlerinden Pavel Nedved ile dolduran Juventus aynı zamanda Marcelo Salas'ı Darko Kovacevic ile takas etti.

Kadro bu şekilde oluştu.

___________Buffon___________

Thuram_Montero_Ferrara_Pessotto

Zambrotta_Tacchinardi_Davids_Nedved

_____Trezeguet___Del Piero_____

Juventus ve Inter'in sezon boyunca birbirlerine büyük üstünlük sağlayamadılar. Aralarındaki iki maç berabere bitmiştir ve liderlik koltuğu sürekli el değiştirmektedir.Juventus inişli çıkışlı bir performanstan sonra kendini Inter'in 1 puan arkasında bulur.Son hafta Juventus,Udinese deplasmanına Inter ise hiçbir iddiası kalmamış Lazio deplasmanına gidecektir.Roma ise bir sürpriz yapmak için Inter'in 1,Juventus'un 2 puan gerisinde hazır beklemektedir.

Juventus, Udinese karşısında maça çok hızlı başlar. Alessandro Del Piero ve David Trezeguet'in müthiş uyumunun başlangıcı olan bu sezon aynı zamanda Trezeguet'yi 24 golle gol krallığına taşır.Juventus maçın başında 2-0'ı yakalamıştır şimdi herkesin aklı İtalya'nın başkenti Roma'da,Lazio-Inter maçındadır.

Inter maçın 12.dakikasında skandal bir golle öne geçer.Korner atışında topu adeta Christian Vieri'nin önüne indiren Angelo Peruzzi'nin hatası şampiyonu mu belirlemiştir?

Ancak dağılma sürecindeki 2 sezon öncesinin şampiyonu Lazio'nun elinde hala Poborsky,Simeone,Nesta,Stam gibi silahlar vardı.Müthiş bir verkaç sonrası Lazio adına eşitlik golü Çek yıldız Karel Poborsky'den geldi. Inter ise gole 5 dakika sonra yine bir duran top sonrası Luigi Di Biaggio ile cevap verdi. Umutları bitirme noktasına getiren bu gol aslında bir son değil bir başlangıçtı. Inter'li defans oyuncusu Vratislav Gresko'nun yaptığı absürd hata sonucu Karel Poborksy kendisinin ve takımının ikinci golünü ilk yarının son dakikasında attı.

Rivayet odur ki Lazio'lu futbolcular için hiçbir anlam taşımayan bu maç devre arasında bazı Inter'li oyuncuların soyunma odalarına gelip onlarla dalga geçmesinden sonra bir onur mücadelesi haline gelmiştir.

İkinci yarı sahada Lazio fırtınası eser.İnanılmaz olan şey kendi stadlarında kendi seyircilerine karşı da mücadele ediyor olmalarıdır.Çünkü Lazio'nun alacağı bir galibiyet ezeli düşmanları Roma'nın ligi Inter'in önünde bitirmesine yol açacaktır.

Ancak Lazio'lu futbolcular Inter'i bitirmeye kararlıdır.İkinci yarı başladıktan 10 dakika sonra beklenen olur ve Lazio öne geçer.İronik olan golü atan futbolcunun eski bir Inter'li Diego Pablo Simeone olmasıdır.Artık sahada Inter forması giymiş ve dolaşan 11 bitik adam vardır.

75.dakikada Simone Inzaghi durumu 4-2'ye getirir.Ronaldo oyundan alınır ve yedek kulübesinde hıçkırarak ağlamaya başlar.O günün belki de en akılda kalan anı o görüntüdür.

Bu dakikadan sonra sahada Materazzi'nin yaptığı komik faullerden biri Lazio'nun bir gol pozisyonu daha yakalamasına yol açar.Ancak direk gole engel olur.

Roma,Torino'yu 1-0 yenerek ikinciliğe oturmuş Inter'in şampiyonluk heyecanı ise yerini üçüncülük hezeyanına bırakmıştır.

Maç biterken Udinese'nin Friuli stadından inanılmaz bir sevinç,başkent Roma'da ise koltuğuna çivilenmiş bir Massimo Moratti ve binlerce Inter'li vardır.

Bu günün önemi son hafta kazanılan bir şampiyonluk olmaktan öte Juventus için kazanan olmanın dna'larına kodlanmış oluşu ve Inter'in hiçbir zaman kazanamayacak oluşunu gözler önüne en açık biçimde sermesidir.

Blasi'den Juve'ye: "Burada kalsam olmaz mı?"

Napoli'nin başarılı orta saha oyuncusu Manuele Blasi, bonservisine ortak olan Juventus'a "Napoli'de kalmak istiyorum" dedi.

Geçen yaz Juventus'tan Napoli'ye transfer olan ama bonservisinin yarısını Juventus'ta bırakan Blasi, ligi 9. sırada bitirdiği takımından çok memnun. "Napoli'de kalmak istiyorum ve maceralarıma burada devam etmek istiyorum" diyen orta saha oyuncusu iki takımın aralarında anlaşabileceğini düşünüyor.

En asil duyguların topçusu

"Çok defa cezalı duruma düştüğüm için muhteşem taraftarımıza ve yönetimimize kendimi borçlu hissediyorum" diyen Blasi, bazen kendini kaybettiğini kabul ediyor. Napoli'nin kendisine çok önemli bir sezonda forma şansı verdiğini itiraf eden 26 yaşındaki oyuncu "Bu kulüp bana ihtiyacını duyduğum her şeyi verdi" dedi. İyi bir oyuncu grubu olduklarına dikkat çeken Blasi, takımın gelecek sezon daha da iyi olacağını belirtti ve "Bu duygularla San Paolo'da kalmak istiyorum" dedi.

Del Piero_10 Misafir

İtalyan gazeteleri Xabi Alonso'nun ismini gündeme getiriyor.
    Alman dergisi Kicker, Schweinsteiger'in hedefte olduğunu iddia etti.
    Last edited by Del Piero_10 : 06.Mayıs.2008 at 15:17

Del Piero_10 Misafir

Del Piero_10 Misafir

Default Genoa 2-2 Juventus

Hakem eliyle ilk puanımızı kaybettik. Maç 1-1 iken iptal edilen golden 1 dakika sonra Genoa 2.golü buldu.

Ben de maç 1-0 biter dedim 88'de bıraktım maçı izlemeyi

Del Piero_10 Misafir

Nedved takımı ziyaret etti.

http://juventuscalcio.blogspot.com/2...ts-vinovo.html

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WGfptEGXnAQ[/YOUTUBE]

Del Piero tekrar sakatlandı.

Bayern Münih maçından sonra yapılan antremanda önceki sakatlığının bulunduğu sol ayağından tekrar sakatlandı. Juventus sitesinin yaptığı açıklamaya göre en az 30-40 gün arası sahalardan uzak kalacak. Juventus'un son haftalardaki gol atma sıkıntısı devam edecek gibi görünüyor. Amauri formsuz. Trezeuget ve Iaquinta bana göre ayni tip: son vuruşları iyi ama yetenekleri sınırlı oyuncular. Umarım bu süreyi minumum kayıpla atlatırız.

Del Piero_10 Misafir

Skysports'un haberine göre Werder Bremen'li yetkililer Diego transferi için Torino'da.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Lazio'nun ilk vukuatı degil sanırsam daha öncede bu tür olaylara imza atılmıstı hatta bir ara kadrosunda siyahi bir oyuncu bile bulundurmama kararı mı ne almıstı
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Del Piero_10 Misafir

Corriere dello sport'a göre Diego'da son aşamaya gelindi.Bayern Münih daha yüksek bir teklif yaptığı halde Diego'nun tercihi transferde etkili oluyor.Werder Bremen 20-25 milyon € alacak.Diego ise yıllık 3.8 milyon €.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İtalya Serie A ekibi Juventus'un, uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Brezilya'lı ortasaha futbolcusu Diego'nun transferinde son aşamaya geldiği, Werder Bremen kulübünün resmi internet sayfasından doğrulandı.

Werder Bremen sportif direktörü Klaus Allofs, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Juventus'lu yetkililerle Diego'nun transferi konusunda çok somut bir görüşme yaptık. Henüz kesin bir anlaşma yok çünkü halledilmesi gereken pürüzler var" dedi.

İtalyan haber ajansı ANSA ise, 24 yaşındaki Brezilya'lı yıldızın 25 Milyon Euro bonservis bedeliyle Juventus'un yolunu tutmasının kesinleştiğini ve yıllık 3.5 Milyon ücret karşılığında 4 yıllık sözleşme imzalayacağını iddia etti.

Juventus kulübü başkanı Giovanni Cobolli Gigli ise yaptığı açıklamada, "Diego'nun transfer görüşmelerinde kesin olarak ilerleme kaydettik. Umarım sonuç alırız ancak şu an için tamamlanan birşey yok" dedi.

Diego, bu sezon Werder Bremen formasıyla toplam 35 resmi maçta görev almış ve 19 kez fileleri havalandırırken 9 asist yapmış ve 9 sarı kart görmüştü.

2006 yılında Porto'dan 6 Milyon Euro karşılığında Werder Bremen'e transfer olan ve mevcut sözleşmesi 2011 yılına kadar devam eden Brezilya'lı yıldız, Alman ekipteki ilk sezonunda 46 maçta forma giyip 14 gol atarken, Bundesliga'da yılın futbolcusu seçilmeyi başarmıştı.

Mackolik
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

İtalya Ligine Fazla Gelen Bir İnter Olduğu Sürece Juventusun Şansı Çok Azdır
    Diego İçinse Güzel Transfer Olur

Del Piero_10 Misafir

Diego ve Cannavaro ile birlikte üçüncü bir transferin de aynı anda açıklanma ihtimali var.

Serie B'de lider olan Bari'de forma giyen 24 yaşındaki kanat oyuncusu Stefano Guberti'nin sözleşmesi bu yaz sona erecek.İtalyan medyasına göre Juventus yarışta Roma'nın bir adım önüne geçti.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

2 ligde oynayan bir santrafor icin 2 üst düzey kulübün yarismasi beni sasirtti, demekki bayagi iyi bir oyuncu olsa gerek.

Diego transferi cok iyi olur Juve icin..

Del Piero_10 Misafir

Del Piero pazar günü Milan karşısında Juventus formasıyla 600.maçına çıkıyor.

Del Piero_10 Misafir

Yöneticiler bugün toplanıp yeni teknik direktöre karar verecek.Spalletti en güçlü aday olarak gösteriliyor.ikinci aday Genoa'nın teknik direktörü Gasperini.

Corinthians'tan Dentinho lakaplı bir oyuncu için önümüzdeki günlerde görüşme yapılacağı iddia ediliyor.89 doğumlu forvet.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında Ranieri ile iyi gidiyordu neden yeni bir hocaya ihtiyaç duydular acaba? Takım seneye daha oturmuş ve olgun bir şekilde şampiyonluğa oynayabilirdi, şimdi tekrardan yeni bir sistem yeni hoca vs vs. Uzun zaman almaz umarım.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Aslında Ranieri ile iyi gidiyordu neden yeni bir hocaya ihtiyaç duydular acaba? Takım seneye daha oturmuş ve olgun bir şekilde şampiyonluğa oynayabilirdi, şimdi tekrardan yeni bir sistem yeni hoca vs vs. Uzun zaman almaz umarım.
    Ranieri ismini alıp yerine Aragones'i koysam ne derdin?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Küfür ederdim açıkcası ama durum bizimki kadar kötü değil gördüğüm kadarı ile. Şampiyonlar Liginde 2.turda elendiler Ligde ise 3.ler,
    neyse tabi sen daha iyi tanırsın takımı ben çok fazla ilgilenmediğim için uzaktan bir yorum yaptım
    Last edited by nerazzuri : 13.Mayıs.2009 at 03:30

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Küfür ederdim açıkcası ama durum bizimki kadar kötü değil gördüğüm kadarı ile. Şampiyonlar Liginde 2.turda elendiler Ligde ise 3.ler,
    neyse tabi sen daha iyi tanırsın takımı ben çok fazla ilgilenmediğim için uzaktan bir yorum yaptım

bu söylediklerinin Juventus için başarı olduğunumu söylemek lazım yani =) Diego transferide resmen bitmiş bu arada. 31 mayıstan sonra resmi açıklama Juventus'tan gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by juverman View Post
    bu söylediklerinin Juventus için başarı olduğunumu söylemek lazım yani =) Diego transferide resmen bitmiş bu arada. 31 mayıstan sonra resmi açıklama Juventus'tan gelecek.
    Bana göre şu anlık iyidir. Takım yeni yeni toparlanmaya başladı, şu anda bu durumda olması bile iyi bana göre. Küme düşmesi,oyuncuları kaybetmesi,prestij reklam, finans yönünden çok iyi toplarlandılar yine. Başka bir takım olsa zor toparlanabilirdi.

Del Piero_10 Misafir

Yeni iddia Ezequiel Lavezzi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu transfer gerçekleşirse çok iyi olur ama İtalya'da kuzey - güney çekişmesinden bu transferin gerçekleşeceğini pek sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

goal.com da arsenalin chiellini yi alabileceği söyleniyor..doğru mu bu haber?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    goal.com da arsenalin chiellini yi alabileceği söyleniyor..doğru mu bu haber?
    Yok, doğru değil.Zaten Chiellini oynamadığı zaman atağa çıkmadığı halde kontradan gol yemeyi becerebilen bir defans hattımız varken pek mümkün görmüyorum satılmasını.

Bu arada bu sezonu kupa alamasak da en azından bir rekor kırarak bitiriyoruz.9 maç arka arkaya kazanamayarak kendi rekorumuzu egale ettik.Tersten de olsa bir rekor kırmış olduk.

Bütün övgüyü hak edenler

halbuki şimdi bunlar başta olsaydı, düşünmek bile istemiyorum, üçüncü yıldızı takmış olurduk

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Resimde de çok mutlu görünüyorlar zaten. Amaçlarına ulaşmışlar herhalde

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Juve bu sezon rahat Şampiyon oLabiLirdi. SakatLıkLar, geniş kadro ya sahip oLmama ve en önemLisi de Ranieri faktörü bu oLayı engeLLedi. GeLecek sezon daha kaLite oyuncuLar, kaLiteLi bir yedek kuLübesi ve adam gibi bir hoca iLe ŞampiyonLuk geLebiLir. Çok vefakar oyuncuLarı ve taraftarı var, bunLarı haketmiyorLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Juventus taraftarlari Cannavoru'yu takimda görmek istemiyorlar ...
    Last edited by El Comandante : 18.Mayıs.2009 at 22:43

Mesaj Yetkileri